Tule mukaan järjestämään opiskelijoiden SM-kisat 2015!

Kokoa innokas tiimi ja järjestä lajisi opiskelijoiden SM -kisat 2015! Kisoja on järjestetty viime vuosina muiden muassa futsalissa, jalkapallossa, lentopallossa, pesäpallossa, ultimatessa, maratonissa, jääkiekossa, amerikkalaisessa jalkapallossa ja monessa muussa lajissa. Opiskelijoiden SM -kisojen järjestäjätahona voi ensisijaisesti toimia OLL:n jäsenjärjestö (opiskelijakunta/OLL:n jäsenylioppilaskunta) tai sen alayhdistys (esim. opiskelijoiden urheiluseura, ainejärjestö tai koulutusalajärjestö) tai korkeakoulun liikuntatoimi (esim. Yliopistoliikunta). Mikäli yksikään edellä mainituista tahoista ei ole hakenut tietyn lajin OSM -kisoja, voi OLL:n hallitus harkintansa mukaan myöntää järjestelyoikeuden muulle taholle (esim. lajiliitolle, urheiluseuralle tai liikunta-alan yritykselle).

Opiskelijoiden SM- ja OSM -statuksen myöntää Opiskelijoiden Liikuntaliiton hallitus hakemusten perusteella. Tapahtuman päänimitys on opiskelijoiden (laji) SM-kisat. Viimevuosina kisojen sisällä on järjestetty myös lajikokeiluja ja muuta matalan kynnyksen liikuntaa.

Pyydämme halukkaita OSM -kisojen järjestäjiä tutustumaan uusiin OSM-sääntöihin (astuvat voimaan 1.1.2015) ja täyttämään hakulomake. Hakulomake sekä kevyt projektisuunnitelma on oltava perillä OLL:ssa viimeistään 15.12.2014 klo 23:00. Lomakkeet voi lähettää osoitteeseen: jenny.soderman(at)oll.fi .

Lisätietoa kisoista, uudet OSM-säännöt sekä hakulomake löytyvät osoitteesta: http://www.oll.fi/tapahtumat/opiskelijoiden-sm-kisat/  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *