Tervetuloa Otaniemeen kylterikandit – 225 päivää muuttoon!

Kauppakorkeakoulun kandiopetus aloittaa Otaniemessä ensi syksynä ja muuttoon on enää vain 225 päivää! Vuonna 2015 tulee tapahtumaan paljon, mutta mitä kampusmuuton eteen tehtiin vuonna 2014?

Vuonna 2014 toimittiin tiiviisti yhdessä AYY:n, KY:n ja TOKYO:n eri kulttuuritoimijoiden kanssa ja suunniteltiin keväälle 2015 mm. kylteritutoreiden perehdyttämistä Otaniemeen, tutoreiden ja ISOhenkilöiden välistä yhteistyötä sekä eri kulttuureiden ja toimintatapojen tutustuttamista toisiinsa. Viime vuonna aloitettiin myös kartoitus mahdollisista uusista kerho- ja varastotiloista, joille varmasti on kysyntää yhdistysten määrän kasvaessa yhteisellä kampuksella. AYY:n asumisen sektorilla taas aloitettiin etsimään rakennuspaikkoja (Aalto-Village, Otaranta-Servinniemi ja Otakaaren sisäreuna) uusille opiskelija-asunnoille, ja vuonna 2015 on tavoitteena varmistaa rakennuspaikat 500 uudelle asunnolle.

Myös KY on tehnyt jo huimasti töitä Otaniemeen laajenemisen eteen. Loppusyksystä varmistui, että KY sai toimisto-, vapaaehtois- ja kokoustilat osoitteesta Konemiehentie 4. Lisäksi KY:n käytettäväksi tulee juhlatila Saha sekä taukotila Otakaari 1:n U-siivestä. Lisää tiloista sekä muusta kandiopetuksen muuttoon liittyvästä voi lukea KY:n uusilta kampussivuilta osoitteesta http://kyweb.fi/otaniemi/fi/ .

Vuonna 2015 muutto tulee näkymään myös sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #Otakylteri. Seuraa hashtagia Instagramissa ja Twitterissä ja jaa oma kuvasi, tarinasi tai sattumuksesi #Otakylteri-tunnistetta käyttäen! Parhaimpia kuvia ja päivityksiä palkitaan kuukausittain!

Huikeaa vuotta 2015 ja jatketaan yhdessä innostavaa työtä kampusmuuton eteen!

Taustaa: Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun kandiopiskelijat aloittavat opintonsa Otaniemessä syksyllä 2015. Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu (ARTS) muuttaa kokonaisuudessaan Otaniemeen, kun uusi ARTSn talo valmistuu. Nykyisten suunnitelmien mukaan tämä tapahtuu syksyllä 2017.

Lisätietoja:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *