Tervetuloa Otaniemeen: Lukupaketti kesäksi!

AaltoParty2012_smallerLaskuri, joka ynnää päiviä kylterikandien muuttoon, näyttää taas pyöreitä. Muuttoon ja uuden lukuvuoden alkuun on aikaa enää vaivaiset 90 päivää.

Kesä ja kesälomat ovat seuraavaksi koettavana, mutta puuttuuko kesälukeminen?! Ei hätää! AYY on koostanut kesälukupaketin, jonka avulla kuka tahansa voi syksyn alkaessa olla Otaniemeyden asiantuntija. Tietoutta suositellaan syvennettäväksi osallistumalla aktiivisesti yhteisön tapahtumiin ja toimintaan koko tulevan lukuvuoden ja opiskelu-uran ajan.

Perustaso

Tutustumalla Otaniemi-suomi –sanakirjaan, selviät jokapäiväisistä tilanteista Otaniemen maaperällä ja ymmärrät, mistä ihmiset puhuvat.

Syvennetty perustaso

Onko sanasto otettu haltuun? Syvennä osaamistasi opettelemalla, Haalariesittely Mikäli haluat päästä vieläkin syvemmälle, tutustu myös, millaisia nyörejä haalarinsa koristukseksi voi ansaita.

Keskitaso

Sanasto on opeteltu ulkoa ja tunnistat vastaan kävelevät opiskelijat haalarin värin perusteella. Seuraavaksi on aika tutustua Otaniemen alueen rakennuksiin, luontoon ja tarinoihin. Missä on näkyvin ”viides julkisivu”? Mikä rakennus sijaitsee Otaniemen korkeimmalla paikalla? Mainio työkalu tähän on esimerkiksi Kävellen kampuksella -kartta. Kartta löytyy englanniksi täältä.

Hifitaso

Sanasto, haalarit ja ympäristö hallussa, mutta jotain vielä puuttuu? Valmistaudu tulevan vuoden akateemisiin juhliin perehtymällä Tavoistaan teekkari tunnetaan -tapaoppaaseen.

Hifitaso+

Viimeisen silauksen Otaniemitietouteen antaa Ota-Ossin muistelmat eli tuttavallisemmin Ossin Lässyt. Ossi Törrönen oli Teekkarikylän pitkäaikainen johtaja ja Lässyihin hän on kirjoittanut tarinoita teekkarikylän vuosien varrelta. Lue Ossin Lässyt täältä.

Onneksi olkoon! Otaniemi on tuttu, eikä syksyä tarvitse jännittää. Tai mikäli et ehdi tutustua lukupakettiin, ei hätää, syksyllä tarpeelliset asiat tulevat kyllä varmasti tutuiksi. Ihanaa ja aurinkoista kesää kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *