AYY:n takkahuone muuntautuu Neste Oil -kabinetiksi

AYY ja Neste Oil Oyj
11.12.2013
Julkaistavissa heti

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) ja Neste Oilin yhteystyö jatkuu. Muu yhteistyö saa jatkokseen Neste Oilin nimikkotilan, kun takkahuone osoitteessa Jämeräntaival 3A muuntautuu Neste Oil–kabinetiksi.

”Yhteistyö Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan kanssa on Neste Oilille tärkeää. Olemme iloisia, että yhteistyömme on saanut uuden ulottuvuuden nimikkokabinetin kautta.” sanoo Neste Oilin HR Development Director Sanna Kauppi.

”On hienoa tehdä hyvinvoivaa ja kehittyvää yhteistyötä suomalaisen teollisuuden kärkifirman Neste Oilin kanssa. Yhtiö menee eteenpäin teknologialla ja panostaa vastuullisuuteen, mikä tekee siitä hyvän kumppanin ylioppilaskunnallemme.” iloitsee AYY:n yrityssuhdejaosto Auran puheenjohtaja Tino Kantola.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa.

Neste Oil Oyj on korkealaatuisiin puhtaamman liikenteen polttoaineisiin keskittyvä jalostus- ja markkinointiyhtiö. Yhtiö valmistaa kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita ja on maailman johtava uusiutuvista raaka-aineista valmistetun dieselin toimittaja. Yhtiön liikevaihto vuonna 2012 oli 17,9 miljardia euroa, ja sen palveluksessa työskentelee noin 5 000 henkilöä. Neste Oilin osake on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.

Lisätietoja:

AYY:n hallituksen yrityssuhteista vastaava jäsen Tuisku Suomala, tuisku.suomala@ayy.fi
AYY:n yrityssuhdejaosto Auran puheenjohtaja Tino Kantola, tino.kantola@ayy.fi

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *