AYY mukana tukemassa tasa-arvoista avioliittolakia – #rakkauskuuluukaikille

Kansalaisaloite tasa-arvoisesta avioliittolaisto on tänään eduskunnan lähetekeskustelussa. AYY on mukana tukemassa aloitetta, joka on kerännyt lähes 167 000 allekirjoitusta.

Ylioppilaskunnat toteuttavat tänään sosiaalisen median kampanjan, jonka tarkoitus on herättää positiivista huomiota. Tule mukaan some-kampanjaan alla olevia ohjeita noudattamalla.

1. Ota rakkausteemainen kuva. Kuvassa voit olla sinä tai kaverisi tekemässä käsillänne sydämiä, kuvassa voi olla sydän piirrettynä vaikkapa post it -lappuun tms. Vain mielikuvitus on rajana tässä! (Jos kuvassa on muitakin kuin sinä, muista kysyä lupa kuvan julkaisemiseen :))

2. Lataa kuva Facebookiin (postaukseksi/profiilikuvaksi/kansikuvaksi), Twitteriin, Instagramiin tai muuhun sosiaaliseen mediaan.

3. Liitä kuvaan kuvateksti ja hashtag #rakkauskuuluukaikille.

Huom!
Kuvien postaaminen aloitetaan tänään torstaina (20.2.) klo 12.00. Eduskunnan täysistunto alkaa klo 16. Toivotaan, että hashtag nousee suosituksi, ja kuvat näkyvät laajasti eri median kanavissa! Kuvien, kuvatekstien ja viestien on oltava hyvän maun mukaisia ja hengeltään positiivisia. Loukkaavia, rienaavia tai muuten epäasiallisia juttuja ei saa käyttää. ​

Lisätietoa Tahdon2013 -kampanjasta ja kansalaisaloitteesta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *