Testaa Sanoman Flou-sovellusta ilmaiseksi vuoden loppuun saakka

Flou_Logotilkkutakki

AYY:n jäsenet saavat käyttöönsä Sanoman uuden Flou-sovelluksen ilmaiseksi!

Tutut ja luotettavat lehtibrändit ovat nyt siististi paketoituna helppokäyttöiseen palveluun iPhone-puhelimissa ja iPad-tableteissa. Pysy ajan tasalla päivän polttavista puheenaiheista ja löydä uusia sinua kiinnostavia artikkeleita. Flou koostaa sisältöjä useista kymmenistä maksullisista aikakausi- ja sanomalehdistä sekä verkkojulkaisuista. Flou tarjoaa Suomen laajimman valikoiman lehtijuttuja sekä verkkosisältöjä ja nyt Aalto-yliopiston opiskelijat saavat poikkeuksellisesti sovelluksen käyttöönsä maksutta (norm. 12,99 €/kk) vuoden loppuun asti rekisteröitymällä palveluun asennuksen yhteydessä Aallon sähköpostiosoitteella.

Lataa nyt Flou App Storesta ja rekisteröidy palveluun @aalto.fi -päätteisellä sähköpostiosoitteellasi. Saat automaattisesti maksuttoman käyttöoikeuden palveluun vuoden loppuun asti.

Floun avulla voit:

1. Seurata mitä tahansa sinua kiinnostavia aiheita, kuten mm. talous, muoti ja kauneus,  urheilu, autot, tekniikka, hyvinvointi, sisustus, ruoka ja monia muita.

2. Säästää aikaa ja vaivaa. Flou on älykäs palvelu, joka oppii mistä juuri sinä pidät ja tarjoaa sen perusteella juuri sinua kiinnostavia juttuja. Voit keskittyä olennaiseen eli sisällöstä nauttimiseen.

3.  Löytää uusia mielenkiintoisia juttuja Floun toimituksen tekemien sisältöpoimintojen kautta.

Lisätietoja palvelusta löydät osoitteesta www.flou.fi.

Nautinnollisia lukuhetkiä Floun parissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *