Tienaa opintopiste osallistumalla Tekniikan päiville 16.-18. tammikuuta

Aalto-yliopiston opiskelijana Sinulla on mahdollisuus saada yksi opintopiste osallistumalla Tekniikan päiville 16.-18. tammikuuta 2014 Dipolissa.

Tekniikan päivät on kansantajuinen tiedetapahtuma, joka esittelee tekniikkaa ja luonnontieteitä. Se on kaikille avoin ja sinne on vapaa pääsy. Järjestyksessä neljänsien Tekniikan päivien  teemana on ilma viimeisenä Aristoteleen neljästä elementistä. Ohjelman elementteinä ovat ajankohtaiset, kansantajuiset luentoesitykset, paneelit sekä teemaan liittyvä oheisohjelma. Luentoesityksissä, joita kolmen päivän aikana on yli 100,  käsitellään mm. ilmastoa ja säätä, ilmastonmuutosta, ilmailua, sisä- ja ulkoilman laatua, ilmakehää ja avaruutta, ilman liikettä, sähkömagnetismia sekä tiedonsiirtoa ilmassa. Tapahtuman ohjelma ja lisätietoja www.tekniikanpaivat.fi

Opintopisteen saaminen edellyttää aktiivista osallistumista ohjelmaan. Osallistumisesta tulee kirjoittaa raportti tai kirjoitelma (oppimispäiväkirja tai oppimistehtävä). Kurssi kirjataan vaihtuvasisältöiselle koodille  ja kurssin voi sijoittaa vapaasti valittaviin opintoihin.  Koulujen käytännöissä on pieniä eroja, mutta pääsääntöisesti raportti toimitetaan opintotoimistoon oman koulutusohjelman suunnittelijalle tai ohjelmajohtajalle hyväksyttäväksi. Pisteen hankkiakseen opiskelijan on etukäteen otettava yhteyttä ao. henkilöihin ja sovittava asiasta, tarvittava oppimistehtävä voidaan myös tapauskohtaisesti määritellä tässä yhteydessä ennen tapahtuman alkua.

Lisätietoja tapahtumasta: Raija Huikko, 040 506 6113, raija.huikko@aalto.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *