AYY siirtyy uuteen asunnonhakujärjestelmään 19.5. alkaen

AYY:n siirtyy tiistaina 19.5. käyttämään uutta Domo-asunnonhakujärjestelmää. Vanha Campus-järjestelmä ajetaan alas 15.5. torstain ja perjantain välisenä yönä, jonka jälkeen käyttäjien, hakemusten ja vuokrasopimusten viimeinen tilanne siirretään viikonlopun aikana Domo-järjestelmään.

Domon kautta hoidetaan kaikki AYY:n asuntojen hakemiseen ja vuokraamiseen liittyvä pitkälti Campus-järjestelmän tyyliin. Domo on kuitenkin kehitetty hakijoiden ja asukkaiden kannalta Campusta helpommaksi ja läpinäkyvämmäksi järjestelmäksi. Domossa esimerkiksi voi määritellä vaikka yhden asunnon tarkkuudella mitä asuntoa hakee. Näin hutitarjouksia ja hukkaan mennyttä jonottamista toivottavasti tapahtuu huomattavasti vähemmän.

Vanhoilta käyttäjiltä Domon käyttöönottaminen vaatii uuden salasanan tilaamisen ja omien tietojen päivittämisen. Huomatkaa, että Campus-järjestelmä käytti käyttäjätunnuksena henkilötunnuksia. Domo taas käyttää käyttäjätunnuksena sähköpostiosoitetta.

Huom. syksyn 2015 uusien opiskelijoiden hakemukset soluasuntoihin ja vaihto-opiskelijoiden hakemukset kalustettuihin soluasuntoihin otetaan vastaan vain suoraan Domo-järjestelmään. Campus-järjestelmään tehdyt fuksihakemukset joudutaan hylkäämään, koska niiden siirtäminen Domoon ei vain onnistu fiksusti. Koska fuksihakemusten järjestys jonoissa arvotaan, tämä ei vaikuta uusien opiskelijoiden mahdollisuuksiin saada asuntoa AYY:ltä mitenkään.

Domo-järjestelmä löytyy osoitteesta Domo.ayy.fi

Kaikissa ongelmatilanteissa ja erikoisjutuissa voi kysyä apua asumisen asiantuntija Jaakko Koivulalta (050 520 9444, etunimi.sukunimi@ayy.fi).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *