AYY valitsi hallituksen muodostajan ja edustajiston puheenjohtajan vuodelle 2014

TIEDOTE
20.11.2013
Julkaistavissa heti

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) edustajisto valitsi kokouksessaan 20.11. hallituksen muodostajan ja edustajiston puheenjohtajan vuodelle 2014.

Hallituksen muodostajaksi valittiin 25-vuotias arkkitehtuurin opiskelija Lauri Lehtoruusu. Aikaisemmin Lehtoruusu on toiminut muun muassa Arkkitehtikillan puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana. Lisäksi hän on toiminut muun muassa AYY:n edustajiston jäsenenä sekä wappulehti Äpyn päätoimittajana.

”Tavoitteenani on muodostaa mahdollisimman monipuolinen hallitus, joka kattaa yhteisön laajasti! Ensi vuonna luodaan yhteisempi AYY ja tehdään pohjatyö seuraavaa vuotta varten, jolloin ensimmäinen muuttoaalto saapuu Otaniemeen.” maalailee Lehtoruusu tuoreeltaan valinnan jälkeen.

Hallituksen muodostajan tekee esityksen ylioppilaskunnan ensi vuoden hallituksesta edustajistolle, joka valitsee uuden hallituksen kokouksessaan keskiviikkona 4.12.2013.

Edustajiston puheenjohtajaksi vuodelle 2014 valittiin 25-vuotias tekniikan kandidaatti Kalle Nurmi. Energiatekniikkaa opiskeleva Nurmi on toiminut aikaisemmin muun muassa Koneinsinöörikillan luottamustehtävissä ja hallinnon opiskelijaedustajana monissa Aalto-yliopiston elimissä.

”Oli mahtava tulla valituksi, mutta vielä mahtavampaa oli tarttua nuijaan ja johtaa kokousta!” Nurmi kuvailee tunnelmiaan kokouksen jälkeen.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa. Edustajisto on AYY:n ylin päättävä elin, joka valitsee muun muassa ylioppilaskunnan hallituksen ja päättää budjetista.

 

Lisätietoja:

Hallituksen muodostaja 2014 Lauri Lehtoruusu, lauri.lehtoruusu@aalto.fi

Edustajiston puheenjohtaja 2014 Kalle Nurmi, kalle.nurmi@aalto.fi

Pääsihteeri Janne Koskenniemi, janne.koskenniemi@ayy.fi, 050 520 9415

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *