Yhdistystiedote viikolle 43/2014

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 43/2014. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ
1. Kampuskarkelot 28.-29.10.
2. Myy yhdistyksesi merkkejä Kampuskarkeloissa!
3. Lainaa kirjoja AYY:ltä
4. Haluatko järjestää tapahtumasi ekologisemmin? Tsekkaa ”Siisti tapahtuma” –opas

1. KAMPUSKARKELOT 28.-29.10.

AYY:n ja Aavan kampuskarkelot järjestetään tänä vuonna ti 28.10. Töölössä ja ke 29.10. Otaniemessä. Kampuskarkeloissa voitte esitellä yhdistyksenne toimintaa uusille opiskelijoille, myydä haalarimerkkejä ja tehdä uusia tuttavuuksia. Yhdistyksenne voi osallistua yhteen tai useampaan päivään.

Päivällä ständit ovat pystyssä klo 9.45-14.15 eli tulkaa paikalle jo 9.30 virittelemään ständiä. Ständillenne saatte käyttöön pöydän ja tuolin, muut materiaalit yhdistykset tuovat itse paikalle. Ilmoittautuminen on nyt auki osoitteessa https://lomake.ayy.fi/aava/kampuskarkelot-28-29-10-2014/. Ilmoittautua voi 27.10. klo 18 asti. Lisätietoja Aavalta osoitteesta aava@list.ayy.fi.

Voitte järjestetää myös halutessanne iltatapahtuman omissa tiloissanne, jonka ideana on, että voitte kutsua uusia jäseniä tutustumaan toimintaanne. Ideana ei ole pitää tiloissa Otasuunnistuksen tyylisiä “rasteja”, vaan enemmän sellaisia tapahtumia/toimintaa, jota yhdistyksenne yleensä tekee, ja johon kiinnostuneiden ihmisten olisi helppo tutustua. Kertokaa ilmoittautumislomakkeessa mahdollinen tapahtumaideanne niin lisäämme sen tapahtumaeventtiin https://www.facebook.com/events/310801889105765.

Karkeloiden aikataulu:
Ti 28.10. 9.45-14.15 Karkeloiden 1. päivä Töölössä
Ke 29.10. 9.45-14.15 Karkeloiden 2. päivä Otaniemessä

Iltaohjelma keskiviikkona:

Viralliset jatkot: AYY Rekrysauna, Rantasauna klo 18 ->

Yhdistyksillä ympäri Otaniemeä alkaen noin kello 17.00, ellei erikseen mainittu. Tarkka ohjelma: https://www.facebook.com/events/310801889105765

2. MYY YHDISTYKSESI MERKKEJÄ KAMPUSKARKELOISSA!

Haluatko yhdistyksesi merkkejä myyntiin AYY kampuskarkeloissa?

Ilmoita asiasta Mikko Unkurille (etu.suku@ayy.fi) hinnan ja määrän kera.

Merkkejä myydään oletusarvoisesti sekä Otaniemessä että Töölössä, ellei yhdistys halua vain toisessa.

Merkkien toimitus joko kyseisen kampuksen karkelopäivänä paikanpäälle tai etukäteen viimeistään ma 27.10. klo 16 AYY keskustoimistolle.

3. LAINAA HYÖDYLLISIÄ KIRJOJA AYY:LTÄ

Kaipaatko lisää tietoa yhdistyksen pyörittämisestä? Haluaisitko oppia sosiaalisen median viestintää tai kahlata läpi historiaa? AYY:llä keskustoimistolta löytyy lukuisia kirjoja yhdistystoiminnasta, viestinnästä, johtamisesta, työhyvinvoinnista sekä edunvalvonnasta ja mukaan mahtuu kasa historiikkejakin. Kirjoja voi lainata kuka vain yhdistystoimija tai AYY:n jäsen. Tarkan kirjaluettelon löytää täältä: /yhdistykset/palvelut/yhdistyskirjallisuus/ Kirjoja voi tiedustella järjestöasiantuntijalta (jarjestoasiat@ayy.fi). Valtaosa kirjoista on tarjolla ainoastaan suomeksi.

4. HALUATKO JÄRJESTÄÄ TAPAHTUMASI EKOLOGISEMMIN? TSEKKAA ”SIISTI TAPAHTUMA” –OPAS

AYY:n keskustoimistolle on saapunut kasa ”Siisti tapahtuma! Ympäristöopas järjestäjille” –vihkosia. Oppaista löytyy erinomaisia ohjeita tapahtumanjärjestämiseen niin, että kuormitus ympäristölle on mahdollisimman pieni vaarantamatta kuitenkaan tapahtuman onnistumista tai aiheuttamatta järjestäjille valtavaa vaivaa. Oppaassa käsitellään muun muassa liikennettä, tarjoiluja, jätteitä ja materiaalien käyttöä. Oppaita on saatavilta AYY:n Otaniemen palvelupisteeltä ja niitä on jaettu myös yhdistysten lötteröihin. Hae omasi!

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Kati Penttinen (kati.penttinen@ayy.fi, puh: 050 520 9442).