Yhdistystiedote 14/2013

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 14/2013. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Yhdistyskoulutus järjestetään tänä vuonna Design Factorylla tiistaina 26. marraskuuta klo 17 alkaen. Lisätiedot koulutuksesta löydät ensi viikon yhdistystiedotteesta, mutta merkitse päivä jo kalenteriisi!

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ

  1. AYY:n rekrytointisivut vuodelle 2014 ovat auenneet
  2. Aatteen kaluston haku on auki
  3. Ylioppilaskunnan keskustoimisto muuttaa osoitteeseen Otakaari 11
  4. Auta Aalto-yliopistoa, AYY:tä ja kaikkia opiskelijoita levittämällä sanomaa kandikyselystä
  5. Teekkariperinnejuhla 2013
  6. KYL konsertoi musiikkitalossa 28. lokakuuta

1. AYY:N REKRYTOINTISIVUT VUODELLE 2014 OVAT AUENNEET

AYY on jäsentensä tekemä ja kokema. Jokainen aktiivinen AYY:läinen voi omalla panoksellaan tehdä ylioppilaskunnastaan itselleen ja ennen kaikkea yhteisölleen tärkeän, tarpeellisen, sopivan, kiinnostavan ja luotettavan edunvalvojan, palveluntarjoajan ja yhteisön. Vaikuttamis- ja osallistumistapoja on monia, valitse siis sinulle sopivin! AYY:n rekrytointisivut vuodelle 2014 ovat auenneet osoitteessa ayy.fi/stop. Käy tutustumassa ensi vuoden vapaaehtoispesteihin ja hae itsellesi sopivaa tehtävää.

Tule mukaan myös AYY:n rekry-iltaan tiistaina Otaniemen Rantasaunalle klo 17 alkaen. Luvassa ohjelmaa, pientä naposteltavaa ja mahdollisuus tutustua vuoden 2013 toimijoihin. Löydät tapahtuman tiedot myös Facebookista: https://www.facebook.com/events/442845252500384/.

2. AATTEEN KALUSTON HAKU ON AUKI

Edustajisto päätti kokouksessaan 4/2013 lopettaa AYY:n kulttuuriareenan toiminnan. Tämän päätöksen johdosta ylioppilaskunnalle on jäänyt Aatteen videokalustoa varastoon odottamaan uusia käyttäjiä.

Koska AYY:llä ei enää itsellään ole resursseja vastaavanlaisen toiminnan pyörittämiseen, toivoisimme yhdistyksistä löytyvän innostusta ja osaamista arvokkaiden laitteiden käyttämiseksi. Jos juuri teidän yhdistyksellä on tarvetta tai kiinnostusta kaluston uudelleen hyödyntämiseen, nyt on siihen tilaisuus.

Lue lisää osoitteesta: ayy.fi/aatteen-kaluston-haku-on-auki

3. YLIOPPILASKUNNAN KESKUSTOIMISTO MUUTTAA OSOITTEESEEN OTAKAARI 11

Ylioppilaskunnan keskustoimisto muuttaa Lämpömiehenkujalta osoitteeseen Otakaari 11, jossa sijaitsee jo ennestään AYY:n Otaniemen palvelupiste. Koko kesän käynnissä ollut remontti tulee aiheuttamaan joitakin poikkeusjärjestelyitä asunto- ja jäsenpalveluissa loka-marraskuun aikana. Jatkossa yhdistysten on siis helpompi tavoittaa järjestösektori ja esimerkiksi tila- ja tietotekniikka-asioista vastaavat AYY:läiset saman katon alta. Lämpömiehenkujalta muutetaan Otakaarelle lopullisesti marraskuun puoleen väliin mennessä.

4. AUTA AALTO-YLIOPISTOA, AYY:TÄ JA KAIKKIA OPISKELIJOITA LEVITTÄMÄLLÄ SANOMAA KANDIKYSELYSTÄ

AYY ja Aalto-yliopisto toivovat, että aktiiviset opiskelijavaikuttajat, rummuttaisivat eteenpäin sanaa kandien valtakunnallisesta palautekyselystä vuoden 2013 keväällä kandeiksi valmistuneille. Kyse on keskeisestä kanavasta kehittää yliopistoa palautteen pohjalta ja ainoasta sellaisesta, jonka perusteella yliopisto saa suoraan rahaa valtiolta.

Mistä tässä on kyse? Ohessa nettisivuiltammekin löytyvä teksti (/kevaalla-2013-kandiksi-valmistunut-vastaa-aalto-yliopiston-kandikyselyyn/), jota sopii levittää eteenpäin tuoreille kevään kandeille.

5. TEEKKARIPERINNEJUHLA 2013

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan Teekkarijaostolla on mitä suurin ilo ja kunnia kutsua kaikki teekkarit ja teekkareiden ystävät viettämään Teekkariperinnejuhlaa perjantaina 8.11.2013. Pöytäjuhlaa vietetään kello 18 alkaen Hotelli Haagassa, Itäisessä Satamakaupungissa.

Perinteinen silliaamiainen nautitaan Servin mökissä lauantaina 9.11. kello 12 alkaen. Illalliskortin hinta on opiskelijoille 85 euroa ja valmistuneelle 105 euroa. Silliaamiaisen hinta on 12 euroa. Ilmoittautuminen on avoinna 8.10. kello 12.00 alkaen osoitteessa: teekkariperinnejuhla.ayy.fi

Teekkariperinnejuhla Facebookissa: https://www.facebook.com/events/631906696832102/?ref=5
Teekkarisillis Facebookissa: https://www.facebook.com/events/223952717770436/?ref=5

6. KYL KONSERTOI MUSIIKKITALOSSA 28. LOKAKUUTA

Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat KYL ja Akateeminen Mieskuoro Psaldo yhdistävät voimansa maanantaina 28. lokakuuta 2013 klo 18.00 Helsingin Musiikkitalon Camerata-salissa järjestettävässä konsertissa, jonka teemana on kansallisrunoilija Eino Leinon lyriikka. Tapahtuma on osa Helsingin Ekonomien järjestämää HEKO-viikkoa. Tilaisuuden alustaa professori emeritus Teivas Oksala. Molempia kuoroja johtaa Matti Apajalahti. Liput (20/15 €) Musiikkitalon lippukassalta tai Lippupalvelusta (http://www.lippupalvelu.fi/event/kyl–psaldo-eino-leinon-runoja-lippuja/117271). Katso myös tapahtuman sivu Facebookissa (https://www.facebook.com/events/513464572063886/)!

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *