Aatteen kaluston haku on auki

Edustajisto päätti kokouksessaan 4/2013 lopettaa AYY:n kulttuuriareenan toiminnan. Tämän päätöksen johdosta ylioppilaskunnalle on jäänyt Aatteen videokalustoa varastoon odottamaan uusia käyttäjiä.

Koska AYY:llä ei enää itsellään ole resursseja vastaavanlaisen toiminnan pyörittämiseen, toivoisimme yhdistyksistä löytyvän innostusta ja osaamista arvokkaiden laitteiden käyttämiseksi. Jos juuri teidän yhdistyksellä on tarvetta tai kiinnostusta kaluston uudelleen hyödyntämiseen, nyt on siihen tilaisuus.

Kalustoa tai osaa kalustosta voi hakea AYY:n yhdistykselle 14.10.2013 – 24.10.2013 välisenä aikana sähköpostitse henna.hietanen@ayy.fi.

Hakemus on vapaamuotoinen, mutta siinä tulee käydä selvästi ilmi ainakin seuraavat asiat:

  • Yhdistys joka hakee kalustoa
  • Miksi ja mihin kalustoa tarvitaan
  •  Mikä on kaluston kokonaismerkitys yhdistyksen toiminnan kannalta
  • Löytyykö yhdistyksestä ennestään kokemusta vastaavan kaluston käytöstä ja/tai huoltamisesta

Tämän lisäksi eduksi katsotaan ideat, joiden avulla yhdistys voisi hyödyntää kalustoa koko yhteisön hyväksi. Luovutetun kaluston omistajuus säilyy AYY:llä, mutta yhdistyksellä on täysi määräys- ja käyttöoikeus kalustoon luovutussopimuksen puitteissa. Lisäksi kaluston vastaanottava yhdistys on velvollinen pitämään huolta ja kirjaa kalustosta.

Lopullisesta kaluston luovutuksesta ja luovutuksen yksityiskohdista päättää AYY:n hallitus määräajassa saapuneiden hakemusten perusteella. Kaikille hakemuksen lähettäneille yhdistyksille ilmoitetaan henkilökohtaisesti AYY:n hallituksen päätöksestä 8.11.2013 mennessä.

Hakemukseen kannattaa panostaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *