Viikkotiedote 4/2015

Tämä on AYY:n viikkotiedote 4/2015

Yhdistyksiä koskevat asiat löydät yhdistystiedotteesta. Lue tiedote osoitteessa ayy.fi/yhdistystiedote

Vielä perjantaihin saakka aikaa ilmoittautua AYY:n 5v vuosijuhlaan ja brunssille. Huomaathan, että voit osallistua myös pelkästään jatkoille ja/tai brunssille, mikäli pääjuhla ei ole sinua varten.

P.S. Tänään on 225 päivää siihen, kun kylterikandit muuttavat Otaniemeen! 🙂

  1. Tällä ja ensi viikolla tapahtuu
  2. AYY 5v – Koe Servin Mökki upeampana kuin koskaan!
  3. AYY:n asuntotoimisto ja kassa suljettuina to-pe 22.-23.1.2015.
  4. TTER:n vuoden 2015 ensimmäisen hakukierros auki – DL su 25.1.!
  5. Tervetuloa Otaniemeen Kylterikandit – 225 päivää muuttoon!
  6. Hae Capgeminin Young Professional Academy –ohjelmaan
  7. New Year, New Challenges, New Opportunities at Neste Jacobs!
  8. Vuokraa ylioppilaskunnan traileri
  9. Osallistu Aallon energiatehokkuuskilpailuun 30.1. mennessä
  10. Application to AIESEC Aalto is opening!
  11. Hae Startup Lifeen 19.1. Alkaen!
  12. Contact Forum –rekrytointimessut to 29.1. Kaapelitehtaalla
  13. Teekkaripurjehtijoiden infoilta ti 27.1. klo 18-23 Ossinlinnassa
  14. PUS-Basket etsii uusia pelaajia miesten ja naisten joukkueisiin

1. Tällä ja ensi viikolla tapahtuu

Viikko 4

Viikko 5

2. AYY 5v la 31.1.2015 – Muista myös jatkot ja Brunssi!  

Pääjuhla

Tule juhlistamaan puoli vuosikymmentä vanhaa AYY:ta 31.1.2015!

AYY:n viidennet vuosijuhlat järjestetään lauantaina 31.1.2015 Servin Mökissä. Luvassa on viiden ruokalajin illallinen ruokajuomineen ja Servin Mökki esiintyjineen paremmassa juhlakunnossa kuin koskaan. Lisätietoja ja ilmoittautuminen löytyvät osoitteesta www.vuosijuhlat.fi. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 23.1.2015 klo 12.00.

Vuosijuhlat facebookissa: https://www.facebook.com/events/729771663774478

Jatkot

AYY:n 5. vuosijuhlien jatkot järjestetään tapahtumakeskus Gloriassa 31.1.2015  klo 22.00 alkaen. Paikan päällä ohjelmasta vastaa uskomaton bändikattaus, jollaista et ennen ole nähnyt. Jatkoille ovat tervetulleita myös kaikki, jotka eivät pääjuhlaan ole osallistuneet! Pelkkien jatkojen hinta on 10€+narikka.

Lipunmyynti:

Otaniemessä kanditalon aulassa klo 10-14/
Töölössä luentotauoilla

  • ke 21.1.
  • pe 23.1.
  • ma 26.1.
  • ke 28.1.
  • pe 30.1.

Jatkot facebookissa.

Brunssi

Jääkö AYY:n vuosijuhlien pääjuhla osaltasi välistä? Ei hätää!

Tervetuloa nauttimaan rennosta tunnelmasta AYY:n vuosijuhlien brunssille sunnuntaina 1.2.2015 klo 12 alkaen. Brunssia vietetään Smökissä, jossa helpotusta aamuun tuo maukas, mahtava ja mainio ruokatarjoilu sekä yllätysesiintyjät.

Brunssin hinta on 15€, ja ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa http://www.vuosijuhlat.fi/brunch/

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 23.1.2015 klo 12.00.

3. AYY:n asuntotoimisto ja kassa suljettuina to-pe 22.-23.1.2015.

AYY:n asuntotoimisto ja kassa ovat suljettuina tämän viikon torstaina ja perjantaina 22.-23.1. toimiston matkan vuoksi. Asuntotoimisto ja kassa ovat auki normaalisti jälleen maanantaina 26.1.

Palvelupisteet kaikilla kampuksilla palvelevat aukioloaikojensa mukaisesti.

4. TTER:n vuoden 2015 ensimmäisen hakukierros auki – DL su 25.1.

TTER:n vuoden 2015 ensimmäinen hakukierros on avattu! Rahasto voi myöntää avustuksia kaikille AYY:n jäsenille ja sen yhteydessä toimiville yhteisöille. TTER tukee toimintaa, joka tavoittelee tähtiä, saa muut innostumaan mukaan, kuuluu ja näkyy.

Avustusta voi hakea kahdella tapaa: noin kolme kertaa vuodessa järjestettävien hakukierrosten kautta sekä jatkuvassa haussa, joka on auki lukukausien aikana. Jatkuvassa haussa voit hakea korkeintaan 1000€ suuruisia avustuksia, kun taas varsinaisilla hakukierroksilla projektiavustuksen määrää ei ole rajattu.

Vuoden 2015 ensimmäisen kierroksen hakuaika päättyy sunnuntaina 25.1.2015 klo 23.59. Ohjeet hakemuksen ja siihen lisättävien liitteiden tekemiseen löytyvät rahaston nettisivuilta http://tter.ayy.fi/. Avustusta haetaan nettilomakkeella, joka löytyy osoitteesta: https://lomake.ayy.fi/tter/hakulomake/

Kevään 2015 kaikkien hakukierrosten hakuajat ja muita lisätietoja löydät TTER:n nettisivuilta osoitteesta http://tter.ayy.fi/. Tsekkaa myös facebook-sivut osoitteessa www.facebook.com/tterahasto.

5. Tervetuloa Otaniemeen Kylterikandit – 225 päivää muuttoon!

Kauppakorkeakoulun kandiopetus aloittaa Otaniemessä ensi syksynä! Tänään maanantaina uuden lukuvuoden avajaisiin ja muuttoon on enää 225 päivää! Vuonna 2015 tulee tapahtumaan paljon, mutta muuttoa on valmisteltu paljon jo vuonna 2014. Lue täältä, mitä kaikkea onkaan jo tehty ja saatu aikaan.

Kylterikandien muuttoon liittyvistä asioista tullaan kevään aikana kertomaan aktiivisesti viikkotiedotteessa ja KY:n maanantaipostissa. Seuraa myös Kywebin ja AYY.fi:n uutisia sekä KY:n mahtavaa kampussivustoa.

Muutto tulee näkymään myös sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #Otakylteri. Seuraa hashtagia Instagramissa ja Twitterissä ja jaa oma  kuvasi, tarinasi tai sattumuksesi #Otakylteri-tunnistetta käyttäen! Parhaimpia kuvia ja päivityksiä palkitaan kuukausittain!

6. Hae Capgeminin Young Professional Academy –ohjelmaan.

Capgeminin hakee vastavalmistuneita teknisen ja kaupallisen alan opiskelijoita Young Professionals Academy (YPA)  -ohjelmaan 2–3 kertaa vuodessa. Ohjelma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden aloittaa ura IT-konsulttina vakituisessa työpaikassa. Perehdytysjakson aikana työskentelet asiakasprojekteissa kokeneen mentorin tukemana, syvennät teknologiaosaamistasi ja opit konsultoinnin perusteet. Seuraava YPA-haku aika on 16.1.-8.2.2015, eli jo käynnissä! Lisätietoa ja hakuohjeet linkistä: http://www.fi.capgemini.com/careers/your-career-path/capgemini-young-professionals-academy

7. New Year, New Challenges, New Opportunities at Neste Jacobs!

The new year brings new challenges and possibilities for Neste Jacobs. Apply now to be part of great Neste Jacobs team. Check out this link for the CEO’s summary for future opportunities and the reasons behind the success of Neste Jacobs.

8. Vuokraa ylioppilaskunnan traileri

Muutto edessä, mutta AYY:n pakettiauto on vuokralla? Ei hätää! AYY pyrkii helpottamaan pakettiauton kovaa kysyntää ja olemmekin saaneet yritysyhteistyön kautta vuokrattavan trailerin jäsenistömme käyttöön. Traileri on varattavissa pakettiauton tavoin joko puoleksi päiväksi tai koko vuorokaudeksi. Ja mikä parasta, käyttö on aivan ilmaista! Lisätietoja trailerista ja sen käytöstä osoitteessa /jasenille/tilojen-vuokraaminen/trailerin-vuokraaminen/ ja varaustilanne osoitteessa https://tila.ayy.fi/resource/Trailer/ .

9. Osallistu Aallon energiatehokkuuskilpailuun 30.1. mennessä

Vielä ehdit osallistua ja voittaa loistavia palkintoja!

Yliopiston, AYY:n ja Aalto-yliopistokiinteistöjen yhteisessä ideakilpailussa etsitään uusia ratkaisuja ja parhaita käytäntöjä jokapäiväisen ympäristömme sekä kampusten energiatehokkuuden parantamiseen. Kaikki ideat aina arkisista pienparannuksista laajoihin kampuskehitys- ja opiskelija-asumisideoihin ovat tervetulleita!

Palkintoina muun muassa Polar Loop aktiivisuusrannekkeita, Nokian varavirtalähteitä, käyttökertoja AYY:n kertavuokrattaviin tiloihin sekä paljon muuta!

Lue lisää ja osallistu osoitteessa http://aalto.fi/energycompetition/. Kilpailun deadline on 30. tammikuuta.

10. Application to AIESEC Aalto is opening!

Are you interested in international atmosphere, leadership development and volunteer/work abroad opportunities? AIESEC organization, which exists in 124 countries with 90,000 members worldwide, gives you the chance!

We strive to develop global leaders and make a difference in the world. Our members fully explore their potentials through professional training, managing projects, international exchange programs and companies engaging, etc. Join us right now: https://aiesecinfinland.typeform.com/to/cy2Fg8 Deadline: 31st.Jan

Welcome to our welcoming sauna party with free delicious BBQ food on Jan.22nd!  We will introduce our big family and of course have some fun games prepared for you! Check out more: https://www.facebook.com/events/608224509308734/

Any questions? Please contact: mira.mielonen@aiesec.net

More information about AIESEC:

https://www.aiesec.fi
https://www.facebook.com/AIESECinAalto

11. Hae Startup Lifeen 19.1. Alkaen!

Hakuaika Startup Life Internship Programiin on alkanut ja etsimme nyt kunnianhimoisia ja avarakatseisia seikkailijoita Aalto-yliopistosta viemään osaamistaan maailmalle.

Startup Life on Aalto-yliopiston opiskelijoille ja vastavalmistuneille suunnattu harjoitteluohjelma, jossa lähetämme opiskelijoita 3-12 kk mittaiseen työharjoitteluun Piilaakson sekä New Yorkin startupeihin. Ainutlaatuisessa ympäristössä harjoittelijat pääsevät oppimaan ja verkostoitumaan parhaiden yrittäjien sekä muiden yrittäjähenkisten nuorten kanssa.

Haku toukokuussa alkaviin harjoitteluihin on auki nyt! Käy tsekkaamassa sivuillamme http://startuplife.fi avoinna olevat positiot ja täytä hakemus.

Lisätietoja saat nettisivultamme (http://startuplife.fi) sekä ottamalla yhteyttä ohjelman vetäjiin, Erika Noposeen (erika@startupsauna.com) sekä Eeva Siika-ahoon (eeva@startupsauna.com) “Internships for the ambitious.”

12. Contact Forum –rekrytointimessut to 29.1. Kaapelitehtaalla

Contact Forum-rekrytointimessut järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla torstaina 29. tammikuuta 2015 klo 10-17.

Vuoden 2015 rekrytointimessuilla esittäytyy noin 80 eri alojen yritystä. Tarjolla on niin kesätöitä, trainee-ohjelmia kuin pidempiäkin työsuhteita. Ota siis ansioluettelosi mukaan ja suuntaa sinua kiinnostavien yritysten messuosastoille sekä CV- ja neuvontaklinikoille. Messuilla on mahdollista testata itseään myös pikahaastattelussa tai hankkia ammattilaisen ottama CV-valokuva edulliseen 5 euron hintaan, käteisellä.

Ilmaisbussit kuljettavat sinut Viikin, Otaniemen, Arabian ja Kumpulan kampuksilta perille messuille. Keskustasta pääsee kätevästi Kaapelitehtaalle metrolla, ja raitiovaunu numero 8 tuo sinut suoraan perille Kaapelitehtaalle. Lisätietoa löytyy sivuiltamme www.contactforum.fi.

Muista myös tykätä meistä Facebookissa ja Instagramissa, niin saat viimeisimmät messupäivitykset.

13. PUS-Basket etsii uusia pelaajia miesten ja naisten joukkueisiin

Etsitkö koripallojoukkuetta alkavaksi kaudeksi? Oletko pelannut aikaisemmin, mutta et meinaa löytää sopivaa jengiä? Miltä kuulostaisi 1-2 treenit viikossa opiskelijaporukassa, ja alle 100 euron kausimaksu?

Aalto-yliopiston koripallojoukkue, perinteinen teekkariseura PUS-Basket etsii uusia pelaajia miesten 1. joukkueeseen (2-divisioona), miesten 2. joukkueeseen (Unisportin harrastesarja) ja naisten (3-divisioona) joukkueisiin. Joukkueiden tiedot (esim. harjoitusaikataulut) löytyvät mainosjulisteesta (http://tiny.cc./pusbasket-poster) ja nettisivuiltamme (http://pusbasket.ayy.fi/)

Lisätiedot:

14. Teekkaripurjehtijoiden infoilta ti 27.1. klo 18-23 Ossinlinnassa

Kiinnostaako sinua raikas meri-ilma ja purjehtimisen jalot taidot? Haluatko oppia lukemaan merikarttaa ja tunnistamaan Helsingin edustan pahimmat karikot? Haluatko retkeillä Suomen kauniissa saaristossa rennossa ja hyvässä seurassa, etsien tunnelmallisimpia nuotiopaikkoja, lämpöisimpiä rantasaunoja ja kauneimpia auringonlaskuja? Tunnetko todella eläväsi vasta kun loki näyttää kaksinumeroisia lukuja ja vesi lentää? Viihdytkö kevätauringossa rapsuttelemassa veneenkylkeä? Olitpa sitten jo kokeneempi merikarhu tai kuivalla viihtyvä maakrapu, tule tiistaina 27.1. Ossinlinnan saunalle (Otakaari 18) kuulemaan Teekkaripurjehtijoiden toiminnasta ja vuoden aikana järjestettävistä eri aktiviteeteista! Infoa luvassa ainakin talven ja kevään kurssitarjonnasta, kevään talkoista ja kesän purjehdusreissusta. Tarjolla on myös ruokaa, juomaa ja kuuma sauna eikä lysti maksa yhtikäs mitään!

Mitä: Tripin infoilta
Missä: Ossinlinnassa
Milloin: ti 27.1. klo 18 alkaen, info-osuus n. klo 19-20
Hinta: 0e
Mukaan: avoin mieli ja saunakamppeet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *