Viikkotiedote 9/2014

Tämä on AYY:n viikkotiedote 9/2014

Vuoden ensimmäinen Aino ilmestyy tällä viikolla. Tule lukemaan uutta lehteä tuoreeltaan AYY:n keskustoimistolle (Otakaari 11) nousevaan pop-up –kahvilaan torstaina klo 12-17!

  1. Tällä ja ensi viikkolla tapahtuu
  2. Sano se suomeksi! -kampanja käynnissä 14.3. saakka
  3. Lähetä kivalle kortti!
  4. Ilmoita myöhästyneestä kurssiarvostelusta
  5. AINO Pop-Up Café @ Otaniemi
  6. YTHS:n niska-hartiaseudun lihashuoltokurssi Otaniemessä
  7. Technological Finland Youth to Business
  8. Opiskelijoiden pesäpalloseura OtaKopilla on toimintaa talvikaudellakin!
  9. KYN etsii taas uusia innokkaita laulajia joukkoonsa!

1. Tällä ja ensi viikkolla tapahtuu

Viikko 9

Viikko 10

2. Sano se suomeksi! -kampanja käynnissä 14.3. saakka

AYY, Aalto-yliopisto ja kielikeskus järjestävät 13.1.-14.3. yhteistyössä kampanjan, jossa kansainväliset opiskelijat pääsevät harjoittelemaan suomen kieltä yliopiston arkipäivän palvelutilanteissa. Opiskelijat keräävät suoritusmerkintöjä passiin esimerkiksi kiltahuoneilta, KY:n toimistolta, AYY:n palvelupisteistä, opiskelijaruokaloista, opiskelijapalveluista ja muulta yliopiston henkilökunnalta. Passeja jaetaan AYY:n palvelupisteillä, kielikeskuksessa ja opiskelijapalvelupisteissä. Kampanjaan osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Kampanja päättyy 14. maaliskuuta 2014., joten vielä ehdit mukaan.

Lisätietoja kampanjasivulta facebookista.

3. Lähetä kivalle kortti!

Kiitosta omasta työstä on kiva saada mutta myös antaa. Aalto-yliopiston ylioppilaskunta lähettää puolestasi kiitoskortin, kun kerrot meille kuka on ollut sinulle kiva. Kivan voit ilmiantaa osoitteessa https://lomake.ayy.fi/sosiaalipolitiikka/kortti-kivoille/

Muistetaan kiittää toisiamme!

4. Ilmoita myöhästyneestä kurssiarvostelusta

Aalto-yliopiston opetuksen ja opiskelun säännöstössä määrätään, että tentit ja muut opintosuoritteet on tarkistettava ja kirjattava opintorekisteriin kuukauden kuluessa. Jos tenttisi tulokset tai opintopisteesi ovat myöhässä tästä määräajasta, voit ilmoittaa siitä sekä meille että Aallon korkeakoulujen opintohallinnon väelle nettilomakkeella. Lomakkeen tiedot löytyvät AYY:n nettisivuilta osoitteesta /jasenille/annapalautetta/

5. AINO Pop-Up Café @ Otaniemi

AINO 1/2014 ilmestyy! Sen kunniaksi AINOn toimitus perustaa yhdeksi päiväksi kahvilan AYY:n keskustoimistolle (Otakaari 11, 2.krs) torstaina 27.2. klo 12-17. Tarjolla ADD CAFEn erinomaista kahvia, Frooshin smoothieita, letkeää musiikkia ja painotuoreita lehtiä. Tervetuloa! Tuo kaveritkin!

Tapahtuma Facebookissa.

6. YTHS:n niska-hartiaseudun lihashuoltokurssi Otaniemessä

Otaniemen YTHS:llä, Otakaari 12:ssa, järjestetään niska-hartiaseudun oireilusta kärsiville lihashuoltokurssi huhtikuussa. Kurssi sopii lievistä niska-hartiaoireista ja/tai purentalihaksiston oireista kärsiville. Kurssi sisältää edukatiivisen osion lisäksi itsehoidon ohjausta, harjoitteita sekä hierontaotteiden ohjausta ja harjoittelua pareittain.

Kurssin tapaamiset ovat to 3.4. ja to 10.4.  klo 16.00-17.15   (2x75min) ja ne pidetään Otaniemen YTHS:n tiloissa, Otakaari 12. Ohjaajana toimii YTHS:n fysioterapeutti. Kurssin kieli on suomi.

Kurssille voivat osallistua ne opiskelijat, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa YTHS:n toimipiiriin kuuluvalle ylioppilaskunnalle. Kurssille ilmoittautumiset fysioterapian neuvontapuhelimeen 046 7101503 ma-pe klo 11-12. Peruutukset samaan numeroon tai puhelinautomaattiin 046 7101028.

Peruuttamaton poisjäänti 25e/kerta, muuten kurssi on maksuton.

7. Technological Finland Youth to Business

Finland Youth to Business is an event held by AIESEC in Finland bringing together students, business leaders and experts in a space for actionable ideas generation.

This time under the theme “How digital innovation reforms Finnish businesses” the forum creates a platform for students to step forward from theory to business reality, understanding which competences are needed to be successful in a technological and changing world and how to overcome the odds of unemployment and actually influence the future whether innovating in companies or starting new projects.

Finland Youth to Business is free for all students studying in Finland at the moment or for those who have recently graduated and it will take place on 28.3.2014 in HAAGA-HELIA, Pasila Campus.

Register here.

For further information you can consult the website and facebook page of the event:

  • https://www.facebook.com/FinlandY2B
  • http://www.finlandy2b.com/

8. Opiskelijoiden pesäpalloseura OtaKopilla on toimintaa talvikaudellakin!

OtaKoppi on opiskelijoiden pesäpalloyhdistys, joka tarjoaa jäsenilleen monenlaisia mahdollisuuksia pesäpallon harrastamiseen. OtaKopilla on monipuolista toimintaa myös talvikaudella. Otahallissa on pressuvuoro tiistaisin klo 21-23, jossa pääsee hiomaan lyöntiä kuntoon, ja sählyä pelataan Otahallilla sunnuntaisin klo 16. Lisäksi naisten joukkue treenaa maanantaisin klo 20. Kaikki kiinnostuneet ovat erittäin tervetulleita pitämään kuntoa yllä kivassa seurassa!

Kesällä OtaKoppi pelaa miesten maakuntasarjaa, naisten aluesarjaa ja kuntopesistä. Lisäksi kesällä järjestetään viikottain vapaamuotoista kesäpesistä, johon kaikki taustasta riippumatta ovat tervetulleita! Loppukesästä osallistutaan myös Opiskelijoiden pesäpallon Suomen mestaruus -turnaukseen, jonne kerätään hyvää fiilistä pursuava joukkue. Nämä harrastusmahdollisuudet kannattaa pitää mielessä, kun kesä kovaa vauhtia lähestyy.

OtaKoppiin voi tutustua lisää seuran nettisivuilla (otakoppi.fi). Jäsenyys on AYY:n ja HYY:n jäsenille ilmaista. Liittymällä jäseneksi pääsee OtaKopin sähköpostilistalle, jonka kautta saa tietoa tulevista treeneistä ja tapahtumista. Jos toiminta kiinnostaa niin kannattaa tulla mukaan. Tervetuloa pesäpalloilemaan hyvään seuraan!

otakoppi.fi
www.facebook.com/otakoppi

9. KYN etsii taas uusia innokkaita laulajia joukkoonsa!

KYN toivottaa kaikki laulavat naiset lämpimästi tervetulleiksi koelauluihinsa, jotka järjestetään ma 3.3. n. klo 18-20 Kauppakorkeakoululla. Ilmoittautuminen koelauluihin tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen puheenjohtaja(a)kyn.fi sunnuntaihin 2.3.2014 mennessä. Laita otsikoksi viestille ”Koelaulut”, ja kerro vapaamuotoisesti musiikki- ja laulutaustastasi. Kerro myös mikäli sinulla on toiveita koelauluajan suhteen sekä yhteystietosi. Valmistaudu esittämään koelauluissa yksi vapaavalintainen kappale ilman säestystä.

Koe laulu ja ilmoittaudu mukaan su 2.3. mennessä!

Lisätietoa meistä löydät nettisivuiltamme kyn.fi ja FB-sivultamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *