Uusia työntekijöitä AYY:ssa – sosiaalipoliittiseksi asiantuntijaksi Lauri Jurvanen ja järjestö- ja viestintäasiantuntijaksi Ahto Harmo

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta (AYY) on rekrytoinut uusia työntekijöitä. Sosiaalipoliittiseksi asiantuntijaksi on valittu Lauri Jurvanen ja järjestö- ja viestintäasiantuntijaksi Ahto Harmo.

Jurvanen on 27-vuotias luonnontieteiden opiskelija Itä-Suomen yliopistosta. Hän on työskennellyt aikaisemmin mm. sosiaalipoliittisen asiantuntijan sijaisena Helsingin yliopiston ylioppilaskunnassa sekä Suomen ylioppilaskuntien liitossa. Lisäksi hän on toiminut muun muassa Suomen ylioppilaskuntin liiton hallituksessa vastuullaan sosiaalipolitiikka. AYY:ssa sosiaalipoliittisen asiantuntijan vastuulle kuuluu esimerkiksi opiskelijoiden terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat sekä kunta- ja kaavoitusvaikuttamiseen liittyvät vastuualueet. Toimeen kuuluvat myös tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyvät asiat.

Jurvanen aloitti tehtävässään toukokuussa.

”Kesä on mennyt perehtyessä ja totutellessa uuteen työympäristöön. AYY on kaikessa hämmentävyydessään huikea paikka olla töissä.” kertoo Jurvanen.

Harmo on 27-vuotias historian opiskelija Helsingin yliopistosta. Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa Helsingin yliopiston ylioppilaskunnassa useissa eri luottamustehtävissä. Lisäksi hän on ollut aktiivinen lukuisissa opiskelijajärjestöissä sekä toimii edelleen kulttuuri- ja yrittäjyysyhteisöissä. Järjestö- ja viestintäasiantuntija vastaa mm AYY:n piirissä toimivien yhdistysten neuvonnasta sekä yhdistyskoulutuksen järjestämisestä. Lisäksi hän toimii mm. AYY:n nettisivujen päätoimittajana. Harmo aloitti tehtävässään elokuun alussa.

”AYY:n järjestökenttä on erittäin monipuolinen ja muovautuu edelleen yliopistojen yhdistymisen jälkimainingeissa. On mielenkiintoista päästä työskentelemään ympäristössä, joka huokuu tekemisen meininkiä.” sanoo Harmo.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa.

 

Lisätietoja:

Pääsihteeri Janne Koskenniemi, janne.koskenniemi@ayy.fi, p. 050 520 9415
Sosiaalipoliittinen asiantuntija Lauri Jurvanen, lauri.jurvanen@ayy.fi, p. 050 520 9418
Järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo, ahto.harmo@ayy.fi, p. 050 520 9442

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *