Yhdistystiedote viikolle 36/2015

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 36/2015. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Yhdistystiedote palaa kesälomalta. Tiedote julkaistaan jälleen viikoittain syksyn ajan.

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ

1. Ahto Harmo AYY:n viestintä- ja järjestöasiantuntijaksi
2. Otaniemen palvelupiste kiinni klo 11-12 7.9.2015 alkaen
3. Hae yhdistyksesi postit AYY:n postilötteröistä
4. Muista päivittää yhdistysprofiilisi ja lisätä tapahtumasi AYY:n sivuille
5. Yhdistyksenne mukaan Otatarhan ajoihin?

1. Ahto Harmo AYY:n viestintä- ja järjestöasiantuntijaksi

Viestintä- järjestöasiantuntija Ahto Harmo on aloittanut työnsä Aalto-yliopiston ylioppilaskunnassa elokuun alusta.

Harmo on 27-vuotias historian opiskelija Helsingin yliopistosta. Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa Helsingin yliopiston ylioppilaskunnassa useissa eri luottamustehtävissä. Lisäksi hän on ollut aktiivinen lukuisissa opiskelijajärjestöissä sekä toimii edelleen kulttuuri- ja yrittäjyysyhteisöissä.
Lisätietoja:

Pääsihteeri Janne Koskenniemi, janne.koskenniemi@ayy.fi, p. 050 520 9415
Viestintä- ja järjestöasiantuntija Ahto Harmo, ahto.harmo@ayy.fi, p. 050 520 9442

2. Otaniemen palvelupiste suljettuna klo 11-12 7.9.2015 alkaen

Otaniemen palvelupiste on 7.9. alkaen joka päivä lounastunnin ajan kello 11-12 suljettu. Muuten palvelutoimisto on auki aiempaan tapaan.

3. Hae yhdistyksesi postit AYY:n postilötteröistä

AYY:n yhdistysten postilötterö pullistelee täysinäisenä. Tule siis hakemaan yhdistyksesi postit, jotta seuraavakin jako mahtuu oikeisiin lokeroihin!

4. Muista päivittää yhdistysprofiilisi ja lisätä tapahtumasi AYY:n sivuille

Uudet opiskelijat saapuvat ensi viikolla, ja AYY:n nettisivujen ulkoasu on uudistunut. On siis hyvä aika käydä päivittämässä yhdistysprofiilit ja lisätä yhdistyksesi tapahtumat AYY:n kalenteriin. Mahdollisista ongelmista voi raportoida osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi.

5. Yhdistyksenne mukaan Otatarhan ajoihin?

Lakinlaskijaispäivä ja sen mukana perinteisesti Otatarhan ajot lähestyvät pikku hiljaa. Haluaisiko yhdistyksenne tulla mukaan ajoihin pitämään omaa rastianne? Haluaisimme tehdä tapahtumasta tänä vuonna entistä enemmän yleisöystävällisen ja yleisölle aktiviteetteja tarjoavan (eli entistä enemmän oheisohjelmaa varsinaisten ajojen lisäksi). Toivotamme siis tervetulleiksi sellaisia yhdistysten rasteja, joissa ihmiset pääsevät jollain lailla tekemään jotain. Kyseessä voi olla “joukkuerasti” (useampi ihminen kerralla) tai yksilösuoritusrasti, kunhan se olisi hauska.

Jos teillä on jokin idea (ei tarvitse välttämättä olla ihan valmis vielä) ja haluatte päästä osalliseksi vuoden parhaita Otatarhan ajoja, laittakaa mailia osoitteeseen sirius.vuorikoski@ayy.fi. Pyytäisimme, että ilmoittaisitte kiinnostuksestanne viimeistään kaksi viikkoa ennen ajoja, eli 16.9. niin ehditään vielä puljailla asioita rauhassa jos on jotain puljaamisen aihetta.

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *