Vastaa ARTSin sisäilmakyselyyn

Sisäilmaongelmat aiheuttavat huolta Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa. Osallistuthan opiskelijoille ja henkilökunnalle suunnattuun sisäilmakyselyyn ja autat selvittämään missä nyt mennään.

Kyselyssä selvitetään työ- ja oppimisympäristöön liittyviä ongelmia ja sisäilmasta johtuvia oireita. Tulosten perusteella käynnistetään tarkemmat tutkimukset ja tehdään tarvittavat korjaukset. Kysely tullaan toistamaan vuosittain. Tämän kyselyn tulokset julkistetaan tiedotustilaisuudessa keskiviikkona 20.5.2015 Arabian kampuksella ja sitä on mahdollisuus seurata videon välityksellä. Kutsu tilaisuuteen lähetetään myöhemmin.

Verkkopalvelu Webropolissa tehtävään kyselyyn tarvitset aikaa vain muutaman minuutin verran, ja luottamuksellisuuden vuoksi kyselyyn vastataan nimettömästi. Kyselyn lopussa voit jättää yhteystietosi, jolloin samalla osallistut Kino Sheryl -leffalippujen arvontaan.

Otathan muutaman minuutin aikaa ja vastaat kyselyyn! Kyselyyn voi vastata 15.4.2015 asti.  https://www.webropolsurveys.com/S/86CB4846B20BB8DF.par

 

Miten oireiden ilmetessä toimitaan?

Mikäli opiskelija kärsii huonon sisäilman aiheuttamista oireista, tulee hänen ottaa yhteyttä Ylioppilaiden terveydenhuoltosäätiön terveydenhoitajaan Johanna Eklundhiin numeroon 046 710 1027 (ma-to klo 8-15, pe 8-14). YTHS:n lääkäri antaa asiantuntijalausunnon, minkä jälkeen opiskelijan tulee toimittaa lausunto oppimispalveluiden toimistoon, joka vastaa opiskelijoiden esteettömyyden edellyttämistä toimista. Myös opiskelijoiden tietosuojan toteutumisen kannalta on suotavaa, että lausunto toimitetaan oppimispalveluissa nimetyille henkilöille. Asiaa hoitavat oppimispalveluissa Pulma Föhr-Siltavuori sekä Leena Koskinen.

Vastaavissa tilanteissa henkilökunnan yhteyshenkilö työterveydestä on lääkäri Taina Taube Diacorista. Sisäilmaoireita epäillessä on suositeltavaa ottaa juuri omaan vastuulääkäriin (Taube) yhteyttä.

Jos opiskelija tai henkilöstön jäsen havaitsee sisäilman olevan huonoa tietyssä tilassa, asiasta tulee laitaa sähköpostia osoitteeseen sisailma@list.aalto.fi. Viesti ohjautuu työsuojelupäällikkö Lasse Walliukselle ja alueen työsuojeluvaltuutetulle Helena Härköselle. Viestiin vastataan lähettäjälle viikon kuluessa.

Lisätiedot:

Päällikkö, sisäilmatyöryhmän puheenjohtaja Tapio Koskinen, tapio.koskinen@aalto.fi, +358505004350
Henkilöstösihteeri, sisäilmatyöryhmän sihteeri Mari Tammisaari, mari.tammisaari@aalto.fi, +358504317423

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *