AYY yhteistyöhön Neste Jacobsin kanssa

Tiedote
AYY ja Neste Jacobs
5.2.2014
Julkaisuvapaa heti

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta (AYY) on aloittanut yhteistyön Neste Jacobsin kanssa.  Neste Jacobs toimittaa vaativia teknologia-, suunnittelu- ja projektijohtopalveluita ja -ratkaisuja laajalle joukolle öljy- ja kaasu-, petrokemian- ja kemianteollisuuden sekä biotekniikan alan yrityksiä. Yrityksellä on yli 50 vuoden kokemus teknologiakehityksestä ja investointihankkeiden toteutuksesta ympäri maailmaa. Yritys työllistää 1000 ammattilaista maailmanlaajuisesti.

”Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme ja aloitammekin yhteistyön Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan kanssa todella mielellämme. Yhteistyö lisää korkeakouluopiskelijoiden tietoisuutta yrityksestämme ja lukuisista avoinna olevista työtehtävistämme sekä Suomessa että ulkomailla”, kommentoi Neste Jacobs Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Suominen.

”Hienoa, että tieto mielenkiintoisista monialaisista urapoluista tuodaan jäsenillemme tarjottimella. Olen varma että yhteistyö tulee hyödyttämään molempia osapuolia!”, sanoo AYY:n hallituksen yrityssuhdevastaava Tino Kantola.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa.

Lisätietoja:

AYY:n hallituksen yrityssuhteista vastaava jäsen Tino Kantola, tino.kantola@ayy.fi 
AYY:n yrityssuhdekoordinaattori Juho Hyytiäinen, juho.hyytiainen@ayy.fi

Neste Jacobsin kotisivut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *