Yhdistystiedote 5/2014

YHDISTYSTIEDOTE 5/2014

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 5/2014. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Toiminta-avustustenhaku ja yhdistysilmoitusten jättäminen käynnistyy kuun vaihteessa. Aikaa hakemuksen tai ilmoituksen täyttöön on koko maaliskuu.

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ

  1. Toiminta-avustusten haku ja yhdistysilmoitusten jättäminen käynnistyy 1.3.
  2. Laskiaisrieha 4.3. Kaivopuistossa
  3. Teekkarispeksi 2014 – Danse Macabre

 

1. Toiminta-avustusten haku ja yhdistysilmoitusten jättäminen käynnistyy 1.3.

AYY:n yhdistysilmoitusten jättäminen ja toiminta-avustusten haku käynnistyy lauantaina 1. maaliskuuta. Lomake aukeaa keskiyöllä osoitteessa https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/ayyn-toiminta-avustushakemus-2014/ ja täyttämisaikaa on koko maaliskuu. Kaikkien rekisterissä olevien yhdistysten täytyy täyttää yhdistysilmoitus. Kahden peräkkäisen vuoden aikana täyttämättä jäänyt yhdistysilmoitus johtaa yhdistyksen poistamiseen AYY:n yhdistysrekisteristä. Toiminta-avustuksia voivat hakea kaikki AYY:n yhdistysrekisterin ensimmäiseen luetteloon hyväksytyt yhdistykset.

Tarvitset yhdistysilmoitusta varten toimintakertomuksen, toimintasuunnitelman, luettelon yhdistyksen toimihenkilöistä ja yhdistyksen säännöt. Toiminta-avustusten hakemiseen tarvitset lisäksi budjetin, taseen, tuloslaskelman sekä tiedot yhdistyksen aikaisempana kahtena vuotena saamista avustuksista. Yhdistyksesi voi lisäksi hakea korotettua toiminta-avustusta, jota myönnetään pääsääntöisesti kertaluontoisiin, erityisiin tapahtumiin tai projekteihin vuoden aikana. Lisätietoja jaettavista avustuksista saat osoitteesta /apurahat-yhdistyksille/, josta löytyy avustusten jakoon käytetty pistemalli sekä edellisenä vuonna jaetut avustukset. Voit tutustua lomakkeen kenttiin kurkistamalla viime vuotista lomaketta: /wp-content/uploads/Avustushakulomake-2013.pdf (aukeaa pdf-tiedostona).

Toiminta-avustuksen edellytyksenä on myös yhdistysprofiili AYY.fi:ssä, jonka päivityksestä yhdistykset vastaavat omatoimisesti. Mikäli tunnukset ovat hukkuneet tai tarvitset muuten apua profiilin päivityksessä, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi.

Täytä lomake huolellisesti ja varaa täyttöön riittävästi aikaa. Toiminta-avustukset jaetaan pelkästään lomakkeeseen laitettujen tietojen perusteella.

Lisätietoja ja apua yhdistysilmoituksen ja avustustenhaun kanssa saat järjestösektorilta, jonka tavoitat kätevästi osoitteesta jarjestoasiat@ayy.fi. Voit ottaa yhteyttä järjestöasiantuntijaan myös puhelimitse numerolla 050 520 9442. Puhelimitse tavoitat järjestöasiantuntijan parhaiten arkisin klo 10 – 14.

 

2. Laskiaisrieha 4.3. Kaivopuistossa

http://www.laskiaisrieha.fi/

Laskiaistiistaina, 4.3.2014 koittaa Helsingin Kaivopuistossa opiskelijoiden kevättalven piristys, Ullanlinnanmäen Laskiaisrieha!

Lystikkään, lumisen ja vauhdikkaan iltapäivän ajan mäki täyttyy kelkoista, pulkista, liukureista ja niitä ohjastavista iloisista opiskelijoista pääkaupunkiseudulta ja kauempaa. Pulkka kainaloon ja mukaan mäkeen!

Vapaan laskemisen ja lystinpidon ohella tiedossa on musiikkia, kilpailuja ja päheätä ohjelmaa. Päivän kruunaa legendaarinen ABB:n Akateeminen mäenlaskukilpailu, jossa joukkueet kisaavat toinen toistaan kekseliäämmillä ja näyttävämmillä rakennelmilla Laskiaisen huikeimman mäenlaskuvälineen tittelistä. Aikaisempina vuosina rinteessä nähtiin autoja, hävittäjiä, tankkeja sekä Lohikäärmeen kuolema ja onpa mäki laskettu myös alhaalta ylöskin; tule mukaan seuraamaan kuka vie skaban tällä kertaa! Tai jos vasara pysyy kädessä ja kelkka ohjaksissa, kokoa oma joukkue suunnittelupöydän ääreen ja ilmoittaudu mukaan. Säännöt ja ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta http://www.laskiaisrieha.fi/

Pysy ajan tasalla ja kurkkaa karnevaalin facebook-tapahtuma:

https://www.facebook.com/events/809723882386627/?notif_t=plan_user_joined

Paras meininki mäessä on klo 13-17 välillä, mutta ei meno siihen pääty vaan jatkuu hämärästä aamunkoittoon asti Gravitaatio-bileissä Helsingin keskustassa.

Gravitaation fb-eventti löytyy täältä:  https://www.facebook.com/events/611230168925660/

Riehassa mukana myös ABB, AFYE, AYY ja ED-energiajuoma!

PS. paranna maailmaa ja laita Ulliksella roskat roskikseen.

Jos järjestönne haluaa tuoda Ullikselle telttoja, grillejä, kaasupulloja tai jotain aivan kreisiä/mieletöntä, niin lähettäkää siitä mieluusti mailia osoitteeseen info@laskiaisrieha.fi viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Kaikenlainen toiminta onkin enemmän kuin tervetullutta!

 

3. Teekkarispeksi 2014 – Danse Macabre

Teekkarispeksin 25. uuden ajan produktion Danse Macabre lipunmyynti on käynnissä verkossa:

http://www.teekkarispeksi.fi

Varmista osallistumisesi juhlahumuun ja hanki lippusi ajoissa, sillä lipunmyynti on alkanut hyvinkin vauhdikkaasti!

Kevään näytökset alkavat maaliskuun puolessa välissä ja jatkuvat reilun kuukauden siitä eteenpäin.

Esimakua kevään esityksistä löytyy trailerin muodossa täältä:

http://www.youtube.com/watch?v=l5mK-6IMcG4

Suurien ryhmien lipputilaukset:

– Voi hoitaa laskulla

– lisätiedot osoitteesta liput(a)teekkarispeksi.fi

– varaaminen ei valitettavasti ole mahdollista

Tervetuloa mukaan!

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Kati Penttinen (jarjestoasiat@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *