Viikkotiedote 3/2015

Tämä on AYY:n viikkotiedote 3/2015

Yhdistyksiä koskevat asiat löydät yhdistystiedotteesta. Lue tiedote osoitteessa ayy.fi/yhdistystiedote

Mitä mainiointa uutta vuotta 2015 kaikille! Muistattehan, että ilmoittautuminen AYY 5v –vuosijuhlaan on käynnissä osoitteessa vuosijuhlat.fi.

  1. Tällä ja ensi viikolla tapahtuu
  2. AYY 5v – Koe Servin Mökki upeampana kuin koskaan!
  3. TTER:n vuoden 2015 ensimmäinen hakukierros on avattu!
  4. Apply for Vaisala Giant Leap program now!
  5. Huippukesä huippuyliopistossa: haetaan jälleen erinomaisia opiskelijoita kesäkouluun Stanfordin yliopistoon
  6. CEMS Seminar: Responsible Global Leadership
  7. KYN:n kevään 2015 koelaulut ma 19.1.
  8. Teekkarispeksi 2015: Supernova
  9. Tule mukaan ESN Aaltoon!
  10. PSK Kuplan laitesukelluskurssi alkaa to 5.2.
  11. Polijazzin kevään viikkotunnit alkavat 19.1.2014!
  12. Itämaisen tanssin kurssi 16.-17.1.
  13. Tervetuloa Hämäläis-Osakunnan tanssikerhon HOT-Dancen tanssikursseille!

1. Tällä ja ensi viikolla tapahtuu

Viikko 3

Viikko 4

2. AYY 5v la 31.1.2015 – Koe Servin Mökki upeampana kuin koskaan!

AYY:n viidennet vuosijuhlat järjestetään lauantaina 31.1.2015 Servin Mökissä klo 16 alkaen. Tervehdykset viisivuotiaalle AYY:lle annetaan pääjuhlassa huikaisevan ohjelman ja viiden ruokalajin suussasulavan illallisen aikana.

Vuosijuhlien jatkot järjestetään klo 22:00 alkaen tapahtumakeskus Gloriassa. Ohjelmasta vastaa uskomaton bändikattaus, jollaista et ole ennen nähnyt! Juhliin ovat tervetulleet kaikki AYY:n ja Aalto-yhteisön jäsenet seuralaisineen sekä aaltolaisten ystävät.

Pääjuhlan hinta on AYY:n jäsenille ja opiskelijoille 75 € ja muille vieraille 100 €. Hinta sisältää viiden ruokalajin juhlaillallisen juomineen sekä jatkot. Pelkän jatkolipun hinta on 10 €.  Sunnuntaina 1.2. järjestetään Servin Mökissä perinteinen vuosijuhlabrunssi, jonka hinta on 15 €.

Pääjuhlan dresscode on tumma puku akateemisilla kunniamerkeillä. Jatkoille on syytä pukeutua haluamiinsa vaatteisiin ja brunssille niin rennosti tai juhlavasti kuin parhaalta tuntuu.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen osoitteesta www.vuosijuhlat.fi Vuosijuhlat facebookissa: https://www.facebook.com/events/729771663774478

Näitä juhlia et voi missata! Lämpimästi tervetuloa!

3. TTER:n vuoden 2015 ensimmäinen hakukierros on avattu!

TTER:n vuoden 2015 ensimmäinen hakukierros on avattu! Rahasto voi myöntää avustuksia kaikille AYY:n jäsenille ja sen yhteydessä toimiville yhteisöille. TTER tukee toimintaa, joka tavoittelee tähtiä, saa muut innostumaan mukaan, kuuluu ja näkyy.

Avustusta voi hakea kahdella tapaa: noin kolme kertaa vuodessa järjestettävien hakukierrosten kautta sekä jatkuvassa haussa, joka on auki lukukausien aikana. Jatkuvassa haussa voit hakea korkeintaan 1000€ suuruisia avustuksia, kun taas varsinaisilla hakukierroksilla projektiavustuksen määrää ei ole rajattu.

Vuoden 2015 ensimmäisen kierroksen hakuaika päättyy sunnuntaina 25.1.2015 klo 23.59. Ohjeet hakemuksen ja siihen lisättävien liitteiden tekemiseen löytyvät rahaston nettisivuilta http://tter.ayy.fi/. Avustusta haetaan nettilomakkeella, joka löytyy osoitteesta: https://lomake.ayy.fi/tter/hakulomake/

Kevään 2015 kaikkien hakukierrosten hakuajat ja muita lisätietoja löydät TTER:n nettisivuilta osoitteesta http://tter.ayy.fi/. Tsekkaa myös facebook-sivut osoitteessa www.facebook.com/tterahasto.

4. Apply for Vaisala Giant Leap program now!

Are you looking for a summer internship that would really let you show what you can do? Vaisala Giant Leap program might be the one for you. Challenging but rewarding, the program is designed for 3+ year students in a university or polytechnic with a variety of skills, qualities and educational backgrounds. This year, we are offering projects in competitor mapping, customer value and market studies, product and concept development for R & D and software development, for example. Application kicks off NOW – go to www.vaisala.com/giantleap for more details on project contents, requirements and instructions on how to apply, and find us on Facebook www.facebook.com/VaisalaGiantLeap to get updated info on the next summer projects and to stay in the loop of the recruitment process. To find out about last year’s interns’ experiences, check out this video. https://www.youtube.com/watch?v=RziGsC3yACQ

5. Huippukesä huippuyliopistossa: haetaan jälleen erinomaisia opiskelijoita kesäkouluun Stanfordin yliopistoon 

Nyt Sinulla on Aallon opiskelijana (loppuvaiheen kandit ja alkuvaiheen maisterit) viidettä kertaa mahdollisuus hakea Stanfordin yliopiston järjestämään kesäkouluun – Stanford Summer International Honors Program SSIHP – joka järjestetään 20.6 – 16.8.2015 Kaliforniassa. Aalto-yliopisto, yhteistyössä Stanfordin yliopiston kesäkoulun kanssa, tukee enintään kuuden aaltolaisen opintoja täydellä stipendillä.

Hakuaika päättyy keskiviikkona 28.1.1.2015

Hakuohjeet ja lisätiedot täältä.

6.  CEMS Seminar: Responsible Global Leadership

Haluamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi CEMS Seminaariin, jonka aiheena on Responsible Global Leadership. Seminaari järjestetään kauppakorkeakoulun tiloissa (Stora Enso sali, Chydenia H-324) perjantaina 16. tammikuuta kello 13.30.

Tilaisuuden avaa kauppakorkeakoulun vararehtori Rebecca Piekkari, minkä jälkeen seminaarissa paneudutaan vastuullisen johtajuuden teemaan kahden pääpuhujan voimin. Bruce Oreck kertoo näkemyksistään vastuullisesta johtamisesta, kun taas Jussi Hiltunen McKinseyltä käsittelee vastuullisuusnäkökulman yhdistämisestä yritystoimintaan. Loppuun on varattu aikaa yleisön kysymyksille.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki Aalto-yliopiston opiskelijat, henkilökunta ja alumnit. Varaathan paikkasi etukäteen (viim. 12.1) sähköpostitse osoitteeseen cems@aalto.fi. Paikkoja on rajoitettu määrä.

Lisätietoa Facebookissa: https://www.facebook.com/events/384607988374701/)

7. KYN:n kevään 2015 koelaulut ma 19.1.

KYN etsii uusia innokkaita laulajia joukkoonsa! KYN koostuu eri ikäisistä ja eri koulutustaustan omaavista nuorista naisista, ja sinunkin äänesi voi pain soida joukossamme. KYN on Suomen kuorokärkeen kuuluva naiskuoro, joka on rikkonut musiikillisia raja-aitoja ja tuonut kuorokentälle mm. uutta suomalaista jazzia. Ohjelmisto on monipuolista ja kuoro on tunnettu sen lauluyhtyemäisen elävästä soinnista.

Koelaulut järjestetään ma 19.1. n. klo 18-20 Kauppakorkeakoululla. Ilmoittautuminen koelauluihin tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen koelaulut(a)kyn.fi. Laita otsikoksi viestille ”Koelaulut”, ja kerro vapaamuotoisesti musiikki- ja laulutaustastasi. Kerro myös mikäli sinulla on toiveita koelauluajan suhteen sekä yhteystietosi. Valmistaudu esittämään koelauluissa yksi vapaavalintainen kappale ilman säestystä. Muihin perusmusikaalisuutta testaaviin harjoituksiin ei tarvitse etukäteen valmistautua.

Lisätietoa meistä löydät nettisivuiltamme:
http://www.kyn.fi/ ja FB-sivultamme http://facebook.com/kynchoir

8. Teekkarispeksi 2015: Supernova

Teekkarispeksi 2015 vie meidät Ceres-asteroidille vuoteen 2404. Eletään asteroidiryntäyksen kulta-aikaa, ja rikkauksia tavoittelevat mainarit uskovat kaiken olevan mahdollista avaruuden rajaseuduilla. Todellinen menestys on kuitenkin kaukaista, sillä kaivostoimintaa hallitsee kovin ottein Kajo-konsernin monopoli. Mahtisuvun matriarkka on siirtämässä valtaa tyttärelleen, mutta uhkaako nuoremman veljen kunnianhimo vuosisataista perinnettä?

Kevään 2015 Teekkarispeksin liput ovat nyt myynnissä www-lippukaupassa http://www.teekkarispeksi.fi/kauppa/ – hanki omasi saman tien, parhaat paikat viedään ensimmäisenä! Esityspaikkana on Aleksanterin teatteri Helsingissä (Bulevardi 23-27), ja valittavana on kahdeksan näytöstä: 16.-17.3., 23.-24.3., 12.-13.4. ja 20.-21.4.2015. Tervetuloa katsomaan!

Kevään 2015 Teekkarispeksin www-sivut: http://www.teekkarispeksi.fi Teekkarispeksi Facebookissa: https://www.facebook.com/teekkarispeksi

Helsingin näytösten Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/388441954657042/

9. Tule mukaan ESN Aaltoon! Become an active member of ESN Aalto!

ESN Aalto on osa Euroopan laajuista Erasmus Student Networkia. Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan jäsentemme ryhmään, joka auttaa tapahtumiemme järjestämisessä ja muissa pienemmissä tehtävissä. Järjestämme jäsenillemme myös omia tapahtumia ja jäsenenä sinulla on mahdollisuus päästä mukaan ESN Finlandin tapahtumiin. Jäsenemme koostuvat suomalaisista opiskelijoista, kansainvälisistä maisteriopiskelijoista ja vaihto-opiskelijoista.

Pääset mukaan toimintaamme tulemalle kokoukseemme. Liity facebook ryhmäämme https://www.facebook.com/groups/esnaalto/, jossa kokouksista ilmoitetaan noin viikkoa aikaisemmin ja löydät lisätietoa tapahtumistamme. Meihin voi olla yhteydessä myös sähköpostitse (esn-b@list.ayy.fi) tai voit tulla juttelemaan jäsenillemme meidän tapahtumissamme. Lisää tietoa löytyy nettisivuiltamme http://esnaalto.org/.

10. PSK Kuplan laitesukelluskurssi alkaa to 5.2.    

PSK Kupla järjestää laitesukelluksen peruskurssin keväällä 2015! Sukelluskurssin onnistuneesti suoritettuasi saat kansainväliset normit täyttävän CMAS */P1 -sukellusluokituksen, joka on vastaava kuin esim. PADI:n OWD -luokitus.

Sukelluskurssi alkaa torstaina 5.2. ilmaisella ja kaikille avoimella info-luennolla, jolla kerrotaan tarkemmin kurssista ja sille osallistumisesta. Lisäksi saat tietoa Polyteknikkojen Sukelluskerho Kuplan toiminnasta ja siihen osallistumisesta.

Info-luento järjestetään klo 18.00-19.30 Otaniemessä Sähkötekniikan korkeakoululla salissa E111, osoite Otakaari 5A.

Kurssin ennakkoilmoittauminen sekä lisätiedot löydät täältä: http://kupla.ayy.fi/psk/kurssit/lspk/

Tervetuloa mukaan!

11. Polijazzin kevään viikkotunnit alkavat 19.1.2014!

Tervetuloa tanssimaan polijazzin tunneille. Viikottain tanssitaan itämaista tanssia, Break Dancea, Nykytanssia sekä nyt myös Housea ja Wackingia. Katso tuntien aikataulut ja ILMOITTAUDU osoitteessa http://polijazz.ayy.fi/. Tervetuloa mukaan myös kesken kauden!
Tunnit pidetään Otaniemessä, Jämeräntaival 3A:n monitoimitilassa.

LISÄTIEDOT:
• Nettisivut: http://polijazz.ayy.fi/
• Facebook-ryhmä: Polijazz Ry https://www.facebook.com/groups/6361325263/
• Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1462812447328945/
• Hallituksen sähköpostilista: polijazzh@list.ayy.fi

Tervetuloa tanssimaan ja pitämään hauskaa!

12. Itämaisen tanssin kurssi 16.-17.1.

Polijazzin tanssikevään aloittaa varaslähdöllä itämainen tanssin tiiviskurssi. Varaa siis perjantaina 16.1 klo 17:00-18:30 sekä la 17.1 klo 12:30-14:00 aikaa kalenteristasi. Tältä kurssilta saat ensimakua keskivartalon hallinnasta sekä perustan jatkamaan itämaista tanssia viikkotunneilla.

Ilmoittaudu ensi keskiviikkoon (14.1) mennessä Polijazzin sivuilla, sillä vähintään 6 henkeä tarvitaan, jotta kurssi toteutuu. Kurssin hinta on 12 e, opettajana Karita Kajanto. Lisätiedot ja ilmoittautuminen alla olevasta linkistä.

Lämpimästi tervetuloa!

http://polijazz.ayy.fi/index.php/component/redevent/details/43?xref=111

13. Tervetuloa Hämäläis-Osakunnan tanssikerhon HOT-Dancen tanssikursseille!

Hämäläis-Osakunnan tanssikerhon kevään 2015 lavatanssikurssit ovat alkamassa! Tanssitunnit pidetään osakunnan tiloissa Kampissa osoitteessa Urho Kekkosen katu 4–6. Alkeiskurssi järjestetään keskiviikkoisin 14.1. alkaen klo 16.00-17.30 ja klo 17.30-19.00. Tunnit ovat samansisältöisiä, joten voit valita toisen tunneista. Tarjolla on myös kursseja pidempään tanssineille.

Kurssikuvaukset ja lisätietoa löytyy tanssikerhon sivuilta osoitteesta http://www.hamalais-osakunta.fi/kerhot/hot/

Tervetuloa mukaan kursseille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *