Susanna Koistinen AYY:n koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi

AYY
Tiedote
22.4.2015
Julkaistavissa heti

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY:n hallitus on kokouksessaan 19/2015 valinnut ylioppilaskunnan koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi filosofian maisteri Susanna Koistisen.

Koistinen on valmistunut filosofian maisteriksi vuonna 2014 Jyväskylän yliopistosta. Hänen opintonsa sisälsivät muun muassa kirjallisuuden, suomen kielen, historian, kasvatustieteen sekä opintohallinnon ja -johtamisen opintoja. Lisäksi Koistinen opiskelee koulutusteknologian maisteriohjelmassa. Koistinen siirtyy AYY:aan Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnasta, jossa hän on työskennellyt koulutuspoliittisena sihteerinä vuodesta 2012. Koistinen on toiminut myös Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan hallituksessa sekä lukuisissa Jyväskylän yliopiston luottamustoimissa ja Jyväskylän kaupungin kunnallisissa luottamustoimissa.

”Olen todella innoissani mahdollisuudesta päästä perehtymään Aalto-yliopistoon ja sen ylioppilaskuntaan, joka on aivan uudenlainen ja innostava monialainen yhteisö. Alvar Aallon kampus varmasti lievittää koti-ikävää ja Jyväskylästä hankittu oppi tulee hyvään käyttöön.” sanoo Koistinen.

Asiantuntuja toimii koulutuspoliittisissa työryhmissä ja on osaltaan vastuussa lausuntotyöstä. Lisäksi hänen työnkuvaansa kuuluu hallinnon opiskelijaedustajien valinta ja koulutus. Hän vastaa koulutuspoliittisesta yhteistyöstä opiskelijoiden ja opiskelijajärjestöjen kanssa sekä opiskelijoiden oikeusturvaan liittyvistä kysymyksistä ja opiskelijaneuvonnasta.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa.

 

Lisätietoja:

Pääsihteeri Janne Koskenniemi, janne.koskenniemi(at)ayy.fi, 050 520 9415

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *