Elisa Olohuone avattu – tutustu uusiin palveluihin

Tietoliikenneyhtiö Elisan ja AYY:n maaliskuussa aloittaman yhteistyön johdosta Teekkarikylän olohuone on nyt muutettu Elisa Olohuoneeksi. Yhteistyö on tuonut tilaan uuttaa ilmettä, ja Elisa tarjoaa varaajien käyttöön omia viihdepalveluitaan.

screen_sohvat
Sisustukseen kuuluu mm. Fatboy-säkkituoleja. Elisa Viihteen, videotykin ja valkokankaan avulla voit järjestää mitä mainioimman leffaillan.

Hakiessasi Elisa Olohuoneen avaimen saat nyt koodin, jolla pääset katsomaan Elisa Viihteen tarjontaa omalta tietokoneeltasi. Liittämällä tietokoneesi joko HDMI- tai VGA-liitännällä Elisa Olohuoneen videotykkiin viihdyttävä leffailta on taattu. Elisa Viihteen koodi kuuluu tilan vuokraan.

tabletti
Elisa Olohuoneesta löytyvällä tabletilla voit lukea Elisa kirjan teoksia.

Lisäksi illan aikana tai ystävien saapumista odotellessa voit tutustua Elisa Kirjaan, jota pystyy selailemaan tilasta löytyvällä tabletilla. Elisa kirjasta löytyy luettavaksi valikoima kuumimpia liike-elämää käsitteleviä kirjoja.

Tilan kalustusta täydentää kolme mukavaa Fatboy-säkkituolia ja väriä seinille antaa Elisan seinäteippaukset.

Elisa Olohuone sijaitsee osoitteessa Jämeräntaival 5A. Tila on AYY:n jäsenille ilmainen ja maksaa muille 50 € / h. Varaa oma vuorosi AYY:n tilavarausjärjesetelmän kautta osoitteessa tila.ayy.fi.

Tervetuloa viihtymään Elisa Olohuoneeseen!

Miten tilaa voisi kehittää entisestään? Lähetä palautetta osoitteeseen tilat@ayy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *