Korkeakouluopiskelijoiden vaalikampanja starttaa ke 25.2. – AYY tapaa ehdokkaita Tapiolassa

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta (AYY) kerää kansanedustaehdokkaiden koulutuslupauksia Tapiolassa keskiviikkona 25.2. klo 11 alkaen. Samalla ehdokkaiden on mahdollista tehdä opiskelijoiden valmistelema pääsykoe eduskuntaan.

Tapahtuma on osa #Koulutuslupaus –vaalikampanjaa, joka on korkeakouluopiskelijoiden valtakunnallinen eduskuntavaalikampanja. Kampanja käynnistyy keskiviikkona 25. helmikuuta samaan aikaan eri kaupungeissa ympäri Suomen. Tuolloin opiskelija- ja ylioppilaskunnat järjestävät tempauksia, kuten pääsykokeita ehdokkaille, ja tarjoavat kuumaa juotavaa ohikulkijoille. Kampanjaa koordinoivat Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ja Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL).

Koulutuslupauksella opiskelijat haluavat muistuttaa ehdokkaita ja puolueita siitä, että koulutus on paras lahja yksilölle ja yhteiskunnalle. Suomalaisen yhteiskunnan kulmakiviä ovat korkea osaaminen ja kansainvälisesti tunnettu koulutusjärjestelmä. Koulutus on eniten hyvinvointia, tasa-arvoa ja talouskasvua tuottava yksittäinen tekijä. Panostamalla koulutukseen panostamme myös Suomen tulevaisuuteen.

  • Mitä: Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY järjestää kampanja-avauksen Tapiolassa. Ohjelmassa pääsykoe eduskuntaan –visailu, koulutuslupauksia sekä ehdokkaiden puheenvuoroja.
  • Missä: Tapiola (Sampotori – Heikintori)
  • Milloin: 25.2. klo 11.00 – 13.00
  • Yhteyshenkilö: Heikki Koponen, 050 517 2674, heikki.koponen@ayy.fi

Valtakunnallisen kampanjan nettisivu avautuu 25.2. osoitteessa koulutuslupaus.fi ja Facebookissa www.facebook.com/koulutuslupaus. Vaalikampanjan aihetunnisteena sosiaalisessa mediassa on #koulutuslupaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *