Yhdistystiedote viikolle 47/2014

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 47/2014. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ
1. AYY:n yhdistyskoulutus 3. joulukuuta klo 17 alkaen
2. Tule mukaan järjestämään opiskelijoiden SM-kisat 2015!

1. AYY:N YHDISTYSKOULUTUS 3. JOULUKUUTA KLO 17 ALKAEN
AYY:n yhdistyskoulutus järjestetään 3.12. klo 17 alkaen Espoossa Design Factorylla (Betonimiehentie 5). Koulutus on suunnattu AYY:n yhdistysrekisterin jäsenyhdistyksien vanhoille ja uusille toimijoille. Tietoa riittää myös muuten vaan yhdistystoiminnasta innostuneille tai uuden yhdistyksen perustamista pohtiville. Koulutus sopii sekä aloittavalle yhdistystoimijalle että kokeneemmalle tekijälle. Koulutus pidetään suomeksi.

Koulutuksessa käsitellään muun muassa yleistä yhdistystoimintaa, AYY:n palveluita, kokoustekniikkaa, taloudenpitoa ja viestintää. Jotta aivotoiminta pysyy koko koulutuksen ajan virkeänä, tarjolla on myös pientä purtavaa.

Alustava ohjelma:
Kaikille yhteistä ohjelmaa 17:00-18:30

  • Alustus yhdistystoimintaan: hallituksen vastuu, yhdistyksen vuosikello, sääntöjen tulkinta
  • AYY:n palvelut ja viestintä aalto-yhteisössä
  • Toiminta-avustukset yhdistyksille
  • TTER:n tarjoamat avustukset
  • Kansainvälisyys ja kolmikielisyys yhdistyksissä
  • Yhdenvertaisuus

Syventävää ryhmäkohtaista ohjelmaa 18:45-20:00
Ryhmä 1: Säännöt ja velvollisuudet, kokoustekniikka ja asiakirjat, hallituksen tehtävät ja vastuu
Erityisen hyödyllistä puheenjohtajille, varapuheenjohtajille, sihteereille sekä uusille yhdistystoimijoille
Ryhmä 2: Tapahtumamarkkinointi ja yhdistysviestintä
Erityisen hyödyllistä tiedottajille, viestintävastaaville ja tapahtumien järjestäjille
Ryhmä 3: Taloudenhoito yhdistyksissä
Erityisesti rahastonhoitajille, sekä uusille että vanhoille ja puheenjohtajille

Koulutukseen voi ilmoittautua osoitteessa https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/yhdistyskoulutus-2014/ Ilmoittauduthan etukäteen, jotta tarjoilujen määrän ja tilojen tarpeen arviointi menee suunnilleen kohdalleen. Lisäksi etukäteistieto osallistujista helpottaa puhujien valmistautumista. Lomakkeeseen voi myös jättää erityisiä toiveita koulutusten sisällöstä: etenkin niiden kannalta pätee: mitä aiemmin, sen parempi.

2. TULE MUKAAN JÄRJESTÄMÄÄN OPISKELIJOIDEN SM-KISAT 2015!
Kokoa yhdistyksesi rivit ja järjestä lajisi opiskelijoiden SM -kisat 2015! Kisoja on järjestetty viime vuosina muiden muassa futsalissa, jalkapallossa, lentopallossa, pesäpallossa, ultimatessa, maratonissa, jääkiekossa, amerikkalaisessa jalkapallossa ja monessa muussa lajissa. Viime vuosina kisojen sisällä on järjestetty myös lajikokeiluja ja muuta matalan kynnyksen liikuntaa.

Opiskelijoiden SM- ja OSM -statuksen myöntää Opiskelijoiden Liikuntaliiton hallitus hakemusten perusteella. Pyydämme halukkaita OSM -kisojen järjestäjiä tutustumaan uusiin OSM-sääntöihin (astuvat voimaan 1.1.2015) ja täyttämään hakulomake. Hakulomake sekä kevyt projektisuunnitelma on oltava perillä OLL:ssa viimeistään 15.12.2014 klo 23:00. Lomakkeet voi lähettää osoitteeseen: jenny.soderman(at)oll.fi

Lisätietoa kisoista, uudet OSM-säännöt sekä hakulomake löytyvät osoitteesta: http://www.oll.fi/tapahtumat/opiskelijoiden-sm-kisat/

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Kati Penttinen (kati.penttinen@ayy.fi, puh: 050 520 9442).