Yhdistystiedote viikolle 41/2014

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 41/2014. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ
1. Kerho- ja varastotilat haettavissa, hakuDL 17.10.
2. Servin mökin kesäviikonloppujen hinnoittelu muuttunut
3. Ehdota uusia Arwoisia pyöreän tornin kiltaan 10.10. mennessä

1. KERHO- JA VARASTOTILAT OVAT HAETTAVISSA, HAKU DL 17.10.

Yhdistyksille pysyvästi vuokrattavien tilojen jakokäytäntöjä on päivitetty alkuvuoden 2014 aikana. Jatkossa vapaista/vapautuvista tiloista ilmoitetaan yhdistystiedotteen kautta, jonka jälkeen yhdistysten on mahdollista hakea tilaa. Tilat jaetaan yhdistyksille vuokrattavien tilojen pistetytysmallia apuna käyttäen.

Nyt on ensimmäisen vapaiden tilojen hakukierroksen aika. Sekä varasto- että kerhotiloja haetaan sähköisellä hakulomakkeella:

Varastotilat: https://lomake.ayy.fi/hallinto/varastotilan-hakulomake-yhdistyksille/

Kerhotilat: https://lomake.ayy.fi/hallinto/kerhotilan-hakulomake-yhdistyksille/

Nyt haettavana olevat tilat ja niiden pinta-alat ovat tarkasteltavissa hakulomakkeiden täyttämisen yhteydessä.

Haun aikataulu on seuraava:

Hakulomake on auki pe 19.9. klo 12.00 – pe 17.10. klo 12.00 välisen ajan.

AYY:n tilatoimikunta käsittelee saapuneet hakemukset viikolla 43. AYY:n hallitus päättää tilojen myöntämisestä yhdistyksille tilatoimikunnan esityksestä viikolla 44.

Sopimukset tiloista pyritään tekemään 1.11.2014 alkaen. Vuokrasopimukset ovat voimassa toistaiseksi, ellei toisin sovita.

HUOM! Vain edellä mainituilla lomakkeilla saapuneet hakemukset huomioidaan. Aiemmin sähköpostilla lähetettyjä tilatiedusteluita tai myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.

Lisätietoja: Johanna Pietiläinen, etunimi.sukunimi (a) ayy.fi, 050 520 9434

 

2. SERVIN MÖKIN KESÄVIIKONLOPPUJEN HINNOITTELU MUUTTUNUT

AYY:n hallitus päätti kokouksessaan 32/2014 Smökin kesäviikonloppujen varaushinnat ensi kesälle. Kesäviikonloppujen vuokraaminen (perjantaista sunnuntaihin) välillä 1.6.-31.8. vuokrataan seuraavin hinnoin: AYY:n jäsenet 500 € / vrk, ulkopuoliset 1 000 € / vrk, lisävuorokausi 250 €/vrk. AYY:n yhdistysrekisteriin kuuluvilla yhdistyksillä ei ole Smökin kesäviikonlopuille etuajo-oikeutta, vaan kesäviikonloput ovat toistaiseksi jatkuvasti varattavissa. Kesäviikonloppuisin keittiön käyttöä ja yökäyttölupaa koskevat hinnat ovat samat kuin muulloinkin. Mikäli kesä ei ole vielä auennut varattavaksi Aalto-tunnuksilla, voi kesäviikonloppujen varaukset hoitaa AYY:n hallintopäällikön kautta.

Lisätietoja: hallintopäällikkö Johanna Pietiläinen (johanna.pietilainen@ayy.fi, 050 520 9434)

 

3. EHDOTA UUSIA ARWOISIA PYÖREÄN TORNIN KILTAAN 10.10. MENNESSÄ

Pyöreän Tornin Kilta on Aalto-yliopiston läheisyydessä toimiva kunnia- ja seniorijärjestö. Killan Arwoisaksi voidaan kutsua opintojensa loppuvaiheessa olevia tai vastavalmistuneita, ylioppilaskunnassa tai sen piirissä toimivissa yhdistyksissä jatkuvaa harrastusta ja mielenkiintoa opiskelija- ja teekkaritoimintaa kohtaan osoittaneita henkilöitä.

Tämän vuoden ehdotuksia voi tehdä 10.10.2014 klo 10:14 saakka. Ehdotuksessa pitää olla ehdotettavan henkilön nimi, sähköpostiosoite, kuva ja perustelut mahdolliselle arwoisaksi valitsemiselle sekä ehdotuksen tekijä(t). Liittäkää hakemukseen myös ehdotettavan (oletettu) valmistumisvuosi. Ehdotukset voi jättää seuraavalla lomakkeella: https://lomake.ayy.fi/ptk/ehdota-uusia-arwoisia/

Ehdotuksen voi tehdä yksittäinen henkilö, kilta, yhdistys, tai useampi henkilö, kilta tai yhdistys yhdessä. Lisätietoja PTK ry:stä löytyy osoitteesta: http://ptk.ayy.fi/

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Kati Penttinen (kati.penttinen@ayy.fi, puh: 050 520 9442).