Yhdistystiedote viikolle 17/2015

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 17/2015. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ
1. Tuo yhdistyksesi merkit merkkimyyntiin! DL 19.4.
2. Tule rastinpitäjäksi Hullu Jussiin! DL 20.4.
3. Wappu tulee – lisää yhdistyksesi wapputapahtumat wappu.fi-nettisivulle!
4. Ilmoita tapahtumasi AYY:n lukuvuosikalenteriin 2015-2016, DL 26.5.

1. TUO YHDISTYKSESI HAALARIMERKIT MERKKIMYYNTIIN! DL 19.4.

Teekkarijaosto järjestää perinteisen haalarimerkkimyynnin tiistaina 21.4. klo 10-14 Otaniemen päärakennuksen aulassa ja keskiviikkona 22.4. Ei Akateemisen Wartin yhteydessä. Tervetuloa paikalle ostamaan hauskimmat haalarimerkit Wapuksi, ennen kuin parhaimmat viedään käsistä!

Haluaako yhdistyksesi tuoda merkkinsä myyntiin? Ilmoita tänne tietosi ja myymme merkkisi puolestasi. Ilmoita tietosi viimeistään 19.4.

https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/merkkimyynti-badge-sales/

Jos ilmenee kysyttävää, ota yhteyttä Teekkarikulttuuritirehtööreihin: Mikko Karjalainen ja Sirius Vuorikoski (etunimi.sukunimi@ayy.fi).

2. TULE RASTINPITÄJÄKSI HULLU JUSSIIN! DL 20.4.

Hullu Jussi!

Otaniemen yö täyttyy hullunhauskasta wappumeiningistä Hullu Jussissa 29.4.!

Kun fuksijoukkueet ovat lähteneet matkaan Yöjäynän alkupamauksen jälkeen, on aika selvittää Otaniemen hulluin, hauskin ja kekseliäin kaveriporukka!

Kerää siis oma 4-10 hengen joukkueesi ja lähde seikkailemaan ympäri Otaniemeä suorittaen vauhdikkaita rasteja ja kilpailemaan “hulluimman teekkariporukan” tittelistä.

Tässä kisassa ratkaisevat wappufiilis ja railakas teekkarihenki!

Jos rastien kiertely on tullut opiskeluvuosien aikana jo liiankin tutuksi, kannattaa lähteä mukaan rastinpitäjäksi. Rastia voi pitää joko yhdistyksen kesken tai sitten vain satunnaisella kaveriporukalla.

Rastin pitäminen todella kannattaa, sillä nopeiten ilmonneille rastinpitäjäporukoille on varattu neljä paikkaa per porukka karaokebussikuljetukseen Ullikselle 1.5.!

Mukaan voi ilmoittautua joukkueittain oheisesta linkistä. Deadline joukkueeksi ilmoittautumiselle on 25.4.

https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/hullu-jussi-crazy-john/

Jos haluat pitää rastia, ilmoittaudu rastinpitäjäksi. Deadline rastinpitäjäksi ilmoittautumiselle 20.4.

https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/hullu-jussin-rastit-crazy-johns-checkpoints/

Mukaan kannattaa ilmoittautua jo pelkästään huikeiden palkintojen takia, parhaalle ryhmälle ja rastille on luvassa wappuaattona mahtavat wappukorit! Lisäksi parhaat rastinpitäjät saavat veloituksetta käyttöönsä yhdeksi illaksi jonkun AYY:n kertavuokrattavan saunatilan kesällä tai syksyllä.

Hullu Jussin jälkeen voi siirtyä virallisille jatkoille PELMU:n Wappufestareille Smökkiin!

https://www.facebook.com/events/1551680831760280/

Voittajajoukkue sekä paras rasti julkistetaan 30.4 klo 13 alkavassa Wappuriehan julistuksessa!

3. WAPPU TULEE – LISÄÄ YHDISTYKSESI WAPPUTAPAHTUMAT WAPPU.FI-NETTISIVULLE!

Wappu on julistettu saapuvaksi ja samaan tapaan perinteisesti aukeaa wappu.fi! Sivustolle voi kuka tahansa aalto-yhteisössä lisätä wappuisat tapahtumansa kaiken (wappu)kansan nähtäville. http://wappu.fi/

Käy siis lisäämässä yhdistyksesi tapahtumat sivustolle jo nyt! Jos tapahtuman kaikki yksityiskohdat eivät ole vielä selvillä, voit lisätä myös ns. dummyn eli päivämäärävarauksen. Tapahtuman tietoja pystyy myöhemmin päivittämään, jos tapahtumaa tehdessä määrittää käyttäjän ja salasanan. Lisääthän tapahtumista ainakin otsikon ja pieni selityksen myös englanniksi! Näin myös kansainväliset opiskelijat pääsevät osallistumaan.

Huomaathan, että tapahtumat eivät ilmesty kalenteriin välittömästi lisäämisen jälkeen, vaan ylläpitäjän on hyväksyttävä ne ensin.

Mikäli sivusto ei toimi tai esimerkiksi salasana unohtuu, saat yhteydet ylläpitäjiin sähköpostitse: webmaster@ayy.fi

4. ILMOITA TAPAHTUMASI AYY:N LUKUVUOSIKALENTERIIN 2015-2016, DL 26.5.

AYY:n piirissä toimivilla yhdistyksillä ja toimijoilla on mahdollista ilmoittaa tärkeitä tapahtumapäivämääriään ylioppilaskunnan lukuvuosikalenteriin. Tapahtumia voi ilmoittaa alle linkitettyn google docs –tiedoston kautta tiistaihin 26.5.2015 saakka. Lisää tapahtumat oikean kuukauden alle aikajärjestyksessä. Kirjoitaa teksti, jonka haluat kalenteriin, ”Event name/Text” –sarakkeeseen (taustaväriltään keltainen). Huomioithan, että yhdelle riville mahtuu maksimissaan 25 merkkiä tekstiä, välit mukaan lukien. Mieti kirjoittaessasi, montako riviä omasta kalenteristasi haluat ”tuhlattavan”. Kalenterista tulee kolmikielinen, joten ota myös tämä huomioon tekstiä suunnitellessasi.

Jos samalla päivälle samaan aikaan on merkattu useita tapahtumia, kalenteriin päätyy se, joka koskettaa suurinta osaa opiskelijoista. Tiedosto on muokattavissa annettuun deadlineen 26.5.2015 asti, johon saakka voit käydä tekemässä tapahtumiin muutoksia. Täytä sarakkeet huolellisesti, ja tarkista ja tuplatarkista, että tiedot ovat oikein. Muista täyttää taulukkoon myös tieto siitä, kuka tapahtuman järjestää.

http://tinyurl.com/ayycalendar2015

Kysymyksiä ja kommentteja ottaa vastaan AYY:n tiedottaja Henna Lahti (henna.lahti@ayy.fi tai 050 5209440).

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Kati Penttinen (kati.penttinen@ayy.fi, puh: 050 520 9442).