Yhdistystiedote viikolle 16/2014

YHDISTYSTIEDOTE VIIKOLLE 16/2014

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 16/2014. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ

1. AYY:n tilakähmyt alkavat pian

2. Ilmoita tapahtumasi AYY:n lukuvuosikalenteriin 2014-2015

3.  Aava haastaa yhdistyksesi ottamaan osaa Akateemiseen Warttiin!

4. AYY etsii vuokralaista toimistotiloihin Otaniemeen

5. Muistathan vastata tilakartoituskyselyyn

6. Hae rahoitusta tapahtumaasi AFYE:ltä 30.5. mennessä!

7. Laita merkkisi myyntiin Akateemiseen Warttiin!

8.  Tule pitämään rastia Hulluun Jussiin

 

1. AYY:N TILAKÄHMYT ALKAVAT PIAN!

AYY:n kertavuokrattavat tilat avautuvat pian ennakkovarauksia varten. Kähmittävä ajanjakso on ma 18.8.2014- su 11.1.2015.

Tilavarausten täyttöajat järjestelmässä ovat alustavasti seuraavat:

1)  AYY:n sisäisten varausaika alkaa viikon 16 aikana (asiasta tiedotetaan AYY:n sisäisesti tarkemmin). Täyttöaika päättyy ke 7.5.2014 klo 23.59.

2)  Erityisasemayhdistykset pe 9.5.- ke 14.5.2014. Täyttöaika päättyy ke 14.5.2014 klo 23.59.

Kähmytilaisuus pidetään näillä näkymin pe 16.5. klo 15.00 alkaen AYY:n keskustoimistolla Otakaari 11 Isossa neuvotteluhuoneessa (2. kerros)

3)  1. luettelon yhdistykset la 17.-pe 23.52014. Täyttöaika päättyy pe 23.5. klo 08.00. Kähmytilaisuus pidetään näillä näkymin ma 26.5. klo 17.00 alkaen myöhemmin ilmoitettavassa paikassa.

Lisäksi huomionarvoista on se, että tilojen ennakkovarausjärjestelmä on muuttunut. Varausten tekeminen vaatii nyt kirjautumisen Aalto-tunnuksilla. Lisäksi kirjautumisen yhteydessä kysytään erillistä vahvistustunnusta, joka lähetetään yhdistyksen ilmoittamaan viralliseen sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et ole saanut tunnustasi ennen kuin oma varausaikasi alkaa, ota yhteyttä hallintopäällikköön johanna.pietilainen (at) ayy.fi.)

Tarkemmat aikataulut vahvistetaan ja ohjeet järjestelmän käyttämiseen lähetetään myöhemmin. Varausten tekemisen ajanjaksot järjestelmässä kannattaa kuitenkin jo nyt merkitä kalenteriin!

 

2. ILMOITA TAPAHTUMASI AYY:N LUKUVUOSIKALENTERIIN 2014-2015

AYY:n piirissä toimivilla yhdistyksillä ja toimijoilla on mahdollista ilmoittaa tärkeitä tapahtumapäivämääriään ylioppilaskunnan lukuvuosikalenteriin. Tapahtumia voi ilmoittaa alle linkitettyn google docs –tiedoston kautta sunnuntaihin 25.5.2014 saakka. Lisätkää tapahtumanne oikean kuukauden alle aikajärjestyksessä. Kirjoittakaa teksti, jonka haluatte kalenteriin, ”Event name/Text” –sarakkeeseen (taustaväriltään keltainen). Huomioikaa ystävällisesti, että yhdelle riville mahtuu maksimissaan 25 merkkiä tekstiä, välit mukaan lukien. Mieti kirjoittaessasi, montako riviä omasta kalenteristasi haluat ”tuhlattavan”. Kalenterista tulee kolmikielinen, joten ota myös tämä huomioon tekstiä suunnitellessasi.

Jos samalla päivälle samaan aikaan on merkattu useita tapahtumia, kalenteriin päätyy se, joka koskettaa suurinta osaa opiskelijoista. Tiedosto on muokattavissa annettuun deadlineen 25.5.2014 asti, johon saakka voitte käydä tekemässä tapahtumiinne muutoksia. Täyttäkää sarakkeet huolellisesti, ja tarkistakaa ja tuplatarkistakaa, että tiedot ovat oikein. Muistakaa täyttää taulukkoon myös tieto siitä, kuka tapahtuman järjestää.

http://tinyurl.com/ayycalendar2014

Kysymyksiä ja kommentteja ottaa vastaan AYY:n tiedottaja Henna Lahti (henna.lahti@ayy.fi tai 050 5209440).

 

3. AAVA HAASTAA YHDISTYKSESI OTTAMAAN OSAA AKATEEMISEEN WARTTIIN!

AYY:n yhteisöjaosto Aava haastaa yhdistyksesi juoksemaan Akateemisen Wartin järjestämässään tapahtumassaan 22.4!

Akateeminen Wartti on korkeakouluopiskelijoiden rento ja vauhdikas viestijuoksu, jossa 15 minuutin aikana joukkueet pyrkivät etenemään mahdollisimman pitkälle. Pisimmälle pötkinyt joukkue on voittaja, mutta Wartin henkeen kuuluu, että myös hyvästä joukkuehengestä ja -ilmeestä palkitaan. Voit siis kerätä joukkueen esimerkiksi oman kiltasi, ainejärjestösi, ammattikorkeakoulusi tai yliopistosi kaveriporukasta.

Juoksussa on maksimissaan 7 osuutta. Viimeisen osuuden juoksija juoksee mahdollisesti niin kauan kunnes 15 minuuttia tulee täyteen. Kaikki joukkueet eivät välttämättä ehdi käyttää kaikkia seitsemää osuutta, joten joukkueeseen voi kerätä vauhdista riippuen 5-7 juoksijaa.

Lisätietoja: http://wartti.wappu.fi/

Facebook: https://www.facebook.com/events/635313819856253/

 

4. AYY ETSII VUOKRALAISTA TOIMISTOTILOIHIN OTANIEMEEN

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta tarjoaa vuokralle toimistotiloja Otaniemestä osoitteesta Jämeräntaival 4. Toimistotilat sijaitsevat Servin Mökin yhteydessä. Käynti tiloihin on erillään Servin Mökin kertavuokrattaviin tiloihin johtavasta sisäänkäynnistä. Tilat eivät myöskään ole yhteydessä muutoin kuin hätäpoistumistien kautta.

Tilat on jaettu kolmeen eri kokoiseen toimistotilaan ja yhteiseen neuvotteluhuoneeseen. Myös neuvotteluhuone on tarvittaessa ja vuokralaisen niin halutessa mahdollista ottaa toimistotila käyttöön. Toimisto- ja neuvottelutilojen lisäksi tiloissa on keittiö, kaksi WC:tä sekä aula/odotustila.
Tilojen koot ovat seuraavat (noin koot)
• Neuvottelu/toimistotila: 31,5m2
• Toimistotila 1: 20,5m2
• Toimistotila 2: 14m2
• Toimistotila 3: 7m2

Tilat soveltuvat useammalle pienemmälle toimijalle tai yhdelle isommalle vuokraajalle. Vuokraajat voivat halutessaan vuokrata yhden tai kaikki toimistotiloista. Usean vuokraajan tapauksessa esimerkiksi neuvottelutilan yhteiskäytöstä voidaan sopia vuokraajien kanssa. Vuokralaiselle tulee olemaan yhteiskäytössä sekä WC:t että keittiötila.
Tilat vapautuvat nykyisiltä vuokralaisilta 30.6.2014

Vuokrasummat ovat neuvoteltavissa.

Mikäli tilat herättävät kiinnostusta ole yhteydessä ylioppilaskunnan pääsihteeriin Janne Koskenniemeen (janne.koskenniemi@ayy.fi , 0505209415) tai ylioppilaskunnan kiinteistöpäällikkö Esa Markkaseen (esa.markkanen@ayy.fi , 050 342 8393).

 

5. MUISTATHAN VASTATA YHDISTYSTEN TILAKARTOITUSKYSELYYN!

AYY:n jäsenistön keskuudessa toimii lukemattomia erilaisia yhdistyksiä. Osalla näistä on käytössään jonkinlainen yhdistystila, ja loput haluaisivat sellaisen. Tai niin me ainakin AYY:n päässä luulemme.

Koska luulo ei ole tiedon väärti, kartoitamme nyt eri yhdistysten tilatarpeita ja -toiveita sekä nykyisten tilojen käyttöä. Kartoituksen avulla pyrimme saamaan monipuolisesti tietoa, jotta voimme huomioida eri näkökulmia miettiessämme tilojen käyttöä tulevaisuudessa.

Toivomme vastauksia niin tilan omaavilta kuin tilaa vielä kaipaavilta yhdistyksiltä!

Vastaa kyselyyn oman yhdistyksesi osalta osoitteessa http://lomake.ayy.fi/hallinto/yhdistysten-tilatoiveiden-kartoittaminen

Vastausaikaa on maanantaihin 21.4.2014 asti.

Lisätietoja: hallintopäällikkö Johanna Pietiläinen (johanna.pietilainen@ayy.fi, 050 520 9434)

 

6. HAE RAHOITUSTA TAPAHTUMAASI AFYE:LTÄ 30.5. MENNESSÄ!

Aalto-yliopiston ensimmäisen vuoden opiskelijoille kohdistettu Aalto First Year Experience (AFYE) kutsuu opiskelijajärjestöt mukaan luomaan uusille opiskelijoille huikea ensimmäinen vuosi ja näyttämään, mitä kaikkea Aalto pitää sisällään. AFYE tarjoaa rahoitusta Aallon uusille opiskelijoille kohdistettujen tapahtumien järjestämiseksi tulevan lukuvuoden aikana.

Lue lisää rahoituksen hakemisesta ja tapahtuman ehdoista AFYE:n Into-sivuilta:https://into.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=6316093

Rahoitushaun DL: 30.5

Rahoituspäätökset: 13.6. mennessä.

Jos kaipaat lisätietoa, lähetä kysymyksesi osoitteeseen afye@aalto.fi.

Voit ilmoittaa meille myös, mikäli olette järjestämässä ensi lukuvuoden aikana jotakin muuta tapahtumaa, johon kaikkien alojen uudet opiskelijat olisivat tervetulleita. Lisäämme tapahtuman mielellämme AFYE:n tapahtumakalenteriin tiedoksi.

 

7. LAITA MERKKISI MYYNTIIN AKATEEMISEEN WARTTIIN!

Kiinnostaako saada merkkisi myyntiin Akateemisen vartin yhteyteen?

Ilmoita tänne tietosi ja myymme merkkisi puolestasi.

https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/merkkimyynti-badge-sales/

Teekkarijaosto hoitaa merkkien myynnin ja laittaa myytyjä merkkejä vastaavan määrän rahaa tilillesi sekä palauttaa myymättömät merkit.

Myytävät merkit tulee toimittaa ennen Akateemista varttia teekkarijaostolle ja paikka ja aika ilmoitetaan merkkinsä mukaan haluaville.

Jos kysyttävää ilmenee, ota yhteyttä teekkarikulttuuritirehtööreihin: Jyri Yli-Villamo ja Noora Vänttinen (etunimi.sukunimi@ayy.fi)

 

8. TULE PITÄMÄÄN RASTIA HULLUUN JUSSIIN

Hullu Jussi!

Otaniemen yö täyttyy hullunhauskasta wappumeiningistä Hullu Jussissa 29.4.!

Kun fuksijoukkueet ovat lähteneet matkaan Yöjäynän alkupamauksen jälkeen, on aika selvittää Otaniemen hulluin, hauskin ja kekseliäin kaveriporukka! 4-10 hengen tiimejä.

Jos haluatte lähteä yhdistyksenne kanssa pitämään rastia tapahtumaan, nyt se onnistuu!

Mukaan voi ilmoittautua oheisesta linkistä:

https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/hullu-jussin-rastit-crazy-johns-checkpoints/

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Kati Penttinen (kati.penttinen@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *