Kati Penttinen AYY:n viestintä- ja järjestöasiantuntijaksi

Tiedote
AYY
29.1.2014
Julkaistavissa heti

Tekniikan ylioppilas Kati Penttinen on valittu viestintä- ja järjestöasiantuntijan opintovapaan sijaiseksi Aalto-yliopiston ylioppilaskuntaan. Penttinen hoitaa tehtävää elokuuhun 2015 saakka.

Penttinen on 24-vuotias bioinformaatioteknologian opiskelija Aalto-yliopistosta. Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa AYY:n hallituksessa vastuullaan sosiaalipolitiikka, liikunta ja uudet opiskelijat sekä useita vuosia vapaaehtoisena AYY:n piirissä toimivissa yhdistyksissä. Lisäksi Penttinen on toiminut markkinointi- ja viestintävastaavana Design Factoryn Aaltonaut -projektissa, jossa Aalto-yliopistoon perustettiin uusi, poikkitieteellinen sivuainekokonaisuus.

”AYY:n yhdistykset tekevät mahtavaa toimintaa ja rakentavat yhteisöstämme ainutlaatuisen. On hienoa päästä auttamaan heitä tässä toiminnassa. Odotan innolla vuoden mukanaan tuomia haasteita ja kommervenkkejä.”, sanoo Penttinen.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa. Lisäksi ylioppilaskunta tarjoaa omistamissaan asunnoissa kodin noin 3000 jäsenelleen. AYY:n palveluksessa on noin 50 vakinaista työntekijää sekä useita kymmeniä vapaaehtoisia toimijoita.

Lisätietoja:

Viestintä- ja järjestöasiantuntija Kati Penttinen, kati.penttinen@ayy.fi, 050 520 9442
Pääsihteeri Janne Koskenniemi, janne.koskenniemi@ayy.fi, 050 520 9415

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *