Osallistu opiskelijoiden SM-kisoihin

Opiskelijoiden SM-kisat vuonna 2014

Opiskelijoiden SM-kisat on tarkoitettu kaikille korkeakouluopiskelijoille taitotasosta riipumatta. Näissä ainutlaatuisissa ja yhteisöllisissä kisoissa tärkeintä ei niinkään ole voitto, vaan elämykset ja kokemukset. UniSport tukee Aalto-yliopiston ja Helsingin yliopiston joukkueita osallistumismaksuissa.

 
Opiskelijoiden Liikuntaliitto on viime syksystä asti kerännyt palautetta OSM-kisoihin osallistuneilta opiskelijoilta. Tähän mennessä palautteet (golfin ja pesäpallon OSM-kisoista) ovat olleet varsin positiivisia:

   ”Mieletön meininki ja huikeat järjestelyt! Eipä ole tällaisissa tapahtumissa tullut moista vastaan. Mahtavasti saatiin osallistumismaksuille vastinetta (sapuskat ja kaikki). Majoitus oli myös edullinen ja yhteisöllinen vaihtoehto. Saunanlauteilla oli mukava jakaa ilot ja surut, niin omien kuin vihollistenkin kanssa.
– Eräs pesäpalloilija vuoden 2013 Porin kisoista

Vuosi 2014 tuo tullessaan mielenkiintoisia kisalajeja. Laittakaahan tätä kisakirjettä eteenpäin korkeakoulussanne ja lähtekää itsekin liikkumaan OSM-kisoihin!
Tulevat tapahtumat näet täältä:
http://www.oll.fi/tapahtumat/tulevat-tapahtumat/

OSM-kisat elävät myös sosiaalisessa mediassa – käy siis tykkäämässä OSM-kisojen ryhmää osoitteessa: www.facebook.com/osmkisat.

Tervetuloa huikeisiin Opiskelijoiden SM-kisoihin!

Palautetta OSM-kisakirjeestä voi antaa OLL:n palvelukoordinaattori Jenny Södermanille osoitteeseen jenny.soderman@oll.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *