Yhdistystiedote viikolle 23/2015

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 23/2015. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tämä on kevään viimeinen yhdistystiedote. Tiedote ilmestyy seuraavan kerran elokuun lopussa 28.8. Mikäli sinulla on tärkeää tiedotettavaa yhdistyksille kesän aikana, ota yhteyttä suoraan järjestöasiantuntijaan (jarjestoasiat@ayy.fi, p. 050 520 9442).

Hyvää kesää!

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ
1. Hae yhdistyksesi postit AYY:n postilötteröistä
2. Käy rekisteröimässä yhdistyksesi Tahlo-tietokantaan
3. AYY Events – AYY avaa Facebook-ryhmän tapahtumamarkkinoinnille!
4. Kerhotiloja yliopistolta
5. Jämeräntaival 10 ja 11 varastoja tarjolla

1. HAE YHDISTYKSESI POSTIT AYY:N POSTILÖTTERÖISTÄ

AYY:n yhdistysten postilötterö pullistelee täysinäisenä. Tule siis hakemaan yhdistyksesi postit, jotta seuraavakin jako mahtuu oikeisiin lokeroihin!

2. KÄY REKISTERÖIMÄSSÄ YHDISTYKSESI TAHLO-TIETOKANTAAN

AYY siirtyy käyttämään toiminta-avustuksen hakemiseen käytettyä Tahlo-järjestelmää virallisena yhdistystietokantana. Vanhaa järjestelmää pidetään yllä ensi vuoden toiminta-avustuksiin asti, jotta yhdistyksiä ei epähuomiossa tipahtaisi joukosta.

Tahlo on nyt avattu ja siellä olevia tietoja voi käydä vapaasti muokkaamassa, toiminta-avustuksen hakulomaketta lukuun ottamatta. Pidäthän yhdistyksesi tiedot ajan tasalla, etenkin oikeat yhteystiedot ovat ensiarvoisen tärkeitä. Tahlo on auki, kunnes sulkemistarvetta ilmenee, eli näillä näkymin vuoden loppuun asti. Järjestelmä löytyy osoitteesta http://tahlo.ayy.fi

AYY:n yhdistysrekisterin 212 yhdistyksestä vain 180 löytyy tällä hetkellä Tahlosta. Jos tunnet piston sydämessäsi, käy lisäämässä yhdistyksesi järjestelmään nyt! Mikäli yhdistyksesi ei ole enää toiminnassa tai haluaa syystä tai toisesta poistua AYY:n yhdistysrekisteristä, ilmoita siitä yhdistysasiantuntijalle. Puuttuviin yhdistyksiin otetaan yhteyttä kesäkuun aikana. Yhdistykset, jotka eivät ole ilmoittaneet itsestään kahtena peräkkäisenä vuotena poistetaan yhdistysrekisteristä.

Järjestelmään tehdään vielä joitain muutoksia. Toiminta-avustuskierroksella huomatut virheet ja ongelmat kootaan toukokuun aikana ja ne on tarkoitus toteuttaa kesäkuun aikana. Jos huomasit tai huomaat järjestelmässä ongelmia, ole ystävällinen ja ilmoita niistä järjestöasiantuntijalle.

3. AYY EVENTS – AYY AVAA FACEBOOK-RYHMÄN TAPAHTUMAMARKKINOINNILLE!

AYY perustaa Facebookiin ryhmän ”AYY Events”, jossa eri toimijat voivat mainostaa tapahtumiaan. Ryhmä avataan kesäkuun aikana.. AYY tiedottaa ryhmän avaamisesta vielä myöhemmin. Ryhmässä voi julkaista Aallon opiskelijoille tarkoitettuja ei-kaupallisia tapahtumia. Kanavaa saavat käyttää kaikki AYY:n jäsenet ja piirissä toimivat yhdistykset. Kanava on epävirallinen ja vapaamuotoinen, eivätkä siellä julkaistut tapahtumat siirry AYY:n muihin tiedotuskanaviin.

4. KERHOTILOJA YLIOPISTOLTA

Kampuksen kehittyessä nopealla tahdilla on myös järjestöjen mahdollista saada käyttöönsä uusia tiloja.

Mikäli yhdistyksesi on kiinnostunut uudesta kerhotilasta yliopiston rakennuksissa, lähetä osoitteeseen tilat@ayy.fi lyhyt viesti joka sisältää ainakin seuraavat asiat:

– Lyhyt kuvaus yhdistyksestä
– Lyhyt kuvaus siitä mihin käyttöön kerhotila tulisi
– Mikäli saatte tilan, niin kuinka usein arvioitte siellä olevan toimintaa?
– Mitkä rakennukset sopisivat käyttöönne parhaiten?
– Kuinka monta henkilöä tilassa olisi tyypillisen käytön aikana?
– Kuinka monta henkilöä tilassa olisi huippukäytön aikaan?
– Onko vesipiste tarpeellinen?
– Muut erityistarpeet tai toiveet

5. JÄMERÄNTAIVAL 10 JA 11 VARASTOJA TARJOLLA

Hoasin rakennuksissa Jämeräntaival 10 ja 11 on runsaasti pieniä varastoksi soveltuvia tiloja. Tilojen tyypillinen koko on noin 5 neliötä. Mikäli yhdistyksesi on kiinnostunut tällaisen varaston vuokraamisesta, lähetä suoraan viestiä osoitteeseen anna.lassus@hoas.fi. Vuokrasta ja muista sopimuksen ehdoista tulee sopia tarkemmin Hoasin kanssa. Rakennukset menevät peruskorjaukseen lähivuosina, ja sen takia varastot tulevat olemaan ainakin tilapäisesti pois käytöstä jonkin aikaa.

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Kati Penttinen (kati.penttinen@ayy.fi, puh: 050 520 9442).