Hae AYY:n edustajaksi SYL:n kehitysyhteistyöasian neuvottelukunta KENKKUun lukuvuodelle 2014-2015

Kehitysyhteistyöasiain neuvottelukunta KENKKU on SYL:n hallituksen neuvonantaja kehitysyhteistyöasioissa. KENKKU hallinnoi SYL:n kehitysyhteistyöhankkeita yhdessä kehitysyhteistyökoordinaattorin kanssa. Toimikausi on syyskuun alusta elokuun loppuun. KENKKUun valitaan yhteensä 15 jäsentä eri ylioppilaskunnista ja jäsenistä noin puolet on edelliseltä vuodelta jatkavia jäseniä. SYL:n käynnissä olevat kehitysyhteistyöhankkeet ovat yhteisöryhmähanke Mongoliassa, lasten luku- ja kirjoitustaidon parantamishanke Mosambikissa sekä valtakunnallinen kehitysyhteistyöviikkojen kehittämishanke Suomessa. Uusia hankkeita haetaan vuosiksi 2015–2017 Mongoliaan ja Guatemalaan.

KENKKUn jäsenenä saat mahdollisuuden vaikuttaa SYL:n kehitysyhteistyöhankkeiden valintaan, hyvää kehitysyhteistyöhankehallintokokemusta ja mahdollisuuden tutustua muiden ylioppilaskuntien kehitysyhteistyötoimijoihin. KENKKUn tehtäviin kuuluu hankehallinnossa avustaminen, kuten raportointi, hankkeiden talousseuranta ja yleinen hankkeen etenemisen seuranta. KENKKU kokoontuu kerran kuussa lukuvuoden aikana Helsingissä. Jokainen KENKKUn jäsen kuuluu myös maaryhmään, jossa hän tutustuu tarkemmin yhteen SYL:n hankkeeseen ja osallistuu kyseisen hankkeen hallinnointiin. KENKKUn tehtäviin kuuluu myös kehitysyhteistyöstä tiedottaminen, kuten blogin kirjoittaminen ja ylioppilaskuntavierailut.

Lisää tietoa osoitteessa: http://kehitysyhteistyo.syl.fi/. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen milla.ovaska@ayy.fi 5.5.2014 mennessä. Kuvaile hakemuksessasi motivaatiotasi tehtävään ja kerro, miten kehittäisit AYY:n tietämystä SYL:n kehitysyhteistyöasioista. Kerro hakemuksessasi myös mahdollisesta ulkomaanvaihdosta, harjoittelusta tai työstä, ja sen vaikutuksista toimintaan osallistumiseen. Hakijan tulee ymmärtää sujuvasti suomea ja englantia.

Lisätietoja: SYL:n Kehitysyhteistyökoordinaattori Salla Mäkelä, 044 780 0220 etu.sukunimi@syl.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *