Elias Laitinen AYY:n koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi

Tiedote
AYY
17.1.2014
Julkaistavissa heti

Valtiotieteiden maisteri Elias Laitinen on valittu koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi Aalto-yliopiston ylioppilaskuntaan. Hän aloittaa tehtävässään välittömästi.

Laitinen on 28-vuotias ja on valmistunut Turun yliopistosta. Laitinen on toiminut lukuisissa tehtävissä Turun yliopiston ylioppilaskunnassa sekä Turun yliopiston hallinnossa vuodesta 2008 vuoteen 2013. Vuonna 2010 hän toimi TYYn hallituksen puheenjohtajana ja vuonna 2009 koulutuspoliittisena vastaavana. Lisäksi Laitisella on monipuolinen kokemus erilaisten järjestöjen ja Turun kaupunkikonsernin luottamustoimista. Hän on aikaisemmin työskennellyt muun muassa tutkimusavustajana ja kunnallissihteerinä.

”Muutaman vuoden tauon jälkeen palaan mieluusti jälleen täysipäiväisesti koulutuspoliittisten asioiden pariin. Odotan innolla että pääsen Aalto-yliopiston opiskelijoiden ja koko Aalto-yhteisön mukaan tekemään yliopistosta sitä korkeatasoista, jatkuvaan uuden oppimiseen kannustavaa yliopistoa, joksi se haluaa tulla,” kommentoi Laitinen.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa.

Lisätietoja:
Pääsihteeri Janne Koskenniemi, janne.koskenniemi@ayy.fi
Koulutuspoliittinen asiantuntija Elias Laitinen, elias.laitinen@ayy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *