Capgeministä AYY:n uusi yhteistyökumppani

TiedoteCapgemini_logo_HR
AYY ja Capgemini
15.1.2014
Julkaistavissa heti

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta (AYY) on saanut uuden yhteistyökumppanin konsultointiyritys Capgeministä. Vuonna 2014 Capgeminin Young Professionals Academy – ohjelma näkyy AYY:n sähköisissä viestimissä laajasti. Capgemini on myös vuoden 2014 Teekkariperinnejuhlan pääyhteistyökumppani.

”Odotamme innolla yhteistyötä Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan kanssa. Uskomme pitkäjänteiseen korkeakouluyhteistyöhön ja toivomme Aalto-yliopiston nuorten talenttien löytävän meidät uudella tavalla,” kommentoi Capgemini Finlandin henkilöstöjohtaja Anne Sundelin.

”Capgeminin lähteminen mukaan yhteistyöhön on mahtava juttu. Alansa johtavana ja kansainvälisenä yrityksenä Capgemini tarjoaa ylioppilaskunnan jäsenille paljon mielenkiintoisia haasteita ja urapolkuja IT-konsultoinnin parissa. Capgemini on korkean profiilin lisäys ylioppilaskunnan kasvavaan yritysyhteistyösektoriin,” kommentoi AYY:n yrityssuhdekoordinaattori Juho Hyytiäinen.

Capgemini on yksi maailman johtavista konsultointi-, teknologia- ja ulkoistuspalveluja tarjoavista yrityksistä, joka työllistää 130 000 työntekijää 44 maassa. Heistä yli 1600 tekee töitä suomalaisille asiakkaille. Yritys auttaa asiakkaitaan menestymään suunnittelemalla ja integroimalla teknisiä ratkaisuja heidän muuttuvan ja kehittyvän liiketoimintansa tueksi. Capgemini tarjoaa sovellusten ja infrastruktuurin hallinta-, kehitys- ja käyttöpalveluja sekä liiketoimintaprosessien ulkoistusta.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa.

Lisätietoja:

AYY:n hallituksen yrityssuhteista vastaava jäsen Tino Kantola, tino.kantola@ayy.fi 
AYY:n yrityssuhdekoordinaattori Juho Hyytiäinen, juho.hyytiainen@ayy.fi

Seuraa Capgeminia myös facebookissa: https://www.facebook.com/CapgeminiFinlandCareers