Elisa ja Aalto-yliopiston ylioppilaskunta aloittavat yhteistyön

Tiedote
AYY ja ElisaElisa_logo_blue_RGB
25.3.2015
Julkaistavissa heti

Tietoliikenneyhtiö Elisa ja Aalto-yliopiston ylioppilaskunta (AYY) ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä aiemmin Teekkarikylän Olohuoneena tunnettu tila nimetään Elisa Olohuoneeksi. Laaja yhteistyö tulee näkymään myös AYY:n viestintäkanavissa, esimerkiksi työelämäblogissa. Yhteistyön myötä Elisa haluaa madaltaa raja-aitoja yritys- ja opiskelijamaailman välillä ja kertoa opiskelijoille ICT-alan monipuolista työmahdollisuuksista.

”Elisa rakentaa suomalaista tietoyhteiskuntaa, ja tätä työtä tahdomme tehdä yhdessä Aalto-yliopiston opiskelijoiden kanssa. Aalto on meille harjoittelijoiden ja lopputöiden kautta tuttu ja mieluisa yhteistyötaho, ja arvostamme Aallon opiskelijoiden osaamista ja asennetta. Nyt AYY:n kanssa aloitettavan yhteistyön kautta toivomme löytävämme myös uusia, kumpaakin osapuolta hyödyttäviä tapoja toimia yhdessä”, kertoo henkilöstöpäällikkö Helena Nousiainen Elisasta.

”Elisa on monipuolisena ja mielenkiintoisena yrityksenä ja työnantajana hieno lisäys kasvavaan yhteistyökumppaneidemme joukkoon. Olen innoissani alkavasta yhteistyöstä, enkä malta odottaa, että Elisa Olohuone pääsee avaamaan ovensa”, kommentoi AYY:n hallituksen yrityssuhteista vastaava jäsen Anni Rahiala.

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,54 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY tarjoaa jäsenilleen mm. opiskelija-asuntoja sekä juhlatiloja ja tekee vaikuttamistyötä aaltolaisen erinomaisen elämän saavuttamiseksi niin hyvinvointia edistämällä kuin Aalto-yliopiston opetusta kehittämällä. www.ayy.fi

Lisätiedot:

AYY:n hallituksen yrityssuhteista vastaava jäsen Anni Rahiala, anni.rahiala@ayy.fi
Elisa Oyj, henkilöstöpäällikkö Helena Nousiainen, puh. 050 502 9999, etunimi.sukunimi@elisa.fi