AYY:n Piia Kuosmanen SYL:n puheenjohtajaksi vuodelle 2014

TIEDOTE
30.11.2013
Julkaistavissa heti

Tekniikan kandidaatti Piia Kuosmanen on valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) puheenjohtajaksi 2014.

Piia on 29-vuotias informaatioverkostojen opiskelija Aalto-yliopistosta. Tänä vuonna hän on toiminut AYY:n hallituksen puheenjohtajana. Aikaisemmin hän on vaikuttanut muun muassa AYY:n edustajiston varapuheenjohtajana, kiltansa puheenjohtajana sekä hallinnon opiskelijaedustajana useissa Aalto-yliopiston toimielimissä. Johtajana Piia on määrätietoinen ja innostava visionääri, joka saa ihmiset seisomaan yhteisten tavoitteiden takana ja saavuttamaan ne.

”Ensi vuonna on aika keskustella siitä, miten Suomen korkeakoulujärjestelmästä tehdään maailman paras. Laadukas koulutus on maamme tulevaisuuden kulmakivi! SYL tulee puhumaan sivistyksen puolesta ja toimimaan yhteisten ratkaisujen rakentajana, jotta opiskelijoilla, ja koko yhteiskunnallamme, olisi parempi huominen.” sanoo Kuosmanen tuoreeltaan valinnan jälkeen.

Kuosmasen hallituksessa SYL:ssa vuonna 2014 toimivat: Jari Järvenpää (TAMY), Hilkka Kemppi (LYY), Mari Kröger (JYY), Petra Peltonen (TYY), Marko Rosenholm (HYY) ja Pirre Seppänen (HYY).

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) kaksipäiväinen liittokokous järjestettiin Espoon Korpilammella pe–la 29.–30. marraskuuta.

Lisätietoja:
Kampanjapäällikkö Hannu Jaakkola, 040 724 3883, hannu.jaakkola@ayy.fi
Piia Kuosmanen, piia.kuosmanen@ayy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *