Yhdistystiedote 2/2014

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 2/2014. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Yhdistystiedote jää lyhyelle tauolle järjestö- ja viestintäasiantuntijan opintovapaan vuoksi. Muistathan jo tässä vaiheessa, että maaliskuussa alkaa jälleen AYY:n toiminta-avustustenhaku. Tarkista nyt, että yhdistyksenne dokumentit ja ayy.fi –profiili ovat kunnossa. Lisätietoja myöhemmin tässä tiedotteessa.

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ

  1. Järjestö- ja viestintäasiantuntija jää opintovapaalle
  2. AYY:n toiminta-avustushaku käynnistyy maaliskuussa
  3. Palautelomake AYY:n kertavuokrattavista tiloista
  4. TTER:n vuoden 2014 ensimmäinen hakukierros on avattu
  5. Jälleen on aika Talvipäivän!
  6. PSK Kupla järjestää laitesukelluksen peruskurssin ja laitesukelluskokeilun
  7. Tule Tekniikan päiville 16.-18.1.2014

1. JÄRJESTÖ- JA VIESTINTÄASIANTUNTIJA JÄÄ OPINTOVAPAALLE

Järjestö- ja viestintäasiantuntija jää pitkälle opintovapaalle tämän viikon lopusta lähtien. Sijaisen valinta on yhä kesken, mutta AYY:n hallitus tekee valinnan keskiviikkona 22. tammikuuta. AYY on tämän vuoksi hetken aikaa ilman järjestöasiantuntijaa ja esimerkiksi yhdistystiedotteen ilmestymiseen tulee pieni tauko. Voitte jatkossakin lähettää kysymyksiä ja pyyntöjä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Pyrimme vastaamaan kysymyksiinne mahdollisimman pian. Järjestöasiantuntijan sijaisen valinnasta kerrotaan myöhemmin ayy.fi:ssä sekä yhdistystiedotteessa.

2. AYY:N TOIMINTA-AVUSTUSHAKU KÄYNNISTYY MAALISKUUSSA

Yhdistystiedotteen jäädessä tauolle, haluamme muistuttaa teitä jo tässä vaiheessa  siitä, että AYY:n yhdistysilmoitusten jättäminen ja toiminta-avustusten haku käynnistyy lauantaina 1. maaliskuuta 2014. Ilmoitus- ja hakuaika kestää lauantaista 1. maaliskuuta tiistaihin 1. huhtikuuta asti.

Toiminta-avustuksia voivat hakea kaikki AYY:n yhdistysrekisterin ensimmäiseen luetteloon hyväksytyt yhdistykset. Yhdistysrekisterin toiseen luetteloon kuuluvat yhdistykset ja ne yhdistykset, jotka eivät tänä vuonna hae rahallista avustusta, täyttävät ainoastaan yhdistysilmoituksen.

Huomioittehan, että jokaisen AYY:n yhdistysrekisterissä olevan yhdistyksen on huolehdittava vähintään yhdistysilmoituksen tekemisestä. Kahden peräkkäisen vuoden aikana täyttämättä jäänyt yhdistysilmoitus voi johtaa yhdistyksen poistamiseen AYY:n yhdistysrekisteristä.

Lisätietoja toiminta-avustushausta löydätte osoitteesta /apurahat-yhdistyksille/.

3. PALAUTELOMAKE AYY:N KERTAVUOKRATTAVISTA TILOISTA

AYY kerää palautetta kertavuokrattavista tiloistaan osoitteessa https://lomake.ayy.fi/hallinto/palautelomake-ayyn-kertavuokrattavista-tiloista/. Käy siis avaamassa sanainen arkkusi! Kaikki asiallinen palaute pyritään huomioimaan tilojen kehittämisessä. Toive on, että erityisesti viime vuoden toimijat kävisivät antamassa palautetta tiloista, jotta kehityskohteet eivät vaivu unholaan toimijoiden vaihtuessa, mutta toki myös uusilta tulleet epäkohdat huomioidaan.

4. TTER:N VUODEN 2014 ENSIMMÄINEN HAKUKIERROS ON AVATTU!

TTER:n vuoden 2014 ensimmäinen hakukierros on avattu! Rahasto voi myöntää avustuksia kaikille AYY:n jäsenille ja sen yhteydessä toimiville yhteisöille. TTER tukee toimintaa, joka tavoittelee tähtiä, saa muut innostumaan mukaan, kuuluu ja näkyy.

Avustusta voi hakea kahdella tapaa: noin kolme kertaa vuodessa järjestettävien hakukierrosten kautta sekä jatkuvassa haussa, joka on auki lukukausien aikana. Jatkuvassa haussa voit hakea korkeintaan 1000€ suuruisia avustuksia, kun taas varsinaisilla hakukierroksilla projektiavustuksen määrää ei ole rajattu.

Vuoden 2014 ensimmäisen kierroksen hakuaika päättyy sunnuntaina 2.2.2014 klo 23.59. Ohjeet hakemuksen ja siihen lisättävien liitteiden tekemiseen löytyvät rahaston nettisivuilta http://tter.ayy.fi/. Avustusta haetaan nettilomakkeella, joka löytyy osoitteesta: https://lomake.ayy.fi/tter/hakulomake/.

Kevään 2014 kaikkien hakukierrosten hakuajat ja muita lisätietoja löydät TTER:n nettisivuilta osoitteesta http://tter.ayy.fi/. Tsekkaa myös facebook-sivut osoitteessa www.facebook.com/tterahasto.

5. JÄLLEEN ON AIKA TALVIPÄIVÄN!

Yhdistyksenne on tervetullut mukaan pitämään rastia Talvipäivään tiistaina 21.1. Rastit ovat auki Teekkarikylän alueella klo 14:30 alkaen, ja Otaniemen saunatilat aukeavat arviolta klo 18:00. Jatkot alkavat Smökissä klo 20.00.

Rastinpitäjäksi voi ilmoittautua osoitteessa https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/talvipaiva2014/. Olkaa hyvä ja ilmoittakaa tahonne ja yhteyshenkilönne yhteystietoineen viimeistään lauantaina 17.1. Mikäli kysyttävää ilmenee, ota yhteyttä Fuksimajuri Ismoon (ismo.heikkinen@ayy.fi).

6. PSK KUPLA JÄRJESTÄÄ LAITESUKELLUKSEN PERUSKURSSIN JA LAITESUKELLUSKOKEILUN

Peruskurssi

Kevään kurssin info-luento järjestetään torstaina 6.2.2014 klo 17.30. Paikka vahvistetaan hyvissä ajoin kurssin nettisivuille. Info-luento kestää noin pari tuntia. Luennolla käydään läpi kurssin sisältö, aikataulu sekä mitkä ovat kurssin osallistumisen edellytykset ja ilmoittaudutaan kurssille. Lisäksi saat tietoa Kuplan toiminnasta.

Infoluento on avoin kaikille sukelluksesta ja Kuplan toiminnasta kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan! Kurssin luennot ja allasharjoitukset tullaan pääsääntöisesti pitämään torstai-iltaisin kevään aikana ja kurssi päättyy toukokuussa pidettävään avovesileiriin.

Lisätietoja (aikataulu, hinnat yms.):

http://kupla.kyla.fi/tiki-index.php?page=LSPK+2014

Laitesukelluskokeilu

PSK Kupla järjestää laitesukelluskokeilun laitesukelluksen peruskurssin infoluennon jälkeen to 6.2. klo 17.30-n. 23. Tapahtumassa saat perustietoa sukellusharrastuksesta ja pääset kokeilemaan laitesukeltamista uima-altaassa kokeneen kouluttajan johdattamana. Kokeilun jälkeen ehdit vielä halutessasi mukaan kevään kurssille.

Laitesukelluskokeiluun osallistuminen ei velvoita osallistumaan kurssille. Laitesukelluskokeiluun tulee ilmoittautua etukäteen, koska paikkoja on tarjolla rajoitettu määrä (alustavasti 18). Laitesukelluskokeilu maksaa 10 euroa. Ilmoittautuminen aukeaa 17.1. klo 12.00.

Lisätietoa laitesukelluskokeilusta sekä ilmoittautuminen: http://kupla.kyla.fi/tiki-index.php?page=INTRO+2014

Kurssi ja laitesukelluskokeilu järjestetään vain suomenkielellä.

7. TULE TEKNIIKAN PÄIVILLE 16.-18.1.2014

Kiinnostaako tekniikka ja luonnontieteet? Tule Tekniikan päiville 16.-18.1.2014 Dipoliin Otaniemeen! Tekniikan päivät kertoo mitä tieteessä tapahtuu juuri nyt: ohjelmassa on lähes 100 ajankohtaista miniluentoa ja jännittävää oheisohjelmaa. Teemana on tänä vuonna ilma, yksi Aristoteleen neljästä elementistä. Luennot käsittelevät muun muassa ilmastoa ja säätä, ilmastonmuutosta, ilmailutekniikkaa, ilmakehää ja avaruutta, akustiikkaa sekä tiedonsiirtoa ilmassa.

Tutustu ohjelmaan osoitteessa www.tekniikanpaivat.fi ja saavu Dipoliin kuulemaan alansa huippututkijoita! Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Osoite: Dipoli, Otaniemi, Otakaari 24, 02150 Espoo

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *