Yhdistystiedote 1/2014

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 1/2014. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset.

Tällä viikolla yhdistystiedotteessa tietoa mm. talvipäivästä, joka järjestetään Otaniemessä tiistaina 21. tammikuuta. Ilmoittautuminen on nyt avoinna yhdistyksille osoitteessa https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/talvipaiva2014/.

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ

  1. Järjestöasioista vuoden 2014 hallituksessa vastaa Niko Ferm
  2. Jälleen on aika Talvipäivän!
  3. Polyteknikkojen kuoron koelaulut
  4. Pohjalaisten tanssikerhon paritanssikurssit

1. JÄRJESTÖASIOISTA VUODEN 2014 HALLITUKSESSA VASTAA NIKO FERM

Vuoden 2014 hallituksessa järjestöasioista vastaa Niko Ferm. Niko opiskelee tietoverkkotaloutta Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulussa ja on toiminut aiemmin esimerkiksi Aalto-yhteisöjaosto Aavan puheenjohtajana vuonna 2013. Nikon tavoittaa sähköpostitse osoitteella niko.ferm@ayy.fi ja puhelimitse numerosta 050 994 3120. Yhteydenotoissa voitte käyttää myös vanhaa tuttua järjestösektorin osoitetta jarjestoasiat@ayy.fi, jolla tavoittatte myös järjestöasiantuntijan.

Lisätietoja hallituksesta ja sen kokoonpanosta löydät täältä.

2. JÄLLEEN ON AIKA TALVIPÄIVÄN!

Yhdistyksenne on tervetullut mukaan pitämään rastia Talvipäivään tiistaina 21.1. Rastit ovat auki Teekkarikylän alueella klo 14:30 alkaen, ja Otaniemen saunatilat aukeavat arviolta klo 18:00. Jatkot alkavat Smökissä klo 20.00.

Rastinpitäjäksi voi ilmoittautua osoitteessa https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/talvipaiva2014/. Olkaa hyvä ja ilmoittakaa tahonne ja yhteyshenkilönne yhteystietoineen viimeistään lauantaina 17.1. Mikäli kysyttävää ilmenee, ota yhteyttä Fuksimajuri Ismoon (ismo.heikkinen@ayy.fi).

3. POLYTEKNIKKOJEN KUORON KOELAULUT

Mies! Haluatko haastaa itseäsi musikaalisesti? Entä esiintyä suurissa konserteissa niin ulkomailla kuin Suomessakin ja saada musiikillisia huippukokemuksia, joista et ole aiemmin osannut uneksiakaan? Haluatko päästä osaksi todella tiivistä yhteisöä? Jos kyllä, ja sinulla on kehityskelpoinen laulutaito, olet juuri sitä mitä etsimme!

Polyteknikkojen Kuoron kevään koelaulut järjestetään keskiviikkona 15.1. klo 17 TUAS-talolla. Kysy lisää ja varaa koelauluaika lähettämällä sähköpostia fuksikeisari Vipe Hietalahdelle osoitteeseen fuksikeisari@polyteknikkojenkuoro.fi

4. POHJALAISTEN TANSSIKERHON PARITANSSIKURSSIT

Pohjalaisten tanssikerhon paritanssikurssit alkavat 21.1.2014. Kursseja pidetään tiistaisin Pohjalaisten osakuntien tiloissa, osoitteessa Töölönkatu 3 A, 5. kerros. Kursseja löytyy niin vasta-alkajille kuin kokeneellemmillekin. Et tarvitse omaa paria, koska vaihdamme kursseilla pareja. Kuhunkin kurssiin sisältyy 14 opetuskertaa. Kursseille ei ole ennakkoilmoittautumista.

Kahdelle ensimmäiselle kurssikerralle voi tulla kokeilemaan ilmaiseksi, eivätkä hinnat tämän jälkeenkään tosiaan päätä huimaa. Halvimpia kurssit ovat pohjalaisten osakuntien (Etelä-Pohjalainen, Pohjois-Pohjalainen ja Vasa Nation) jäsenille, joten osakuntaan liittyminen kannattaa. Myös muut kuin opiskelijat voivat osallistua kursseille.

Lisätiedot kursseista löydät osoitteesta http://pv.osakunta.fi/tanssikerho/.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *