Yhdistystiedote 4/2014

YHDISTYSTIEDOTE 4/2014

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 4/2014. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Toiminta-avustustenhaku ja yhdistysilmoitusten jättäminen käynnistyy kuun vaihteessa. Ensi viikon yhdistystiedotteessa aiheesta lisää, mutta jo nyt kannattaa kaivaa esiin vanhat paperit ja päivittää oman yhdistyksen tiedot ayy.fi:n yhdistykset-osioon. Aikaa hakemuksen tai ilmoituksen täyttöön on koko maaliskuu.

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ

  1. Tarvitseeko yhdistyksenne lainapyyhkeitä?
  2. Otaxin pääylläpitäjäilmoitukset tehtävä 29.3. mennessä
  3. Teekkaripurjehtijoiden saaristo- ja rannikkolaivurikurssit

 

1. Tarvitseeko yhdistyksenne lainapyyhkeitä?

AYY:lle on kertynyt huima määrä löytötavaroita, esimerkiksi pyyhkeitä vinot pinot. Jos yhdistyksenne siis haluaa esimerkiksi laittaa pystyyn tai parantaa omaa lainapyyhevarastoaan, niin nyt on mahdollisuus hakea pyyhkeitä rajaton määrä AYY:n löytötavaroista. Pyyhkeet suositellaan pestäväksi ennen käyttöönottoa.

Yhteydenotot pyyhkeistä & noutoaikojen sopiminen (viimeistään ma 17.2.):

Annamaija Hutri, AYY:n hallituksen varapuheenjohtaja

annamaija.hutri@ayy.fi, p. 0407183308

 

AYY säilyttää löytötavarat aina kaksi viikkoa ja on sen jälkeen oikeutettu hankkiutumaan niistä eroon.

 

2. OTAXIN PÄÄYLLÄPITÄJÄILMOITUKSET ON TEHTÄVÄ 29.3. MENNESSÄ

Otaxin pääylläpitäjäilmoitukset on tehtävä 29.3. mennessä. Niiden tilien osalta, joilta ilmoituksia ei ole tehty, lukkiutuvat tunnukset 1.4. Kuukauden kuluttua tästä myös tilillä olevat nettisivut suljetaan.

Päivittäkää siis Otaxilla ajossa olevat PHP-sovellukset uusimpiin versioihin ja täyttäkää sitten ylläpitäjäilmoitus. Muistakaa mainita mitkä ohjelmistot ja versiot ovat ajossa. Siivotkaa myös ylimääräiset SSH-avaimet pois .ssh/authorized_keys -tiedostosta.

Ilmoituksen voi tehdä osoitteessa http://yhdistykset.ayy.fi/yllapitajailmoitus/ – Jättäkää siis ilmoituksenne ajoissa, ja tehkää ne huolellisesti.

Muuta aiheeseen liittyvää:

  • phpMyAdmin löytyy Otaxilta ja vastaa ayy.fiista osoitteessa ./:80/phpmyadmin/. Ota siis SSH-tunneli Otaxille ja käytä phpMyAdminia salatun yhteyden yli omien viritysten sijaan.
  • AllowOverride FileInfo:n saa pyydettäessä päälle, jos tarvitsette rewritejä. Uusille tunnuksille tämä tulee oletuksena päälle.
  • Python-tuki on testikäytössä mod_wsgi:n kautta ja aktivoidaan tarvittaessa tunnuksellenne. Jos haluatte ajaa WSGI:tä tukevia Python-sovelluksia Otaxilla, olkaa yhteydessä tietotekniikka@ayy.fi.

 

3. Teekkaripurjehtijoiden saaristo- ja rannikkolaivurikurssit

Teekkaripurjehtijoiden navigointikursseja taas keväällä 2014:

Saaristolaivurikurssi tiistaisin 25.2.-15.4. klo 17:30-20

Rannikkolaivurikurssi keskiviikkoisin 5.3.-16.4. klo 17:30-20

Molempien kurssien tentti: pe 25.4. klo 18-22

Saaristolaivurikurssi on navigoinnin teorian ja vesiliikenteen säädösten alkeiskurssi. Opit löytämään tiesi oikeiden viittojen välistä, ottamaan suuntia kartalta ja tunnistamaan muita aluksia valojen perusteella. Opetus alkaa perusteista, joten esitietoja ei vaadita. Myöhemmin voit jatkaa opintojasi rannikkolaivurikurssilla, jossa mukaan tulevat mm. vuorovesi, sääoppi ja tutkan käyttö. Voit halutessasi käydä molemmat kurssit samaan aikaan.

Kursseille pääset liittymällä TRIP:in jäseneksi ja maksamalla kurssimaksun.

Lisätietoja: trip.ayy.fi

 

Tervetuloa mukaan!

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Kati Penttinen (jarjestoasiat@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *