Osallistu kiteboarding-kurssille

Leijalautailu eli kiteboarding on vauhdikas, hauska ja turvallinen laji. Se on tapa saada tuulesta kiinni. Liike perustuu tuulen voimaan, joka kaapataan leijan avulla. Kesäisin vedessä kiidetään wake-laudan päällä, jäällä kitettäjän menopelinä on lumilauta tai laskettelusukset. Oikeanlaisten välineiden valinta ja käyttö opitaan peruskurssilla, jonka jälkeen vain taivas on kehityksen rajana.

Juju Kiteboarding järjestää leijahiihto/-lautailukursseja Helsingin talvessa jäiden ehdoilla tammikuusta alkaen. Kitettämisen teorian ja tekniikan peruskurssi, 4 h 180 e/hlö. Lisätunnit 40 e/h. Kurssi sisältää välineiden vuokran (lukuunottamatta suksia/lumilautaa).1.1.2015 mennessä varanneille opiskelijoille kurssit -20%! Varaukset juuso@jujukite.fi, 044-5693074. Ilmoittautujat jaetaan ryhmiin pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä ja kurssit aloitetaan heti jäätilanteen salliessa. Varaus on voimassa koko talvikauden ja kurssin ajankohta neuvoteltavissa.

Lisätiedot Juju Kiteboardingin toiminnasta, kursseista ja välinemyynnistä Juuso Tilaéukselta puh.044 569 3074, juuso@jujukite.fi.