Osallistu Aalto-kymppi -tapahtumaan – toimitsijoille tarjolla 30 ilmaispaikkaa

Aalto-kymppi on Aalto-yliopiston lukuvuoden alkamiseen liittyvä henkilökunnalle ja opiskelijoille tarkoitettu yhteisöllinen tapahtuma sunnuntaina 21.9.2014. Tapahtumassa on tarkoitus edetä Kymppi vapaamuotoisella tavalla; kävellen, sauvakävellen, hölkäten, juosten, etu- tai takaperin tai muulla sopivaksi katsomallaan tavalla ja vaikkapa välillä pysähtyen nauttimaan todella kauniin reitin maisemista. Vuonna 2013 Aaltokympille ilmoittautui yli 1300 Aaltolaista!

Vuonna 2014 juoksun teemana on ”Puhtaan veden puolesta”. Juoksun yhteydessä juhlistamme Suomenlahti 2014 -teemavuotta, joka on Suomen, Viron ja Venäjän yhteinen. Teemavuoden suojelijoita ovat Putin, Ilves ja Niinistö. Tarjolla on tietoutta, miten parantaa Itämeren tilaa työssä ja vapaa-ajalla.

Aaltokymppi on Espoo Rantakympin yhteydessä ja se on osa Espoo Rantamaraton -tapahtumaa. Lisätietoja osoitteessa www.rantamaraton.fi.

Jos olet lähdössä Kympille työ- tai opiskelijaporukalla, keksikää itsellenne ”Seuranimi”, jonka kaikki ryhmän jäsenet laittavat myös ilmoituslomakkeelle.

Aalto-kympin osallistumismaksun maksaa yliopisto. Osallistujat saavat myös muistoksi Rantamaraton 2014-juoksupaidan Aalto-yliopiston omilla painatuksilla.

Ilmoittautuminen Aalto-kympille

Aaltokympille ilmoittaudutaan MyNextRun-palvelussa. Linkki ilmoittautumiseen löytyy Espoo Rantamaratonin sivuilta www.rantamaraton.fi/aaltokymppi. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 31.8.2014.

Kiinnostaako myös maraton tai puolimaraton?

Maratonille ja puolikkaalle saa ilmaispaikan ilmoittautumalla sunnuntain Aalto-kympille toimitsijaksi .

Muille Aalto-yliopiston edustajille hinnat ovat 40€ (1/2-maraton tai maraton). Hinnasta ei anneta enää Juoksija-kortti-alennusta. Puolikkaan ja maratonin Aalto-hintainen ilmoittautuminen päättyy 31.8.2014.

Ilmoittautuminen maratonille ja puolimaratonille

Myös maratonille ja puolimaratonille ilmoittaudutaan Rantamaratonin sivulla www.rantamaraton.fi/aaltokymppi eli sivulle tulee 19.2. oma ilmoittautumislinkkinsä tätä varten. Seuran paikalle on tärkeää merkitä Aalto-yliopisto, jotta järjestäjä tietää henkilön olevan oikeutettu alennettuun hintaan. Lomakkeessa kysytään myös opiskelijanumeroa tai työpaikkaa.

Jälki-ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset pyydetään tekemään ennakkoon 31.8. mennessä. Jälki-ilmoittautuminen on kuitenkin auki verkossa su 14.9. klo 24.00 asti.

Ilmoittautuminen pyydetään tekemään ko. päivään mennessä, mutta ilmoittautumisen voi tehdä sen jälkeen myös tapahtumakansliassa Otahallilla, os. Otaranta 6. Kanslia on auki tapahtumaviikonloppuna pe 14.00-20.00, la 9.00-19.30 ja su 10.00-17.00. Ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöä. Jälki-ilmoittautuneille on varattu vain tietty määrä ajanottosirullisia osallistumisnumeroita.

Ennakkoon ilmoittautuneita Aalto-kympin juoksijoita pyydetään noutamaan osallistujakuoret kansliasta lauantaina vasta n. klo 15.00 alkaen maratonin ja puolimaratonin jälkeen. Muina päivinä numerot voi hakea mihin aikaan päivästä haluaa.

Lisätietoja:

Aalto-yliopiston liikuntapäällikkö Martti Kyykoski, p. 040 353 8221, gsm 0400 744 258, martti.kyykoski@aalto.fi

Aalto-kympille tarvitaan toimitsijoita

Aalto-kympin toimitsijat saavat viime vuoden tapaan osallistua ilmaiseksi maratonille tai puolimaratonille.

Aaltoyliopisto rekrytoi kisapäivälle sunnuntai 21.9. vähintään 30 toimitsijaa avustamaan kisakansliassa, juomapisteellä ja maalialueen huollossa. Myös perjantaina 19.9. tarvitaan apukäsiä kansliassa klo 12.00-16.00. Toimitsijat saavat juoksupaidan, evästä kisapäivänä sekä 40€ urheilutarvikelahjakortin Intersport Forumiin tai mahdollisuuden osallistua ilmaiseksi puolimaratonille tai maratonille lauantaina 20.9.2014.

Toimitsijatehtävät ovat sunnuntaina kahdessa vuorossa klo 8.30-13.30 tai 11.30-16.30 tai perjantaina klo 12.00-16.00. Tarkempi tehtävä ilmoitetaan myöhemmin. Tehtävät ovat kansliassa (paitajako, numerojako), juomapisteellä tai maalihuollossa. Voi toivoa kumpaan vuoroon haluaa. Aamuvuorosta ehtii juoksemaan kymppiä.

Ilmaisen maratonin tai puolikkaan valinneelle kympin toimitsijalle lähetetään osanottomaksulasku, jos hän ei tule tehtäviin sunnuntaina eikä poissaolosta ole esittää lääkärintodistusta. Lasku tulee 31.8. voimassaolevien yleisten hintojen mukaan.

Ilmoittautumiset: Liikuntapäällikkö Martti ”Mara” Kyykoski

Toimitsijat, ilmoittautuminen viimeistään 31.8., mikäli haluat palkinnoksi juoksun.

Lähetä seuraavat tiedot: – korkeakoulu, laitoksesi, yksikkösi tai opiskelijanumero, nimi, email, puhelin, sarja, syntymävuosi ja tieto osallistutko puolimaratonille tai maratonille

Muut toimitsijat ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 5.9.

Lisätietoja

Liikuntapäällikkö Martti Kyykoski, p. 040 353 8221 tai 0400 744 258, martti.kyykoski@aalto.fi


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *