Viikkotiedote 15/2014

Tämä on AYY:n viikkotiedote 15/2014

Yhdistyksiä koskevat asiat löydät yhdistystiedotteesta. Lue tiedote osoitteessa ayy.fi/yhdistystiedote

AYY:n jo perinteeksi muodostunut wappu.fi-sivusto kertoo tänäkin vappuna missä olla milloinkin! Lisää tapahtumasi listan jatkeeksi tai käy poimimassa parhaat menovinkit omaan kalenteriisi.

Jaa wappufiiliskuvasi tai –päivityksesi sosiaalisessa mediassa käyttäen hashtagia #AaltoWappu ja voita AYY Shopin tuotteita!

Hauskaa v/wapun odotusta kaikille!

  1. Tällä ja ensi viikolla tapahtuu
  2. Hae mukaan Otaniemen aluesuunnittelun työryhmään!
  3. Jaa wappufiiliskuvasi tai -statuksesi hashtagilla #AaltoWappu ja voita AYY Shop -tuotteita
  4. Hyppää benji ja osallistu juoksuun Akateemisessa Wartissa 2014!
  5. Opiskelijapäivä Kiasmassa pe 25.4. klo 10-20.30
  6. Beer Pongin SM-kisat
  7. Ihmiset vastaan zombit Otaniemessä 9.-10.5.
  8. Purjehduskurssien ilmottautuminen nyt auki!
  9. Julkkukauden avajaiset la 12.4 @ PuuteRassi

1. Tällä ja ensi viikolla tapahtuu

Viikko 15

Viikko 16

2. Hae mukaan Otaniemen aluesuunnittelun työryhmään!

Otaniemi on suuren muutoksen ja kehityksen edessä. Ylioppilaskunnalla on alueen merkittävänä toimijana hyvät edellytykset vaikuttaa Otaniemen kaavojen lopulliseen sisältöön, sekä koko Otaniemen kehitykseen. Ylioppilaskunnan kannalta tärkeimmät tavoitteet ovat opiskelija-asumisen lisääminen, Otaniemen palvelukannan kehittäminen ja hyvien joukkoliikenneyhteyksien turvaaminen. Työryhmän tehtävänä on tuottaa konkreettisia ehdotuksia, joilla näitä tavoitteita voidaan toteuttaa kaupunkisuunnittelussa. Ylioppilaskunta tulee esittelemään työryhmän ehdotuksia muun muassa kaupunkisuunnittelulautakunnalle ja kaupunkisuunnitteluviraston pääsuunnittelijoille.

AYY hakee Otaniemen aluesuunnittelun työryhmään Otaniemen kaupunkisuunnittelusta kiinnostuneita AYY:n jäseniä. Työryhmän jäseneltä odotetaan perusymmärrystä asemakaavoituksesta. Yhdyskuntasuunnittelun, maankäytön suunnittelun ja/tai liikennetekniikan osaaminen, opinnot ja alan kokemus luetaan eduksi hakijoille. Työryhmään pyritään muodostamaan monipuolinen kokoonpano, jossa eri näkökulmat ovat edustettuina.

Työryhmän jäseneltä odotetaan kiinnostusta olla osana Otaniemen suunnitteluprosessia, sekä sitoutumista työryhmän työskentelyyn. Työryhmän jäseniltä odotetaan kokouksiin osallistumista (noin kerran kuukaudessa). Lisäksi työryhmän jäseneltä odotetaan Toukokuun aikana hieman suurempaa työmäärää (n. 2-3 workshoppia), sillä Otaniemen keskusta-alueen kaavaluonnoksen kommentoinnille ja muutosehdotusten jättämiselle on aikaa vain 30 arkipäivää esille asettamisesta.

Tehtävä on voimassa vuoden 2014 loppuun, jonka jälkeen työryhmän jatkosta päätetään erillisesti. Työryhmän työskentelykieli on suomi.

Hae mukaan täällä.

Lisätietoja työryhmästä ja sen toiminnasta AYY:n nettisivuilta tai AYY:n hallituksen jäsen Pyry Haahtelalta (040 480 8627 / pyry.haahtela@ayy.fi)

3. Jaa wappufiiliskuvasi tai -statuksesi hashtagilla #AaltoWappu ja voita AYY Shop -tuotteita

V/Wappu lähestyy hurjaa vauhtia! Aalto-yhteisössä järjestetään valtava määrä tapahtumia tulevien viikkojen aikana ja AYY haluaa nähdä, millainen sinun wappusi on. AYY julistaa kilpailun, jonka tarkoituksena on jakaa hyvän mielen wappufiiliskuvia tai –päivityksiä sosiaalisessa mediassa. Julkaise siis kuvasi tai päivityksesi hashtagilla #AaltoWappu facebookissa, instagramissa ja/tai twitterissä ja osallistu kisaan. Kilpailuaika on to 10.4.2014 klo 00:01 – 1.5. klo 23:59.

Voittajat julistetaan Wapun jälkeen viikolla 19 ja voittajakuvat ja päivitykset tullaan jakamaan AYY:n facebook –sivulla. Voit osallistua kilpailuun myös lähettämällä kuvasi sähköpostitse osoitteeseen tiedottaja@ayy.fi.

AYY palkitsee parhaat wappufiiliskuvat ja –päivityksesta AYY huppareilla ja AYY t-paidoilla. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

P.S. AYY:n wappu.fi –sivusto on auki! Käy lisäämässä oma tapahtumasi kalenteriin ja katso, missä olla milloinkin. Riehakasta V/Wapun odotusta kaikille!

4. Hyppää benji ja osallistu juoksuun Akateemisessa Wartissa 2014!

Järjestyksessä 64. Akateeminen Wartti päräyttää wapun käyntiin 22.4! Akateeminen Wartti on korkeakouluopiskelijoiden rento ja vauhdikas viestijuoksukilpailu, jossa 15 minuutin aikana joukkueet pyrkivät etenemään mahdollisimman pitkälle.  Wartti järjestetään tänä vuonna Otaniemessä Alvarin aukiolla. Aukiolla on itse viestijuoksun lisäksi monenlaista menoa ja meininkiä paitsi eri yhdistysten järjestämän ohjelman muodossa, myös mm. mahdollisuus hypätä benji-hyppy, pomppia pomppulinnassa sekä katsella tanssiesitystä.

Osallistumismaksu juoksukilpailuun on hupisajassa 10e per joukkue, kilpasarjassa 24e per joukkue ja sikarisarjassa 60e per joukkue. Benji-hypyn voi hypätä huokeaan 35 euron hintaan.

Wartin jälkeen voi suunnata jatkoille Kemistikillan PreWappu-bileisiin BadaBingiin.

5. Opiskelijapäivä Kiasmassa pe 25.4. klo 10-20.30

Tapahtumapäivään vapaa pääsy opiskelijakortilla

Kiasma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua ilmaiseksi kansainvälisesti tunnustetun Alfredo Jaarin taiteeseen ja Kiasma Hits -näyttelyyn sekä Kiasma-teatterin ohjelmistossa olevaan Là-bas -performanssibiennaaliin perjantaina 25.4.  Opiskelijapäivän ohjelmassa muun muassa keskusteluopastuksia näyttelyissä sekä Taiteilija Amal Laalan Design your opinion –työpaja.

Lisätiedot: http://www.kiasma.fi/tapahtumat-ja-luennot/opiskelijapaiva.

6. Beer Pongin SM-kisat

Opiskelijoiden SM-kisat ovat täällä taas! Aalto Beer Pong järjestää vuoden suurimman turnauksensa tänä vuonna pääsiäisen juhlapyhinä, pitkäperjantaina 18.4. ja paikalle odotetaan ennätyksellistä määrää opiskelijoita ottamaan mittaa siitä, ketkä kruunataan tänä vuonna opiskelijoiden Beer Pong -mestareiksi. Ilmoittaudu siis mukaan kisoihin osoitteessa http://abp.ayy.fi/tournament-sign-up/ , ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen hinta on 6e/pari, mikä ei sisällä pelijuomia. Turnauspaikkana toimii Otaniemen Smökki, Jämeräntaival 4, Espoo.
Tapahtuman Wapputunnelman tarjoaa Julkku!

Linkki FB-tapahtumaan.

7. Ihmiset vastaan zombit Otaniemessä 9.-10.5.

Zombit ovat täällä taas! Viime syksynä pelattiin Aallon kaikkien aikojen ensimmäinen Ihmiset vastaan zombit -peli. Kaksisataapäinen pelaajajoukko valloitti Otaniemen kunnaat zombivallankumouksen merkeissä. Nyt on tullut jälleen aika ihmisten koota joukkonsa ja nousta vastarintaan!

Fyysikkokilta, yhteistyössä Aalto-yhteisöjaosto Aavan kanssa, järjestää Ihmiset vastaan zombit -pelin Otaniemessä toukokuun toisena viikonloppuna. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. Luvassa on tiukkoja taisteluita, yllätyksellisiä tapahtumia sekä ikimuistoisia kokemuksia uusien ja vanhojen ystävien kanssa. Älä siis jätä kevään kiinnostavinta seikkailua väliin, vaan lue lisää osoitteesta http://www.fyysikkokilta.fi/zombi/ ja ilmoittaudu mukaan.

8. Purjehduskurssien ilmottautuminen nyt auki!

Haluatko oppia purjehtimaan? Osallistu siis Teekaripurjehtijoiden purjehtija– tai perämieskurssille!

Purjehtijakurssilla opetellaan veneen hallintaa, purjeiden, nostamista, laskemista ja säätämistä siinä välissä, turvallisuusseikkoja ja mukavuustekijöitä. Etukäteen ei tarvitse tietää mitään purjehduksesta, kurssilla opit kyllä. Jos sinulla on jo jonkin verran purjehduskokemusta, tai olet vaikkapa käynyt jo purjehtijakurssin, voit jatkaa oppimista perämieskurssilla.

Kurssi koostuu teoriaosuudesta ti 22.4. ja ke 23.4. klo 17-21 Otaniemessä sekä käytännön koulutuksesta veneellä. Käytännön osuudet järjestetään ryhmittäin touko-kesäkuun viikonloppuina.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: http://trip.ayy.fi/wordpress/?page_id=231

Kurssin hinta Tripin jäsenille: opiskelijat 200€, valmistuneet 350€
Jäsenyys: AYY:n jäsen 20€, muu opiskelija 25€, valmistunut 40€

9. Julkkukauden avajaiset la 12.4 @ PuuteRassi

Koulun siirryttyä viiteen periodiin, professorien vielä pääosin jatkaessa neljällä, alkaa Wappu tänä vuonna tenttiviikon päätteeksi lauantaina 12.4. Julkkukauden avajaisissa klo 13-18! Tule PuuteRassille, Smökin edustalle, nauttimaan auringosta, musiikista ja Wappuhumusta sekä saunomaan ja kylpemään syntisi pois!

Paikan päällä voit tehdä Julkkudiilin, minkä jälkeen ylpeänä vetää niskaan uunituoreen myyjäpaitasi, heittää päähän häikäisevän hienot Julkku-aurinkolasisi, ommella haalareihin ”Julkku-myyjä 2014” -haalarimerkkisi ja nauttia Saimaan Juomatehtaan luomuvirvokkeista ja Julkun ruokatarjoilusta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *