Lähde toimitsijaksi Aallon yhteiseen juoksutapahtumaan!

Aalto-kympille ja Aalto-vitoselle tarvitaan toimitsijoita! Toimitsijat saavat viime vuoden tapaan osallistua ilmaiseksi maratonille tai puolimaratonille.

Aaltoyliopisto rekrytoi kisapäivälle sunnuntai 20.9. vähintään 30 toimitsijaa avustamaan kisakansliassa, juomapisteellä ja maalialueen huollossa. Myös perjantaina 18.9. tarvitaan apukäsiä kansliassa klo 12.00-16.00. Toimitsijat saavat juoksupaidan, evästä kisapäivänä sekä 40€ urheilutarvikelahjakortin Intersport Forumiin tai mahdollisuuden osallistua ilmaiseksi puolimaratonille tai maratonille lauantaina 19.9.2014.

Toimitsijatehtävät ovat sunnuntaina kahdessa vuorossa klo 8.30-13.30 tai 12.30-16.30 tai perjantaina klo 12.00-16.00. Tarkempi tehtävä ilmoitetaan myöhemmin. Tehtävät ovat kansliassa (paitajako, numerojako), juomapisteellä tai maalihuollossa. Voi toivoa kumpaan vuoroon haluaa. Aamuvuorosta ehtii juoksemaan kymppiä.

Ilmaisen maratonin tai puolikkaan valinneelle kympin toimitsijalle lähetetään osanottomaksulasku, jos hän ei tule tehtäviin sunnuntaina eikä poissaolosta ole esittää lääkärintodistusta. Lasku tulee 31.8. voimassaolevien yleisten hintojen mukaan.

Ilmoittautumiset liikuntapäällikkö Martti ”Mara” Kyykoskelle viimeistään perjantaina 4.9.

Lähetä seuraavat tiedot: korkeakoulu, laitoksesi, yksikkösi tai opiskelijanumero, nimi, email, puhelin, ja mihin toimitsijavuoroon haluaisit, ja jos osallistut puolimaratonille tai maratonille, sarja ja syntymävuosi

Lisätietoja antaa Aallon liikuntapäällikkö Martti Kyykoski, p. 0400 744 258, martti.kyykoski@aalto.fi

Lähde siis mukaan toteuttamaan liikuntatapahtumaa jo lukuvuoden alussa!

– Rosa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *