Yhdistystiedote 21/2013

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 21/2013. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tämä on vuoden viimeinen yhdistystiedote. Sen myötä AYY:n järjestösektori toivottaa kaikille oikein rentouttavaa vuodenvaihdetta!

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ

  1. Anna palautetta AYY:n yhdistyskoulutuksesta
  2. Etkö päässyt mukaan yhdistyskoulutukseen? – Lue diat AYY.fi:stä
  3. Hae mukaan AYY:n sääntötoimikuntaan 13.12. mennessä
  4. TTER kerää listaa yhdistysten lainattavista ja vuokrattavista välineistä sekä palveluista
  5. Tilakähmyt yhdistyksille järjestetään 2.-18.12. välisenä aikana
  6. Nyt on aika hakea vuoden 2014 ayy:n vapaaehtoistehtäviin – Haku jaostoihin päättyy maanantaina 9.12.
  7. Polyteknikkojen kuoron rahaston apurahat haettavissa
  8. Polyteknikkojen kuoron joulu
  9. Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Naislaulajien joulukonsertit

1. ANNA PALAUTETTA AYY:N YHDISTYSKOULUTUKSESTA

Lämmin kiitos kaikille AYY:n yhdistyskoulutukseen osaa ottaneille! Toivomme että täytätte palautelomakkeen, jotta voisimme kehittää koulutusta vuonna 2014. Palautelomakkeen täyttämiseen kuluu aikaa vain minuutin verran. Lomake löytyy osoitteesta http://tinyurl.com/yhdistyskoulutuspalaute.

2. ETKÖ PÄÄSSYT MUKAAN YHDISTYKOULUTUKSEEN? – LUE DIAT AYY.FI:STÄ

Yhdistyskoulutuksen esitysten diat löytyvät nyt ayy.fi:stä osoitteesta /yhdistyskoulutus/. Jos et päässyt mukaan koulutukseen, mutta olet esimerkiksi aloitteleva toimija AYY:n yhdistysluetteloon kuuluvassa yhdistyksessä, suosittelemme että käyt diat itsenäisesti läpi. Muista myös, että AYY:n yhdistysoppaasta löytyy sähköinen versio osoitteesta http://tinyurl.com/yhdistysopas.

3. HAE MUKAAN AYY:N SÄÄNTÖTOIMIKUNTAAN 13.12. MENNESSÄ

Oletko kiinnostunut yhdistyslaista ja aivan erityisesti ylioppilaskunnan ja opiskelijayhdistysten sääntöasioista? Tule mukaan AYY:n sääntötoimikuntaan!

Sääntötoimikunta toimii sekä ylioppilaskunnan säännöstön tarkkailijana ja kehittäjänä että AYY:n piirissä toimivien yhdistysten apuna sääntöteknisissä asioissa. Sääntötoimikunnan käsialaa ovat muun muassa yhdistyksille tarjottavat mallisäännöt. Suomen yhdistyslain mukaan yhdistysten virallisten sääntöjen tulee olla suomen- tai ruotsinkielisiä (tai kaksikielisiä) ja sen vuoksi myös sääntötoimikunnan työkieli on suomi. Sääntötoimikunnan toimikausi kestää kalenterivuoden ja toimikunnan jäsenet nimittää AYY:n hallitus.

Haku on auki 27.11. – 13.12.2013. Hakulomakkeen löydät täältä: https://lomake.ayy.fi/rekry/saantotoimikunta-stadgekommitten-regulation-committee/

4. TTER KERÄÄ LISTAA YHDISTYSTEN LAINATTAVISTA JA VUOKRATTAVISTA VÄLINEISTÄ SEKÄ PALVELUISTA

TTER kerää päätöksentekonsa tueksi listaa AYY:n piirissä toimivien yhdistysten muille yhdistyksille lainattavista ja vuokrattavista tavaroista, välineistä, palveluista yms. Keräämme mahdollisimman kattavaa listaa, joten toivomme, että ilmoittaisitte vuokrattavanne, olivat ne sitten mitä tahansa pakettiautosta jättitwisteriin tai karaokelaitteista koulutuksiin tai tanssiesityksiin.

Voitte ilmoittaa yhdistyksenne lainattavat ja vuokrattavat asiat lomakkeella osoitteessa https://lomake.ayy.fi/tter/yhdistysten-vuokratavarat/.

5. TILAKÄHMYT YHDISTYKSILLE JÄRJESTETÄÄN 2.-18.12. VÄLISENÄ AIKANA

AYY:n kertavuokrattavia sauna- ja kokoustiloja sekä pakettiautoa voi ennakkovarata ajanjakson 13.1.2014 – 17.8.2014 osalta niin sanotuissa tilakähmyissä, jotka järjestetään 2.-18.12. välisenä aikana (katso tarkka aikataulu alempaa). Varattavien tilojen lista löytyy osoitteesta /jasenille/tilojen-vuokraaminen/. Tilakähmyjen aikataulu on yhdistysten osalta seuraava:

  1. Erityisasemayhdistykset 2.-9.12.2013. Täyttöaika päättyy ma 9.12.2013 klo 08.00. Kähmyt järjestetään maanantaina 9. joulukuuta klo 18.00 alkaen Otakaari 11 Isossa neuvotteluhuoneessa (2. kerros)
  2. Muut yhdistykset 10.-15.12.2013. Täyttöaika päättyy sunnuntaina 15. joulukuuta 2013 klo 08.00. Kähmyt järjestetään keskiviikkona 18. joulukuuta myöhemmin ilmoitettavana kellonaikana.

Tilakähmylomake, jonka kautta tilavaraukset tehdään, löytyy osoitteesta yhdistykset.ayy.fi/tilakahmyt. Lomakkeen kieli on suomi. Lisätietoja kähmyistä löydät osoitteesta ayy.fi/tilojen-vuokraaminen . Tilakähmyistä vastaa ja lisätietoja tarjoaa AYY:n hallintopäällikkö Johanna Pietiläinen (johanna.pietilainen@ayy.fi).

6. NYT ON AIKA HAKEA VUODEN 2014 AYY:N VAPAAEHTOISTEHTÄVIIN – HAKU JAOSTOIHIN PÄÄTTYY MAANANTAINA 9.12.

AYY on jäsentensä tekemä ja kokema. Jokainen aktiivinen AYY:läinen voi omalla panoksellaan tehdä ylioppilaskunnastaan itselleen ja ennen kaikkea yhteisölleen tärkeän, tarpeellisen, sopivan, kiinnostavan ja luotettavan edunvalvojan, palveluntarjoajan ja yhteisön. Vaikuttamis- ja osallistumistapoja on monia, valitse siis sinulle sopivin! AYY:n rekrytointisivut vuodelle 2014 ovat auki osoitteessa ayy.fi/stop. Käy tutustumassa ensi vuoden vapaaehtoispesteihin ja hae itsellesi sopivaa tehtävää.

7. POLYTEKNIKKOJEN KUORON RAHASTON APURAHAT HAETTAVISSA

Polyteknikkojen Kuoron Rahaston tarkoituksena on stipendein ja apurahoin tukea ja edistää AYY:n ja sen piirissä toimivien yhdistysten jäsenten lauluharrastusta.

Polyteknikkojen Kuoron Rahasto julistaa haettavaksi apurahat laulukaudelle 2013-2014. Hakijoita pyydetään selvittämään lauluharrastuksensa sekä perustelemaan apurahan tarve. Hakemukseen on liitettävä hakijan henkilötunnus, verotuskunta, yhteystiedot ja tilinumero, kopio AYY:n jäsenmaksukuitista tai opiskelijakortista sekä selvitys lauluharrastuksen laulukauden syyskuu 2013 – elokuu 2014 kuluista tositteineen.

Hakemukset on toimitettava maanantaihin 16.12.2012 klo 16.00 mennessä osoitteeseen Polyteknikkojen Kuoron Rahasto, Timo Voipio, PL 69, 02151 Espoo. Hakemuksen voi myös jättää näillä yhteystiedoilla varustetussa kirjekuoressa AYY:n Otaniemen palvelupisteeseen tai toimittaa sähköisesti PDF-muodossa osoitteeseen pkr-hakemukset@polyteknikkojenkuoro.fi

Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. Hakemuksen on oltava perillä mainittuun ajankohtaan mennessä. Lisätietoja antaa tarvittaessa Polyteknikkojen Kuoron Rahaston edustaja Timo Voipio, 041-518 9294, timo.voipio@polyteknikkojenkuoro.fi.

8. POLYTEKNIKKOJEN KUORON JOULU

Kynttilöiden lämpimällä kajolla valaistu kirkko, ulkona tummuva ilta, kirkko täynnä joulutunnelmaan ja hiljentyneitä ihmisiä. PK:n Joulu vie rakastettujen joululaulujen alkujuurille renessanssista tähän päivään, mausteena ortodoksista kirkkomusiikkia sekä improvisaatiota. Polyteknikkojen Kuoro juhlistaa ensimmäistä jouluaan Saara Aittakummun johdolla neljässä upeassa konsertissa – lauantaina 7.12. Tapiolan kirkossa ja Paavalinkirkossa sekä joulun kynnyksellä torstaina 19.12. Helsingin Johanneksenkirkossa 20-vuotisen perinteen mukaan. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi ajattomaan joulun tunnelmaan. Liput opiskelijahinnoilla AYY:n Otaniemen palvelupisteestä, joulukonsertti.fi osoitteesta sekä ovelta.

9. KAUPPAKORKEAKOULUN YLIOPPILASKUNNAN NAISLAULAJIEN JOULUKONSERTIT

KYN – Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Naislaulajat järjestää tänä vuonna kaksi Hiljainen joululaulu – joulukonserttia. 19.12. tunnelmoidaan Pyhän Sydämen kappelissa Kalliossa ja 21.12. Temppeliaukion kirkossa Töölössä. Konsertit kuljettavat kuulijan perinteisten joululaulujen ja uudempien, tunnelmallisesti sovitettujen sävellyksien kautta joulun viettoon. Kuoroa johtaa Kaija Viitasalo. Liput 15/10€. Lisätietoja www.kyn.fi. Lämpimästi tervetuloa!

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *