Yhdistystiedote 16/2013

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 16/2013. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tällä viikolla yhdistystiedotteessa asiaa mm. Vuoden 2013 yhdistyskoulutuksesta, AYY:n tilavarauksista ja vuoden 2014 rekrytoinneista. Tarjolla on myös ilmaisia huonekaluja yhdistyksille!

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ

  1. AYY:n yhdistyskoulutus 26. marraskuuta klo 17 alkaen
  2. AYY:n tilasektorista on jatkossa vastuussa hallintopäällikkö
  3. Tarkasta kaikki syksylle tehdyt tilavaraukset AYY:n tilavarauskalenterista
  4. Kylän askartelupaja ja olohuone jälleen varattavissa
  5. AYY tarjoaa muuttotalkootyötä yhdistyksille
  6. Ilmaisia huonekaluja yhdistyksille
  7. Kassapalveluiden aukioloajat muuttuvat
  8. AYY:n rekrytointisivut vuodelle 2014 ovat nyt auki
  9. AYY hakee kolmea kv-suurvisiiriä
  10. Hiipivien lohikäärmeiden taijin alkeiskurssi 5.11. – 10.12.
  11. Polkun vuotuinen olutkurssi 6.11.2013 klo: 18.00 @Takkakabinetti

1. AYY:N YHDISTYSKOULUTUS 26. MARRASKUUTA KLO 17 ALKAEN

AYY:n yhdistyskoulutus järjestetään 26.11. klo 17 alkaen Espoossa Design Factorylla. Koulutus on suunnattu AYY:n yhdistysrekisterin jäsenyhdistyksissä toimiville vanhoille ja uusille toimijoille. Voit tulla myös paikalle mikäli olet innostunut yhdistystoiminnasta tai esimerkiksi pohdit uuden yhdistyksen perustamista. Koulutus sopii sekä aloittavalle yhdistystoimijalle että kokeneemmalle tekijälle.

Koulutuksen tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin ayy.fi:ssä sekä yhdistystiedotteessa, mutta voit jo ilmoittautua mukaan koulutukseen osoitteessa http://lomake.ayy.fi/yhdistykset/yhdistyskoulutus-2013/.

2. AYY:N TILASEKTORISTA ON JATKOSSA VASTUUSSA HALLINTOPÄÄLLIKKÖ

AYY:ssa on jaettu tehtäviä uudellen siten, että jatkossa kaikkien tila-asioiden organisoinnista vastaa hallintopäällikkö Johanna Pietiläinen. Mikäli yhdistys- tai kertavuokrattaviin tiloihin liittyen tulee kysymyksiä, kommentteja tai palautetta, voitte olla yhteydessä suoraan Johannaan (johanna.pietilainen@ayy.fi; 050-5209434)

3. TARKASTA KAIKKI SYKSYLLE TEHDYT TILAVARAUKSET AYY:N TILAVARAUSKALENTERISTA

Syksyn aikana on tullut esille, että AYY:n tilavarauskalenterissa jotkut varaukset ovat jostain syystä vaihtaneet paikkaa. Tämä on aiheuttanut tahattomia päällekkäisyyksiä ja joitakin ongelmatilanteita. Syytä varausten siirtymiseen selvitellään. Jotta voisimme palvella yhdistyksiä mahdollisimman hyvin, olisi meidän AYY:n päässä hyvä tietää, kuinka suuresta ongelmasta on kysymys.

Siksi pyydänkin nyt yhdistyksiä tarkastamaan kaikkien tekemiensä varausten ajankohtien oikeellisuuden. Mikäli varauksesi on kunnossa, sinun ei tarvitse ilmoittaa siitä erikseen. Mikäli varaus on puolestaan siirtynyt tai poistunut, ilmoita siitä AYY:lle osoitteeseen tilat@ayy.fi.

Huomaattehan, että Yhdistystila on poissa käytöstä koko syksyn. Mikäli yhdistykselläsi on sinne tehtyjä varauksia, sopikaa varausten siirtämisestä normaalisti Otaniemen palvelupisteen kautta.

4. KYLÄN ASKARTELUPAJA JA OLOHUONE JÄLLEEN VARATTAVISSA

Kylän askartelupaja Jämeräntaival 6:ssa ja kylän olohuone Jämeräntaival 5:ssa ovat jälleen varattavissa.  Jatkossa nämä tilat ovat kaikkien AYY:n jäsenten käytettävissä kertavuokrattavien tilojen tapaan.  Vapaita käyttöaikoja voi katsoa tilojen varauskalenterista, joka löytyy AYY:n nettisivuilta (/jasenille/tilojen-vuokraaminen/), ja haluamansa ajan voi varata muiden tilojen tapaan palvelupisteellä poikkeamalla, puhelimitse tai täyttämällä tilavarauslomakkeen verkossa. Molemmat tilat ovat ilmaisia.

5. AYY TARJOAA MUUTTOTALKOOTYÖTÄ YHDISTYKSILLE

AYY:n keskustoimiston ensimmäinen osa muutti kuun puolessa välissä pois Lämpömiehenkujalta ja loput toimistosta muuttaa 11.11. Otakaarelle. Tämä osa muutosta halutaan tehdä talkoovoimin jollakin sopivalla yhdistyksellä, mikäli sopiva tekijä löytyy.

Muutettavaa tavaraa on noin 4 pakettiautollista. AYY antaa käyttöönsä tähän pakettiautonsa. Lähetä vapaamuotoinen tarjouksesi osoitteeseen johanna.pietilainen@ayy.fi perjantaihin 1.11. mennessä. Tarjouksen tulee sisältää tieto siitä kuka urakan tekee, kuka on yhteyshenkilö, arvio siitä montako henkilöä tulee hoitamaan urakkaa ja millaisella rahasummalla suostutte urakan tekemään. Urakasta ilmoitetaan valitulle yhdistykselle 4.11.

6. ILMAISIA HUONEKALUJA YHDISTYKSILLE

AYY:n keskustoimisto muuttaa seuraavan kuukauden aikana uusiin tiloihin Otakaari 11 alakertaan. Samassa yhteydessä AYY luopuu kokonaan Lämpömiehenkujan toimistostaan. Muuton yhteydessä on ostettu paljon uusia huonekaluja, minkä lisäksi lattiapinta-alaa uudessa toimistossa on huomattavasti vähemmän kuin edellisessä toimistossa. Näin AYY:ltä jää paljon käyttökelpoista kalustetta vaille hyötykäyttöä.

Haluaisimme, että mahdollisimman moni kalusteista päätyisi hyötykäyttöön yhdistyksille. Olemme päättäneet lahjoittaa kaikki mahdolliset ylimääräiset kalusteet ilmaiseksi eteenpäin. Kalusteisiin kuuluu mm. sohvia, Martelan työpöytiä ja työtuoleja. Kalusteita voi tulla katselemaan 4.-5.11. klo 10-16 Lämpömiehenkuja 2:n. Tällöin yhdistykset voivat varata huonekaluja itselleen. Huonekalun saa se yhdistys, joka kyseisen huonekalun ensimmäisenä varaa. Varsinainen nouto tapahtuu 12.-14.11. klo 10-16. Yhdistysten tulee itse pystyä järjestämään kuljetus haluamilleen kalusteille.

7. KASSAPALVELUIDEN AUKIOLOAJAT MUUTTUVAT

Kassapalveluiden aukioloajat muuttuvat Otakaaren palvelupisteen remontin yhteydessä. Jatkossa AYY:n Otaniemen palvelupisteen kassapalveluita voi käyttää arkisin klo 12-14 välisenä aikana. Aukioloajat ovat siis yhtenevät asuntotoimiston palveluiden kanssa.

8. AYY:N REKRYTOINTISIVUT VUODELLE 2014 OVAT NYT AUKI

AYY on jäsentensä tekemä ja kokema. Jokainen aktiivinen AYY:läinen voi omalla panoksellaan tehdä ylioppilaskunnastaan itselleen ja ennen kaikkea yhteisölleen tärkeän, tarpeellisen, sopivan, kiinnostavan ja luotettavan edunvalvojan, palveluntarjoajan ja yhteisön. Vaikuttamis- ja osallistumistapoja on monia, valitse siis sinulle sopivin! AYY:n rekrytointisivut vuodelle 2014 ovat auenneet osoitteessa ayy.fi/stop. Käy tutustumassa ensi vuoden vapaaehtoispesteihin ja hae itsellesi sopivaa tehtävää.

Tule mukaan myös AYY:n rekry-iltaan tiistaina 19.11. Otaniemen Rantasaunalle klo 17 alkaen. Luvassa ohjelmaa, pientä naposteltavaa ja mahdollisuus tutustua vuoden 2013 toimijoihin. Löydät tapahtuman tiedot myös Facebookista: https://www.facebook.com/events/442845252500384/.

9. AYY HAKEE KOLMEA KV-SUURVISIIRIÄ

Haemme yhtä suurvisiiriä kemian tekniikan korkeakouluun, yhtä sähkötekniikan korkeakouluun ja yhtä perustieteiden korkeakouluun. Suurvisiiri on vastuussa korkeakouluunsa saapuvien vaihto-opiskelijoiden ja maisterivaiheen tutkinto-opiskelijoiden ISOhenkilöiden rekrytoimisesta ja toiminnan organisoimisesta koko vuoden 2013 ajan. Korkeakoulu maksaa tehtävästä vuoden lopussa kertapalkkiona 500€. Lisätietoja: /stop/muut-elimet/kansainvalisyys/

10. HIIPIVIEN LOHIKÄÄRMEIDEN TAIJIN ALKEISKURSSI 5.11. – 10.12.

Hiipivät Lohikäärmeet, Aalto-yliopiston oma taiji-seura, järjestää taijin alkeiskurssin 5.11-10.12.2013 tiistaisin 16.15–17 Jämeräntaival 3A:n monitoimitilassa. Kurssin hinta on 20 euroa, johon sisältyy lohikäärmeiden jäsenmaksu. Taijin maailmankartalla Hiipivät Lohikäärmeet sijoittuu klassisen Yang-tyylin, tarkemmin Tung-suvun taiji-perinteen piiriin. Lisätietoa järjestöstä: www.hiiploh.ayy.fi. Ilmoittautumiset: markko.jantunen@iki.fi

11. POLKUN VUOTUINEN OLUTKURSSI 6.11.2013 KLO: 18.00 @TAKKAKABINETTI

Luvassa varmasti yksi Otaniemen kiinnostavimmista kursseista: Yhden illan kurssilla kerrotaan oluen historiasta, eri oluttyyleistä, oluen valmistamisesta ja oluen maistamisesta. Jos haluaa itse valmistaa olutta Polkun tiloissa, on kurssin käyminen erittäin suositeltavaa.

Kurssin hinta on 10 euroa, joka sisältää kurssimateriaalina jaettavan prujun ja lopuksi järjestettävän oluiden perusmakumaistelun.

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *