Domon käyttöönotto

AYY on siirtynyt uuteen Domo-asuntojärjestelmään. Campus-tilit on muutettu Domo-tileiksi ja kaikki tiedot olisi pitänyt siirtyä Domon puolelle. Tässä infossa on mukana tietoa Domon käyttöönotosta ja ensimmäisestä viikosta Domon parissa.

Kuinka otan Domon käyttöön?
Tilaa itsellesi uusi salasana osoitteesta: https://domo.ayy.fi/customers/password/new

Käytä tilaamiseen sähköpostiosoitetta, joka sinulla oli käytössä Campus-järjestelmässä. Jos et muista mitä sähköpostia aikoinaan käytit tai et pääse enää käsiksi ko. sähköpostiin, lähetä viesti domo-support@ayy.fi, niin homma hoituu.

Hakemusten siirtyminen
Campuksessa tehdyt hakemukset ovat siirtyneet Domoon kokonaisuudessaan. Ainakaan osa hakijoista ei kuitenkaan omalla puolellaan näe hakemuksista juuri mitään tietoa. Tiedot ovat kuitenkin tallessa. Tätä korjataan paraikaa, joten don’t panic.

Jonosijoitukset säilyvät pääasiassa entisellään. Domo käsittelee asuntojonoja hyvin eri tavalla kuin Campus, joten jonot tulevat elämään siinä vaiheessa kun hakemuksia päivitetään Domo-aikaan. Domossa jokaisella asunnolla on käytännössä oma jononsa. Tämän vuoksi suuremmat jonokokonaisuudet (esimerkiksi Teekkarikylän yksiöjono) tulee muuttumaan kun hakemuksia päivitetään ja hakijat rajaavat asuntoja pois hakemuksistaan. Jonosijoituksia ei vielä näy hakijoiden puolella, mutta ne pyritään saamaan näkyviin mahdollisimman pian.

Perheasuntojen hakeminen
Suurempien asuntojen hakemisessa voi olla jotain ongelmaa tällä hetkellä. Jos teet hakemuksia kaksioihin tai sitä suurempiin asuntoihin, tarkista näyttääkö hakemus oikealta ja onko siinä myös hakemuksen lähettämisen jälkeen kaikki asunnot yhä mukana.

Ongelmia, palautetta?
Ota yhteyttä domo-support@ayy.fi, niin keksitään jotain!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *