Yhdistystiedote viikolle 36/2014

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 36/2014. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ
1. Päivitä yhdistyksesi tiedot ja tapahtumat AYY:n nettisivuille
2. Rastinpitäjäksi stadisuunnistukseen, DL 3.9.
3. Järjestä lajikokeilu Voi hyvin aallossa -viikolla
4. Opiskelijatapahtumia etsitään kuvattavaksi MTV Push Helsinkiin 8.-12.9.2014, ilmoittaudu 2.9. mennessä

1. PÄIVITÄ YHDISTYKSESI TIEDOT JA TAPAHTUMAT AYY:N NETTISIVUILLE

Uudet opiskelijat saapuvat! Nyt on hyvä hetki varmistaa, että heille välitettävä tieto pitää paikkansa: Tarkista siis, mitä yhdistyksesi AYY:n nettisivujen yhdistysprofiilissa sanotaan. Samalla voit myös lisätä yhdistyksesi tapahtumat AYY:n tapahtumakalenteriin. Tänne lisätyt tapahtumat laitetaan automaattisesti AYY:n viikkotiedotteeseen.

Muista lisätä profiili ja tapahtumat myös muilla kielillä!

Yhdistysprofiilia pääsee päivittämään ja tapahtumia lisäämään kirjautumalla nettisivuille osoitteessa ayy.fi/wp-admin. Jokaiselle yhdistykselle on luotu yhdistystunnus AYY:n yhdistysrekisteriin liittämisen yhteydessä. Tunnukset kytketty yhdistyksen hallituksen sähköpostilistaan, mikäli yhdistyksellä kyseinen lista on.  Siispä jos salasana on päässyt unohtumaan, tilin voi resetoida itse klikkaamalla ”Unohtuiko salasana” –linkkiä. Mikäli ongelmia ilmenee, tunnukset voi resetoida myös järjestösektori, ota yhteyttä jarjestoasiat@ayy.fi

Ohjeita profiilin päivittämiseen ja tapahtumien lisäämiseen tapahtumakalenteriin on koottu tähän ohjeistukseen. Ohjeistus on suomeksi.

 

2. RASTINPITÄJÄKSI STADISUUNNISTUKSEEN, DL 3.9.

​Orientaatioviikon jälkeen fukseille järjestetään mahdollisuus tutustua Otaniemen ulkopuoliseen elämään tiistaina 9.9. Tapahtuma sijoittuu itäiseen satamakaupunkiin joka myös joissain piireissä Helsinkinä tunnetaan. Ja mikäpä sen mukavampaa tutustumista kaupunkiin kuin rastikiertely! Lähtölaukaus kiertelyyn tapahtuu Senaatintorilta klo 18:00 ja kiertelyn jälkeen pidetään jatkobileet Tivolissa. Rastit ovat auki 18:00-21:00.

Tulkaa siis mukaan viihdyttämään fukseja huikeilla rasteillanne! Rastinpitäjäksi voi ilmoittautua osoitteessa: Ilmoittauduttehan viimeistään keskiviikkoon 3.9. mennessä: https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/stadisuunnistuksen-rastit-9-9/

 

3. JÄRJESTÄ LAJIKOKEILU SYKSYLLÄ VOI HYVIN AALLOSSA -VIIKOLLA

AYY ja Aalto järjestävät syksyllä viikolla 40 (29.9.-3.10.2014) hyvinvointiviikon, jonka ohjelma koostuu muun muassa luennoista, hyvinvointiaiheisista ständeistä kampuksilla ja UniSportin jumpista. Viikon ohjelmaan mahtuu myös erilaisia lajikokeiluja.

Haluatko sinä järjestää lajikokeilun Voi Hyvin Aallossa –viikolla?

Ilmoita tiedot lajikokeilusta mahdollisine ilmoittautumisohjeineen osoitteeseen tiedottaja@ayy.fi tai anssi.panula@kyweb.fi viimeistään maanantaina 8.9.2014. Tämän jälkeen tiedot lisätään voihyvin.ayy.fi –sivustolle. Viime syksyn lajikokeiluinfot löytyvät vielä osoitteesta: http://voihyvin.ayy.fi/?page_id=7

Voit järjestää lajikokeilun viikolla 40 milloin vaan, mutta ilmoittautumisen tulisi aueta maanantaina 15.9. klo 12:00, jotta kaikilla on mahdollisuus ilmoittautua halutessaan mukaan. Lajikokeilun järjestävä taho on itse vastuussa mahdollisten osallistumismaksujen ja ilmoittautumisten keräämisestä.

 

4. OPISKELIJATAPAHTUMIA ETSITÄÄN KUVATTAVAKSI MTV PUSH HELSINKIIN 8.-12.9.2014, ILMOITTAUDU 2.9. MENNESSÄ

Haluatteko osallistua Helsingin opiskelijaelämän näyttämiseen maailmalle? Nyt on mahdollisuus saada MTV:n kansainvälisiä toimittajia tekemään juttua juuri teidän opiskelijatapahtumastanne. Keräämme listaa viikolla 37 järjestettävistä sitseistä, kaupunkisuunnistuksista, fuksiaisia jne. Ilmoittakaa tapahtumastanne, niin toimittajatiimi ehkä valitsee sen yhdeksi kohteekseen!

MTV Push Helsinki esittelee kaupungin ainutlaatuista musiikki- ja kulttuurielämää eri puolilla Helsinkiä 11.–12. syyskuuta, mutta toimittajat saapuvat paikalle jo ennen tapahtumaa. Opiskelijajärjestönä voitte tuoda suurta lisäarvoa tähän kansainväliseen tapahtumaan jakamalla hyvää meininkiä ja fiilistä miljoonille katsojille.

Tieto tapahtumista tarvitaan 2.9.2014 mennessä. Lähettäkää englanniksi tapahtuman nimi, päivä, kellonaika, sijainti, odotettu osallistujamäärä, yhteyshenkilö ja lyhyt kuvaus osoitteeseen ida.bjorkbacka(a)hel.fi. Lisätietoa PUSH Helsingistä: http://www.mtvpushhelsinki.com

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Kati Penttinen (kati.penttinen@ayy.fi, puh: 050 520 9442).