Yhdistystiedote viikolle 15/2015

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 15/2015. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Toiminta-avustusten hakuaikaa on jatkettu pääsiäispyhien yli 7.4. klo 23:59 asti, koska järjestelmä oli viikonloppuna pitkään alhaalla. Pahoittelut aiheutuneesta vaivasta! Hakuohjeet täällä

Muista myös hakea kerho- ja varastotiloja! Nyt niitä on kerrankin tarjolla!

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ
1. Kerho- ja varastotilat ovat haettavissa, haku-DL 12.4.2015.
2. Wappu tulee – lisää yhdistyksesi wapputapahtumat wappu.fi-nettisivulle!
3. Ilmoita tapahtumasi AYY:n lukuvuosikalenteriin 2015-2016, dl 26.5.

1. KERHO- JA VARASTOTILAT OVAT HAETTAVISSA, HAKU-DL 12.4.2015.

Yhdistyksille pysyvästi vuokrattavien tilojen jakokäytäntöjä uudistettiin vuoden 2014 aikana. Jatkossakin vapaista/vapautuvista tiloista ilmoitetaan yhdistystiedotteen kautta, jonka jälkeen yhdistysten on mahdollista hakea tilaa. Tilat jaetaan yhdistyksille vuokrattavien tilojen pisteytysmallia (pdf) apuna käyttäen.

Nyt on jälleen uuden tilojen hakukierroksen aika. Sekä varasto- että kerhotiloja haetaan sähköisellä hakulomakkeella:

Varastotilat: https://lomake.ayy.fi/hallinto/varastotilan-hakulomake-yhdistyksille/

Kerhotilat: https://lomake.ayy.fi/hallinto/kerhotilan-hakulomake-yhdistyksille/

Nyt haettavana olevat tilat ja niiden pinta-alat ovat tarkasteltavissa hakulomakkeiden täyttämisen yhteydessä.

Haun aikataulu on seuraava:

Hakulomake on auki ke 25.3. klo 12.00 – su 12.4. klo 23.59 välisen ajan.

AYY:n tilatoimikunta käsittelee saapuneet hakemukset viikolla 16. AYY:n hallitus päättää tilojen myöntämisestä yhdistyksille tilatoimikunnan esityksestä viikolla 17.

Sopimukset tiloista pyritään tekemään toukokuusta 2015 alkaen. Vuokrasopimukset ovat voimassa toistaiseksi, ellei toisin sovita.

HUOM! Vain edellä mainituilla lomakkeilla saapuneet hakemukset huomioidaan. Aiemmin sähköpostilla lähetettyjä tilatiedusteluita tai myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.

Lisätietoja: Johanna Pietiläinen, etunimi.sukunimi (a) ayy.fi, 050 520 9434

2. WAPPU TULEE – LISÄÄ YHDISTYKSESI WAPPUTAPAHTUMAT WAPPU.FI-NETTISIVULLE!

Wappu on julistettu saapuvaksi ja samaan tapaan perinteisesti aukeaa wappu.fi! Sivustolle voi kuka tahansa aalto-yhteisössä lisätä wappuisat tapahtumansa kaiken (wappu)kansan nähtäville. http://wappu.fi/

Käy siis lisäämässä yhdistyksesi tapahtumat sivustolle jo nyt! Jos tapahtuman kaikki yksityiskohdat eivät ole vielä selvillä, voit lisätä myös ns. dummyn eli päivämäärävarauksen. Tapahtuman tietoja pystyy myöhemmin päivittämään, jos tapahtumaa tehdessä määrittää käyttäjän ja salasanan. Lisääthän tapahtumista ainakin otsikon ja pieni selityksen myös englanniksi! Näin myös kansainväliset opiskelijat pääsevät osallistumaan.

Huomaathan, että tapahtumat eivät ilmesty kalenteriin välittömästi lisäämisen jälkeen, vaan ylläpitäjän on hyväksyttävä ne ensin.

Mikäli sivusto ei toimi tai esimerkiksi salasana unohtuu, saat yhteydet ylläpitäjiin sähköpostitse: webmaster@ayy.fi

3. ILMOITA TAPAHTUMASI AYY:N LUKUVUOSIKALENTERIIN 2015-2016, DL 26.5.

AYY:n piirissä toimivilla yhdistyksillä ja toimijoilla on mahdollista ilmoittaa tärkeitä tapahtumapäivämääriään ylioppilaskunnan lukuvuosikalenteriin. Tapahtumia voi ilmoittaa alle linkitettyn google docs –tiedoston kautta tiistaihin 26.5.2015 saakka. Lisää tapahtumat oikean kuukauden alle aikajärjestyksessä. Kirjoita teksti, jonka haluat kalenteriin, ”Event name/Text” –sarakkeeseen (taustaväriltään keltainen). Huomioithan, että yhdelle riville mahtuu maksimissaan 25 merkkiä tekstiä, välit mukaan lukien. Mieti kirjoittaessasi, montako riviä omasta kalenteristasi haluat ”tuhlattavan”. Kalenterista tulee kolmikielinen, joten ota myös tämä huomioon tekstiä suunnitellessasi.

Jos samalla päivälle samaan aikaan on merkattu useita tapahtumia, kalenteriin päätyy se, joka koskettaa suurinta osaa opiskelijoista. Tiedosto on muokattavissa annettuun deadlineen 26.5.2015 asti, johon saakka voit käydä tekemässä tapahtumiin muutoksia. Täytä sarakkeet huolellisesti, ja tarkista ja tuplatarkista, että tiedot ovat oikein. Muista täyttää taulukkoon myös tieto siitä, kuka tapahtuman järjestää.

http://tinyurl.com/ayycalendar2015

Kysymyksiä ja kommentteja ottaa vastaan AYY:n tiedottaja Henna Lahti (henna.lahti@ayy.fi tai 050 5209440).

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Kati Penttinen (kati.penttinen@ayy.fi, puh: 050 520 9442).