Viikkotiedote 36/2015

Tämä on AYY:n viikkotiedote 36/2015

Yhdistyksiä koskevat asiat löydät yhdistystiedotteesta. Lue tiedote osoitteessa ayy.fi/yhdistystiedote

Huomenna tiistaina on aika suunnata koko Aallon lukuvuoden avaavan Aalto Partyn jälkeen kohti Otahallia ja viikon huikeimpia bileitä Aalto Afterpartya! Mukavaa lukuvuoden alkua kaikille!

  1. Tällä ja ensi viikolla tapahtuu
  2. Otaniemen palvelupiste suljettuna klo 11-12 7.9.2015 alkaen
  3. Aalto Afterparty on täällä isompana kuin koskaan aiemmin, tiistaina räjähtää!
  4. Otasuunnistus 2.9.-3.9.
  5. Stadisuunnistus 8.9.
  6. Kampuskarkelot 2015
  7. KYN – Syksyn 2015 koelaulut
  8. Fall Up by Aaltoes
  9. Teekkaripurjehtijoiden infoilta ke 16.9.
  10. Humans vs Zombies Otaniemi 24.-27.9.
  11. Ehdota Vuoden Aalto-urheilijaa
  12. Taido Core tulee jälleen!
  13. Lähde juoksemaan Akateeminen Wartti 16.9.
  14. Opiskelijoiden pesäpallon SM-kisat Helsingissä 19.-20.9.2015
  15. Join Slush 2015 as a volunteer!

1. Tällä ja ensi viikolla tapahtuu

Viikko 36

Viikko 37

2. Otaniemen palvelupiste suljettuna klo 11-12 7.9.2015 alkaen

Otaniemen palvelupiste on 7.9. alkaen joka päivä lounastunnin ajan kello 11-12 suljettu. Muuten palvelutoimisto on auki aiempaan tapaan.

3. Aalto Afterparty on täällä isompana kuin koskaan aiemmin, tiistaina räjähtää!

Koko Aallon lukuvuoden avaavan Aalto Partyn jälkeen on aika suunnata kohti Otahallia ja viikon huikeimpia bileitä! Afterpartyjen bileet luovat TEFLON BROTHERS sekä RONY REX! Fyysinen lipunmyynti aukeaa Aalto Partyssa Aavan teltalla klo 17:15, jos lippuja on jäljellä. Muista myös käydä samaisella teltalla vaihtamassa lippusi rannekkeeseen, jotta kaikki pääsevät sulavasti sisään Otahalliin!

Voit myös lopettaa arpomisen nyt ja varmistaa paikkasi bileissä ostamalla lipun ennakkoon Bailataan.fi-verkkopalvelun kautta osoitteesta: https://bailataan.fi/#!/events/9732a0aa-3c6f-4a32-82b2-a6efe0b0c114

Lisätietoja Facebook-tapahtumasta

4. Otasuunnistus 2.9.-3.9.

Fuksit ovat täällä!! Niin myös perinteiset Otasuunnistukset!

Otasuunnistuksissa fuksit kiertelevät ympäri Otaniemeä sekä pääsevät tutustumaan AYY:n alayhdistysten ja muiden opiskelijoiden parissa toimivien järjestöjen toimintaan. Suunnistusten alkupamaus kajahtaa ilmoille 17:00 Otakaari 1:n Amfilla ja fuksit kiertävät rasteja 6-8 hengen ryhmissä. Rastit ovat auki 17:00-22:00 ja tänä aikana fuksit keräävät pisteitä rasteilta ja ottavat mittaa toisistaan mitä erikoisimmissa lajeissa.
Rastikiertelyn jatkot alkavat Smökissä klo 21:30 ja suunnistuksissa parhaiten menestyneet pääsevät osallistumaan huikeaan finaaliin, joka kisataan Smökissä jatkojen aikana.

Keskiviikon suunnistajat: ARTS, Athene, ELEC, FK, KY, MK, Prodeko
Torstain suunnistajat: CHEM, KIK, IK, TiK, TF

Keskiviikon jatkoilla menoa ylläpitämässä ovat DJ Hami B ja Kylmät Lihapullat!
Torstain jatkoilla menoa ylläpitämässä ovat DJ Pekka Lammi ja Polirytmi!

5. Stadisuunnistus 8.9.

Vapise Helsinki!

Teekkarit valloittavat Itäisen Satamakaupungin tiistaina 8.9. ja herättävät hilpeyttä kanssaeläjissään suorittaessaan mitä eriskummallisempia tehtäviä pääkaupunkimme vilskeessä. Stadisuunnistus alkaa klo 18.00 Senaatintorilta, ja rastit sijoittuvat Helsingin ydinkeskustan alueelle.

Rastit ovat auki 18:00-21:30 ja jatkot järjestetään Tigerissa osoitteessa Urho Kekkosen katu 1A klo 21:00 alkaen. Tigerissa suuta kostuttavat opiskelijaystävälliset hinnat koko illan!
Sisäänpääsy jatkoile maksaa 2€ + narikka 3€ (vain jos jättää jotain)

6. Kampuskarkelot 2015

Mikä ihmeen AYY? Mitä tekevät erityisaseman yhditykset, kuten esimerkiksi killat tai KY? Mikä se kiva yhdistys olikaan, jonka pisteellä kävin Aalto Partyssa? Entäs tenniskerho, löytyyköhän täältä sellaista? Kuka niitä bileitä järjestikään?

Mikä ikinä mieltäsi askarruttakaan, rullaile 22.9. klo 10-14 Otakaari 1:n toiseen kerrokseen katsomaan, mitä kaikkea Aallosta löytyy! Paikalla ovat myös AYY:n yhteistyökumppanit Capgemini ja Tieto.

Yhdistysten ständien jälkeen päivä jatkuu tänä vuonna ensimmäistä kertaa kiltahuoneiden ja KY:n Espilän avointen ovien päivällä alkaen klo 16!

MITÄ: Kampuskarkelot
MILLOIN: 22.9. klo 10-14
MISSÄ: Otakaari 1, 2.krs

MITÄ: Kiltahuoneiden ja KY:n Espilän avointen ovien päivä
MILLOIN: 22.9. klo 16
MISSÄ: ympäri Otaniemeä

MITÄ MAKSAA: ei mitään!

Lisätietoja julkaistaan Facebook-tapahtumassa

7. KYN – Syksyn 2015 koelaulut

KYN etsii uusia innokkaita laulajia joukkoonsa! Koelaulut järjestetään ma 14.9. n. klo 17-21 Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoululla. Ilmoittautuminen koelauluihin tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen koelaulut(a)kyn.fi. Ilmoittaudu viimeistään pe 11.9. Laita otsikoksi viestille ”Koelaulut”, ja kerro vapaamuotoisesti musiikki- ja laulutaustastasi. Liitä viestiin myös yhteystietosi. Paluupostina saat lisätietoja koelaulutilaisuudesta! Koelauluissa testataan perusmusikaalisuuttasi, kuten sävelkorvaa, rytmitajuasekä nuotinluku- ja stemmalaulutaitoa.

KYN on Suomen kuorokärkeen kuuluva naiskuoro, joka on rikkonut musiikillisia raja-aitoja ja tuonut kuorokentälle mm. uutta suomalaista jazzia.
Lisätietoa meistä löydät nettisivuiltamme ja FB-sivultamme.

8. Fall Up by Aaltoes

FallUp by Aaltoes – Suomen historian suurin opiskelijayrittäjyystapahtuma on kohta täällä! Ilkka Paananen, Supercellin perustaja ja toimitusjohtaja, on vain yksi illan kovista esiintyjistä! Musiikkitalolla tiistaina 15.9.2015 paikalla myös lukuisat yrittäjämaailmassa toimivat huippunimet sekä Suomen innovatiivisimmat suuret firmat!

Jottei hauskuus unohtuisi, illan kruunaavat tajunnanräjäyttävät verkostoitumisfestarit! Älä missaa yhtä syksyn suurimmista ja mieleenpainuvimmista tapahtumista!

FallUp Facebook
www.fallup.fi

9. Teekkaripurjehtijoiden infoilta ke 16.9.

Kiinnostaako sinua raikas meri-ilma ja purjehtimisen jalot taidot? Haluatko oppia lukemaan merikarttaa ja tunnistamaan Helsingin edustan pahimmat karikot? Haluatko retkeillä Suomen kauniissa saaristossa rennossa ja hyvässä seurassa, etsien tunnelmallisimpia nuotiopaikkoja ja kauneimpia auringonlaskuja? Viihdytkö kevätauringossa rapsuttelemassa veneenkylkeä?

Olitpa sitten jo kokeneempi merikarhu tai kuivalla viihtyvä maakrapu, tule keskiviikkona Ruoholahden satamaan (Tammasaarenaukio) tutustumaan Teekkaripurjehtijoiden (Trip) veneisiin ja aktiiveihin. Samassa yhteydessä järjestämme kerholle tänä kesänä hankitun Delphia 28 matkapurjeveneen kastajaiset. Tietoa veneistä ja tarkemmat ohjeet satamaan saapumiseen löydät kotisivuiltamme http://trip.ayy.fi/wordpress/?page_id=146.

Veneiden esittelyn ja kastajaisten jälkeen siirrymme Ossin Linnaan, Otaniemeen (Otakaari 18) kuulemaan Teekkaripurjehtijoiden toiminnasta ja vuoden aikana järjestettävistä eri aktiviteeteista! Infoa luvassa ainakin purjehduksista, veneenhuoltoilloista, kurssitarjonnasta sekä saunailloista. Tarjolla on ruokaa, juomaa ja kuuma sauna eikä lysti maksa yhtikäs mitään!

Mitä: Tripin infoilta
Missä: Ruoholahden satama (Tammasaarenaukio) ja Ossin Linna (Otakaari 18).
Milloin: ke 16.9. klo 17.30 alkaen
Mukaan: avoin mieli ja saunakamppeet

10. Humans vs Zombies Otaniemi 24.-27.9.

The zombies are coming again! This fall’s HvZ is organized in Otaniemi on 24.-27.9. More info will be published soon, so stay tuned! Follow the event on Facebook to receive the latest updates: https://www.facebook.com/events/1631663853776256/

11. Ehdota Vuoden Aalto-urheilijaa

Hei aaltolainen, nyt voi ehdottaa opiskelijaa, joka ansaitsisi mielestäsi tulla palkituksi Vuoden Aalto-urheilijaksi 2015. Kriteereinä valinnalle ovat urheilusaavutukset kansallisella tai kansainvälisellä tasolla, opintomenestys sekä rehti ja reilu osallistuminen yhteisöön.

Muista siis perustella ehdotuksesi huolella! Lomake sulkeutuu 9.9. klo 23:59. Palkinto luovutetaan Aalto-kympissä 20.9.

Anna ehdotuksesi täällä: http://bit.ly/1JVRETI

12. Taido Core tulee jälleen!

Syksyn Taido Core -alkeiskurssit alkavat unidojolla ke 9.9. (19:00), ma 19.10. (20:30) ja ma 23.11. (20:30). Olipa tavoitteenasi sitten fyysisen kunnon kohotus, kamppailutaitojen opettelu tai vaikkapa taito hypätä voltti onnistuu se aloittamalla taido! Opiskelijat treenaavat aina alennettuun hintaan! Treenit ma 20:30-22:00 ja ke 19:00-20:30.

Lisätietoja http://www.yliopistontaido.fi/

13. Lähde juoksemaan Akateeminen Wartti 16.9.

Kaiva lenkkarisi esiin ja kerää joukkue kasaan! METKA sekä AYY järjestävät yhdessä 65. Akateemisen Wartin Helsingin Olympiastadionilla 16.9.2015 MetroSport-tapahtuman yhteydessä.

Akateeminen Wartti on korkeakouluopiskelijoiden rento ja vauhdikas viestijuoksu, jossa 15 minuutin aikana joukkueet pyrkivät etenemään mahdollisimman pitkälle. Pisimmälle pinkonut henkilö tai joukkue on voittaja. Kilpailu kuitenkin järjestetään tutulla Akateemisen Wartin hengellä, eli myös hyvästä joukkuehengestä ja -ilmeestä on luvassa palkintoja. Voit siis kerätä joukkueen esimerkiksi oman kiltasi, ainejärjestösi, ammattikorkeakoulusi tai yliopistosi kaveriporukasta. Viimevuotisista Warteista poiketen tänä vuonna ohjelmassa on myös yksilösarjat sekä miehille että naisille. Uutuudet eivät kuitenkaan lopu tähän, sillä tämän vuoden kisailut järjestetään Color Run -teeman mukaisesti!

Ilmoittautumislinkki julkaistaan tällä viikolla osoitteessa https://www.facebook.com/events/958005717576600/

Tapahtuman järjestämiseen tarvitaan myös vapaaehtoisia avustajia mm. ilmoittautumiseen ja värijauheen heittämiseen. Vapaaehtoiset saavat hulppeat Metrosport-paidat, ilmaisen lounaan ja kahvia sekä illallisen.
Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi osoitteessa http://bit.ly/1V7tebT.

14. Opiskelijoiden pesäpallon SM-kisat Helsingissä 19.-20.9.2015

OtaKoppi kasaa joukkueita opiskelijoiden pesiksen SM-kisoihin ja haastaa mukaan jokaisen aaltolaisen opiskelijan. Miehille ja naisille on omat kilpasarjansa, ja rentosarja pelataan sekasarjana, joten taitotasolla ei ole väliä, sopiva joukkue löytyy varmasti 🙂 ! Jatko-opiskelijoilla on myös oikeus osallistua kisoihin. Luvassa rentoa ja hauskaa meininkiä hyvässä seurassa, ilmoittaudu siis heti mukaan sähköpostitse: otakoppi-hallitus (ät) list.ayy.fi

Lisätietoja kisoista: http://hypetys.sporttisaitti.com/opsm-2015/

15. Join Slush 2015 as a volunteer!

15. Join Slush 2015 as a volunteer!

Volunteer application for Slush 2015 is now open!

Slush is the focal point for startups and tech talent to meet with top-tier international investors, executives and media. In 2014, Slush brought together over 14.000 attendees and more than 3500 companies for the two-day event. More than 750 investors came to Helsinki to meet startups in nearly 3.800 pre-booked meetings. This year Slush will take place in Helsinki on November 11-12th, 2015.

Slush is a non-profit event organized by a community of entrepreneurs, investors, students and music festival organizers. Although Slush has grown from a 300-person event to become one of the leading events of its kind in the world, the philosophy behind it has remained the same: to help the next generation of great, world-conquering companies forward.

This year the organization is yet growing to over 1000 volunteers and we are still looking for awesome volunteers. Sen your application by 10th of September at www.slush.org/volunteer and join the biggest event Finland has ever seen!

Additional info: www.slush.org and volunteers@slush.org

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *