Aalto High5 Dipolissa to 26.2.

High5 (suom. yläfemma) on oivallinen tapa ilmaista onnistumista, onnellisuutta tai yhteenkuuluvuutta ystävien, työkavereiden ja kanssaopiskelijoiden kesken; tyyliltään jossain virallisen kädenpuristuksen ja intiimin halauksen väliltä. Yläfemmoja käytetään erityisesti hetkinä, jolloin juhlitaan voittoa ja saavutuksia.

Merkitse ajankohta kalenteriisi! 26. helmikuuta 2015 kaikki aaltolaiset, kokoontuvat Dipoliin yhden iltapäivän ja illan ajaksi tutustumaan toistemme tekemisiin ja tuloksiin.

Miksi? Koska yliopistossamme tapahtuu paljon ja monenlaista kiinnostavaa, mutta meillä on harvoin aikaa ja mahdollisuutta tutustua toistemme tekemisiin ja innostua onnistumisista. Nyt on hyvä hetki tutustua monialaisen yliopiston tarjoamiin mahdollisuuksiin: Valitse ja kerää kaikki tieto suoraan parhaalta tietolähteeltä – ilmielävältä professorilta!

14.00–18.00
Koe Aalto-yliopisto pähkinänkuoressa yhden päivän aikana:
* Auditorio ja alakerta on varattu puheille, esityksille ja tiedekeskusteluille
* Yläkerrassa sukelletaan sivuaine-expoon ja maisteriohjelmien laajaan kirjoon, arktisen huoneen hyytäviin oivalluksiin sekä demojen maailmaan
* Pohjakerroksessa ja luolastossa puhutellaan kaikkia aisteja erinäisillä vuorovaikutteisilla ärsykkeillä

18.00–21.00
* Musiikkia ja verkostoitumista Boston Promenade Big Bandin säestyksellä

Makupaloja tutkimuksesta, kokemuksista ja tuloksista

Aalto ARTS esittelee Frankfurtin kirjamessujen vaikuttavan toteutuksen ja kiehtovan LEGO®-installaation sekä makupaloja uusimmasta muodista, elokuvista ja Living+ -videoista. Aalto ARTS Booksin teokset paljastavat Aallossa laadittujen väitöskirjojen uusimman viisauden ja taidekirjojen kauneuden.

Oletko koskaan ajatellut, miten ennakkoasenteet vaikuttavat tekemiimme päätöksiin? Aalto BIZin tutkijat ainakin ovat, ja nyt voit osallistua heidän kokeiluihinsa. Kauppakorkeakoulun vetämässä keskustelussa muutamat johtavat, jo maailmanluokkaan nousseet professorit ja tutkijat jakavat kokemuksiaan ja kertovat, kuinka he sen tekivät. Ja tiedoksi niille, jotka eivät sitä vielä tiedä, 50-vuotiaan Boston Promenade big band -orkesterin kantavana voimana ovat Kauppakorkeakoulun opiskelijat! Opit lisää pysymällä kuulolla koko illan!

Aalto CHEM esittelee uusimpia aurinkoenergiaan liittyviä innovaatioitaan, muun muassa tulostettavat aurinkopaneelit. Voit myös osallistua tuntoaistia hyödyntävään puututkimukseen, värjätä puusellua sekä saada lisätietoa Aallon kemiantutkimuksesta CHEM-elokuvateatterissa. Tule siis Dipoliin ottamaan selvää, mistä asiassa on kyse.

Myös Aalto ELECin tutkijat ja opiskelijat ovat viime aikoina työskennellet kiehtovien asioiden parissa. He esittelevät meille tuolin, joka tekee terveysmittauksia – yhdistettynä valheenpaljastimeen. He tuovat näytille Aalto 1 -satelliitin, robotteja sekä näköön ja kuuloon liittyviä erilaisia teknologiasovelluksia.

Aalto ENGin aktiviteetit vievät sinut sekä maa- että vesirakentamisen ihmeelliseen maailmaan. Sinulle näytetään virtuaalisen laivasuunnittelun ja ympäristöjen digitaalisen rakentamisen kommervenkit. Tai jätäpä talvitakkisi päälle ja käy arktisessa huoneessa – tätä lähemmäksi Etelämannerta et pääse Suomesta poistumatta! Tutustu näihin ratkaisuihin ja ehdotuksiin, joiden avulla ratkotaan muita haastavia ongelmia, kuten miten kulutetaan vähemmän vettä – ja ratkaistaan maailman vesikriisi.

Kaikki pelien rakastajat, olkaa valmiina! Monitieteellisen tutkimuksen tuloksena Aalto SCI tarjoaa pelihuoneen, jossa voit haastaa työ- tai opiskelukaverisi peliin tai kahteenkin! Tai jos haluat hyödyntää kaverisi aivotyöskentelyä, voit oppia lisää puhetieteestä ja neurotieteestä.

Nämä ovat vain joitakin kohokohtia, lisäksi ohjelma sisältää paljon muutakin, johon voit osallistua.

Klikkaa ja ilmoittaudu!: https://eage.aalto.fi/?fs/AaltoHighFive

Lisätietoa tapahtumasta saat seuraamalla Intoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *