Keilaaja Juhani Tonterista vuoden 2014 Aalto-urheilija

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) hallitus on valinnut vuoden 2014 Aalto-urheilijaksi keilaaja Juhani Tonterin. Tonteri on keilailun miesten yleisen sarjan tuore Suomen mestari. Hän on suorittanut vaativat sähkötekniikan opintonsa Aalto-yliopistossa korkein arvosanoin ja lisäksi hän on ollut koko opiskeluajan avoin, auttavainen ja muita opiskelijoita kannustava opiskelija. Tonteri on Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian (URHEA) jäsen.

Aalto-yliopiston provosti Ilkka Niemelä ja AYY:n hallituksen jäsen Pauliina Mäkkeli palkitsivat Aalto-urheilijan sunnuntaina 21.9.2014 ennen Aaltokympin lähtölaukausta.

Aalto-urheilija on valittu vuodesta 2010 alkaen. Palkinnon edellytyksenä on, että opiskelija on menestynyt omassa lajissaan kansallisella tai kansainvälisellä tasolla tai tänä vuonna erityisesti. Edellytyksenä on myös, että Aalto-urheilijaksi valittava on vienyt opintojaan menestyksekkäästi eteenpäin, ja että tämä on reilu ja rehti yhteisön jäsen. Vuoden Aalto-urheilijan valitsee AYY:n hallitus ehdotusten perusteella.

Aalto-urheilijat kautta aikain:

  • 2013: Joukkuevoimistelija Marianne Vikkula
  • 2012: Taekwondoka Joonas Heikkinen
  • 2011: Muodostelmaluistelija Venla Kuuluvainen
  • 2010: Uimari Katja Lehtonen

Lisätietoja:

AYY:n hallituksen jäsen Pauliina Mäkkeli, pauliina.makkeli@ayy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *